Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Mirė Rainiukas

Atsakyti

Nu,blyn naujiena.Aš apšalusi.Laikykis,taip kartais būna jie ima ir išeina.

Atsakyti

Sustojo širdis, atpumpavo, po penkių minučių vėl.. Nebepavyko.. Vakare važiuosim pasiimti

Atsakyti

:(  :(  :(  :(​ 

Atsakyti

Šponkuti -  :(​  apkabinu

Atsakyti

Labas, merginos. 

Šponkiuk, labai liūdna dėl netekties.  :( :( Rainys turėjo tobulą gyvenimą jūsų namuose. Neįsivaizduoju, ar įmanoma ištraukti geresnį "loterijos bilietą" aklam katinui nei buvimas pas jus. Jūs padarėte viską, ką galėjote ir daugiau. Prisimenu tą paskutinį pasimatymą su Rainiu, kai aiškiai matėsi, kaip katinas džiaugiasi suradęs tave, Toma. Laikykis, mieloji. Nesigalynėčiau su virusu, sakyč, užsuk po darbo pas mane - ir peroksido turiu, ir apkabinti noriu.  :4u: 

Ačiū, merginos už rūpestį. Šiaip mes nuo gripo šį rudenį pasiskiepijome. Bet panašu, kad gripo koks tai Egiptietiškas pusbrolis mane lanko. Temperatūra, sloga, galvos ir raumenų skausmas, lyg peiliu perrėžta gerklė. Bet vyras juokiasi, kad iš to, jog kai tik ibuprofenas suveikia, prašau valgyti, tai, ko gero, gyvensiu.   :ax:  

Lovos padėklo paskirtys:

C7857367-32-D9-4-A01-A3-C7-4-E71381-C630

9775238-D-E778-42-F0-88-F4-4-B56-F630-C5

Slaugytojai:

BC53-C3-D0-300-A-48-F3-A8-EC-CD61-E9-E81

B9-CE1359-E5-F0-4-C29-A18-A-BD770-E8-B4-

364-FCA77-5094-47-C8-8-D5-F-8186-B967-E1

ED1-FEF39-3-B8-A-4212-9837-F3603-DCE69-B

Vis dar esu karšta moteris:

686-B71-F6-2-C24-4229-8-D2-D-1-CCEEA7-FE

Atsakyti

Vajezau. Šponkuti... :unsure:  :cry2:  :console: Mieloji, apkabinu... Nepyk ant Rainiuko... Jis viską gerai padarė ir jūs padarėt. Jis buvo linksmas - tik dabar... Jis palūžo. Būna, kad neišeina pasveikt... Skaudu, žinoma. 

Tik laikykis...

Aist, sveikatos tau. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 13 sausio 2020 - 12:23
Sekiau tyliai visas naujienas apie Rainiuką, Kingą, Šponkiuką, Aist. Įlendu šiandien pasidomėti ir še tau naujiena verysad.gif Man tikriausia pms-as su pdidėjusiu jautrumu, perskaičiau, sėdžiu ir verkiu cray.gif
Šponkuti, stipriai apkabinu console.gif Tikra teisybė, gyvenimas pas jus, tai geriausia, kad galėjo nutikti Rainiukui.

Aist, su tokiais tobulais slaugytojais, tikiu, greitai pasveiksi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Puikus buvo jūsų pasisėdėjimas. Ir dvi susisukusios barankytės wub.gif Kitą kartą mesiu visus reikalus šonan ir dalyvausiu ax.gif
Atsakyti

Kingą operuos trečiadienį... Labai nelinksmas, Mauris, kai Kingas su juo nežaidžia, žaidina ir kalbina didžiąją Tašę žaidimui ir ta jam su kaupu už kibinimą atsimoka.  :bash: 

Bet ėda nors. 

Atsakyti

Šponkuti, apkabinu stipriai. Ir pritariu visom Jūs - buvot patys nuostabiausia, geriausia Rainiuko šeima. 
Laikykis, čia viskas tau taip suvirto krūvon, jei kokio peties reik, rašyk ar skambink, dieną-naktį!

Atsakyti

Ačiū merginos už palaikymą. Širdyje kartėlis, kad nė neatsisveikinau, kad nespėjau aplankyti klinikoje. Šiandien vakare planavom aplankyti, o gausis, kad važiuosim kūno  :cry2: 

Erode, lengvos kingui operacijos  :4u: 

Aist, Čija gal ir slaugo, bet Ainu manau naudojasi karšta moterims tik pasisildymui ir dar, kad kas dėmesio gali skirti.

Atsakyti

Šponkiuk, tu padarei viską ir kuo geriausia.Geriau ir daugiau  nepadarys niekas.

Kaip sakė Aist, Rainys laimėjo patį didžiausią prizą.

Nors ne pms, apsiblioviau ir aš. :cray:

Atsakyti