Truputį skauda koją, bet su kita savijauta, tai menkniekis. Kažkodėl didelį nerimą jaučiu.
Stipriai apkabinu,ir suprantu kaip jautiesi. Tu padarei viską,tu ne Dievas.Gydytojai taip pat.
Jo, Šponkiuk, tokiu atveju tiesiog sunku nejausti to nerimo. Ar miegoti pavyksta?
Erendira, su herbastress miegu. Be jo būtų prastai. Pabudau iki žadintuvo likus 20 min, tai sakyčiau visai gerai. Vieną mano šoną prilaikė Hipė su Bugi aisku paglosčius pabėgo abi
Na, palaikė juk, tai gerai ;) Gerai, kad pavyko pailsėti, tai svarbu.
Šponkiuk laikykis, saugok save. Aist, kaip tu? Šiandien praėjau pro "įstaigą" su užrašu: kavinė-niam niam, bariukas-kliu kliu
ir tai ne stoties rajonas
OI, Gielux Bet gal geriau nei kokia "Guliašo rapsodija"
Šiandien praėjau pro "įstaigą" su užrašu: kavinė-niam niam, bariukas-kliu kliuGeras čia.Net pas mus kaime tokių perlų nėra. Beja,užrašiau savo krikštakatę strelizacijai,šitą penktadienį.Biškį neramu.Draugė tai sutinka,bet jos namiškis kaip tai priešinasi.Šioje vietoje būsiu nepalenkiama,ir viskas bus pagal mane.ir tai ne stoties rajonas
Sveikos.
Aš truputį šaltesnė darausi. Dar nesveika, bet geriau nei vakar ar užvakar. Trachėjoje drakonas ugnimi spjaudosi, sinusai ir nosis užburkę, net neaišku, per kur kvėpuoju, akys raudonos su padidėjusiu pralaidumu, plaukai riebaluoti - žodžiu, svajonių moteris esu. Bet vyrai rūpinasi, arbatą neša, Woltu maisto užsisako, filmus man įjungia, mandarinų nulupa, jaučiuosi apgaubta dėmesiu, o ko daugiau norėt. Išsikapstysiu po truputį.
filmus man įjungia, mandarinų nulupa
O čia tai atsidavimas
Sveik

Vis pamirštu paklausti. Gal kas nors naudoja silikoninį kraiką? Turiu maišiuką, bet mums jo nereikia, atiduočiau. Čia prieš kurį laiką, mano tėvukas, kuris gyvena soduose ir pašeria vietines kates, vietoje pašaro nupirko kraiką

Aist, gerai, kad sveiksti. Ligos nepavydžiu, bet slaugos, tai tikrai pavydžiu