Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erodes katinams greičiau pasveikt! Ir Erodei, kad greičiau kūnas atsigautų ir sugytų.

Ainu tikiuosi užteks tik vien struvitinio maisto ir reikalai susitvarkys.

Evangelic ir Gielux dukroms sveikatos. 

Apie savo būklę galiu tik riebiai nusikeikti. Savijauta šūdina, vėl užėjo panika, kas rytą atsibundu su tokiu jauduliu, kaip, kad laikysiu kažkokį egzaminą, kuris labai svarbus ir jam visai nepasiruošusi. Skrandis žudo, turiu 3 sav. gert vaistus ir maitintis kitaip, bet kadangi reiks savaitei išvažiuoti ir ten nepasimaitinsiu teisingai, tai gydymo vaistais net nepradėjau, pradėsiu gert tik grįžus, kad sąžiningai gydytis. Pradėjo vėl skaudėti dantis (atkasiau, kad tai susije su nosim, kai tik atsiranda lėtinis rinitas, taip ir dantų skausmai grįžta),maudžia akiduobes (irgi dėl nosies spėju). Piniginėj gilus minusas, Bugi pilvas vistiek plikas. Susimytint norėčiau, bet nežinau kokia bus savijauta. Va taip va ir gyvenu.

Atsakyti

Aist, ačiū už odę darbui. Labai teisingi žodžiai. Atsispausdinsiu ir pasidesiu, kad įkveptų sunkesniais laikais, kai dingsta motyvacija ar nuotaika, kai aplanko tinginys.  :angel_not: 

Visiems uodeguotiems paglostukai. Šeimininkams ačiū už grožį akims (nuotraukas).  :4u: 

Atsakyti

Sveikos

Kruopa kurorte tiesiog žydi  :D nėr jokių įkyruolių, aptarnaujantis personalas po ranka  :D

Šponkiau, tavo būklei mytas gyvybiškai svarbus, bent jau man taip atrodo  :unsure:

Aist, kaip Ainu reikalai? 
Evangelc, niu tikėkimes, kad kas nors nerimto ir jau besibaigiančio  :4u:

Night, linkiu nors kokio pozityvo :4u:

Negaudysiu!!! Nes, pelės neskaraido! Skraidančios pelės yra šikšnosparniai! TAU jis į šikšnosparnį panašus?! Palauk, pagausiu šikšnosparnį, parodysiu, kad žinotum!

DA5-CB45-F-BEBC-431-B-A089-57-FCDD09-B1-

Atsakyti

No comments

Pridėta:

Atsakyti

Evangelic, padarykit dar Bordetella pertusis IgM ir G. Kokliušas.

Atsakyti

Nebandot sirgt, lb diena. Mauris vėl negerėja, jau užkniso jį maitint ir prievartaut. Bet nosis blokuota ir pypec - prieina, neužuodžia ir viskas... Kingui nebeduodu konservų. Nes pauosto ir neėda. Tašė neypač valgi. Maurio nosis prasta lb, todėl duodu tą vit.pastą ir jau įtariam imunodeficitą... Kingas laigo, laksto. Pankas. 

Aš geriau. Bet dar ne taip, kaip galėčiau, greičiau paėjus, turiu sustot dėl pilvuko maudimo. 

Ainu linkiu sveikatos. Kol mano kacai dar pasiusioja, tai gal neprašysiu bėdos... Nors po to gaila... 

Atsakyti

Sveikatos Mauriukui  :4u: 

Lapyn, o tu kada nori susibėgti? 

Atsakyti
Labas.
Šponkiuk, ramybės dūšiai ir sveikatos kūnui tau.
Jaučiamės, turbūt, panašiai.
Aš šian vėl pramiegojau. blink.gif Tiesa, nebuvo taip žiauru, nes ryte turėjau vykt tiesiai pas klientą, ne į darbą. Bet vos nežliumbiau. Ne dėl pramiegojimo, apskritai akyse tamsu tamsu atrodė. Dar kai nesugebėjau rasti laiptinės, išvis damušė (sakė po kaire, kažkodėl ieškojau po dešine ir viduj ėjau iš proto, nes žmonės gal specialiai likę namie dėl susitikimo).
Bet, va, vakarop geriau.
Dėl susitikimo irgi norėčiau, bet bijau ką sakyti, nes per dažnai viduj esu mirštanti gulbė. Vis atidėlioju susitikimus ir su kitais žmonėm. verysad.gif

Pastebėjau, kad Pusnė pasidarė labai jau valgi mergytė paskutinėm dienom. Tiksliau, raji. Skaitau, gerai. Gal lašinių ir kailinių reikia naujų žiemon grįžus.

Atsakyti

Erendira, man tinka šeštadienis, nes penktadienį jau prisiveisė reikalų. Sekmadienis irgi nebaisiai, skolinga pasirodymą giminaičiams. Beeeeet... nežinau, kaip čia geriau. Mano anyta manęs be vaikų vis dėlto neišleis ("vaikais turi rūpintis tėvai"), o tie du nenuoramos nežinau, kaip tavo namus ir katinus paveiks. Gal aš apsieisiu? Arba tinkamės kokioj kavinėj? Nes, na, ne visos katės džiaugiasi kaip Haku, kai joms kas nors į ausį pirštuką įkiša...

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Šponkuti, laikykis :4u: 

Lapyn, jo, maniškai gali biškiuką paklaikti, ypač Pedras, kuris išvis pastaraisiais metais tik 1 jaunesnį nei 21 metų vaiką matęs, o jis linkęs į nemy**us nuo streso...

Tai geriausia būtų neutrali teritorija. Šeštadienis man puikai tinka  :rolleyes: 

Aš vėl įklimpau į darbus - ir myliu savo darbą, ir ne visada pajėgiu jį sudozuoti  :unsure:  :)  bet darbas žmogų puošia, nors tiek  :D 

Erode, sveikatos tavo lazaretui ir pačiai  :4u: 

Atsakyti

Mano katinai gerai išsislapsto, tai jei kas galima ir pas mane. Tik tikrai neturiu ūpo ką nors gaminti, kai nelabai ką ten mandro ir valgau, tai jei tinka suktas lavašiukas, kavos neturėjimas, nelabai sutvarkyti namai, galiu suteikti stogą mytui su Lapyna

Atsakyti

Šponkiuk, kai miela.  :wub: Aš su malonumu atvykčiau. Mes šeštadienį gal į turizmo parodą važiuosime, bet popietė jau laisva. 

Atsakyti