Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Bandysiu prisiderint.

Mauris neėda ir vėlgi net nelaka.

Kemšu jėga... Nešiu lašelkai sulašint.

Tašei esu leidus po oda. Kiek maksimaliai galiu suvaryt po oda? Tašei leisdavau 70 ml., paūmėjus 140 ml bet per du kartus Na Cl 0,9 proc. (fiziologinio skysčio)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 24 sausio 2020 - 13:20

Erode, Runciui dėl inkstų po oda leido bent 100 ml per kartą

Atsakyti
Mergaitės, labai norėčiau susibėgti ir pasimatyti bigsmile.gif
Atsakyti

A, dar Colomba turi žinoti kiek ir kaip dažnai po oda leist

Šponkiuk, mielai pas tave  :4u:​ 

Atsakyti

Šponkiuk, nevyniok jokių lavašų, nieko nedaryk. Mums užteks, kad pasiūlysi mums arbatos, o mes jau kažko atsinešim. Aš irgi negaminsiu, bet ką nors parduotuvėj prigriebsiu. Beje, galiu butelį ukrainietiško raudono vyno atsinešt, jei bus ragaujančių.

Kada galima užgriūti?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 24 sausio 2020 - 16:10

Laiką jau nustatykit pačios, man nėra skirtumo :) 

Beje iš ankščiau likęs sidro 0,7 butelaitis ir sulos butelaitis

Atsakyti

Hello. 

Po oda 150ml tikrai per kartą sulašinti galima.

Aš Atui lašinau 150-200ml po oda. :) 

Atsakyti

Merginos, gal 16 val tiktų? 

Atsakyti
Sveikinu save pusiau viešai atgyvenus pirmą darbo savaitę. doh.gif Košmarėli. Šian ryte gėriau raminamų, nes nebepakėliau galvos turinio. Paskui dienos eigoj nusprendžiau, kad gal nėra taip blogai tame darbe. Tiesa, dieną praleidau be vadovo tik su kolegom vyrais, tai šiek tiek susipažinau ir pasipasakojom nemažai apie savo karjerų vingius. Tas, kur atrodė nedraugiškas, kažkaip atšilo, užvakar ir papietauti pasiūlė kartu (šiaip jis nepietauja, nes ir nėra kur pas mus). Bet gal čia vienkartiniai kartai.
Žodž. šiek tiek atlėgo. Bet kitą sav. laukia mokymai special for me (kur minėjau tą programą, tai ala aš turiu išmokti ir paskui kitus išmokinti, nes ten nusipirko ir niekas kol kas nedirba su ja).
Su Pusne ryte susimušėm, nes jai nepatiko, kad pajudinau ranką nelaiku.
Atsakyti

Labas rytas, merginos. 
Tai noriu pasitikslinti. Kada važiuojame pas Šponkiuką? Aš galiu 16 val nuo namų pajudėti. Iki manęs privažiavusias paimti kartu. Kas važiuotų?

Atsakyti

Aš deja prisijungti negaliu.  :unsure: 

Night suprantu jausmus dėl darbo, nes aš dažnai darbe jausdavausi blogai, nors atrodo, kad lyg ir man patinkantis dalykas, bet kažkas viduje taip spausdavo ir viduje mirinėdavau kiekvieną rytą prieš darbą. 

Atsakyti

Aist - aš pribūsiu iki tavęs  :4u: 

Gielux - kaip tu?

Atsakyti