Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Paskambino veterinarė. Tyrimas blogesnis nei praeitą kartą. Ph 7.5, yra struvitinių kristalų, rado gliukozės ir truputį baltymų. Rekomenduoja atvežti Ainu kraujo tyrimui. Kažkaip suneramino. Jokių simptomų nėra, katė elgiasi normaliai.  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2020 01 22, 13:12)
Ruošiuosi į darbą.


Kokia puiki motyvacinė kalba thumbup.gif
Atsakyti

Night, dėkui, kad teiraujiesi. Sunkokai dar jai sekasi su ta koja. Kaip tu jautiesi?

Bižuuuuu  :wub:  nėkšai žirniai

Moliukas koks pilvapūkis  :wub: 

Tikėkimės, kad visos Ainu problemos greit išspręndžiamos ir laikinos  :4u: 

Šponkuti, kaip tavo koja ir nuotaika?

Nenoooriu jokios žiemos, nenoriu jooookio sniego  :mad2: šindi užpuolė sniegdriba ir gavau akin iš snaigluičio, tušas išsimozojo, dar akin pateko, apsižliumbiau  :cray: tvirtai ir nuoširdžiai patreiškiu - nekenčiu sniegdribos  :mad2: ir žiemos nekenčiu  :mad2:  Gerai, kad vėl pavasaris už lango  :lol:  nes ta bezobrazija truko gal 5 minutes, man reikėjo paeiti apie 10 žingsnių ir aš sugebėjau užtaikyt  :lol: 

Atsakyti

Pas mus prie darbo storiausią beržą nulaužė.Gerai,kad niekas nėjo,ir mašinų nebuvo.

Puiki odė darbui :yahoo: Apie savo darbą galiu pasakyti tą patį,na tik kartais pabumbu.Molis nesupranta tiesioginio ryšio tarp mamos darbo,ir katiniško maisto kiekio ir kokybės

Kas temos katinukam užėjo?

Tai vienam,tai kitam bėdos :hmm:​ 

Atsakyti

Aist, gerai tu apie darbą  :4u:  aš saviškam irgi dalį tavo aprašytų jausmų jaučiu  :rolleyes:  gaila, kad Ainu mitybos planas nedavė norimų rezultatų. aišku, kraujo tyrimas visad gerai, bet tikėčiau, kad nėra labai čia rimta. Na, kažkada man su Runcia labai sviro tuo klausimu rankos/letenos, bet išsisprendė  :) 

Gielux, solidarizuojuosi  :B Toks jausmas kad ta "šliundra" (taip šlapdribą vadina vienas rusakalbis radijo mėgėjas :hihihi: ) mudviejų tykojo - ir aš į ją papuoliau visiškai nekaltai ir nė už ką  :unsure: 

Šponkuti, kaip tu?

Atsakyti

Aš tą šliundrą gavau vairuodama automobilį ir labai džiaugiausi, kad nesu basa galva ant lauko. Su vienu šuoru net ir kruštelėjo:blink: 

Ainu, negąsdink mamkos. Prašau sveikti.

Ir kitiems ligoniukams sveikatos. :4u:​ 

Mooooooolis... :wub: 

Odės darbui truputį užpavydėjau. Nes neatlyginama namų ruoša ir slauga manęs nemotyvuoja, neįkvepia ir nesuteikia pakankamo pasitikėjimo savim. Na, ką padarysi, kada nors...

Atsakyti
YES, Mauriukas atsigauna. Bet koks jis šviesus :O, maniau kur kas tamsesnis. Kaip jis dabar? Linkėjimai ir irokėzui Kingui su Taše. 4u.gif

Ainu, kas čia dabar katei be ODIGOS :O :O O kiek jai metukų?

Night, gyva?

Gielux, Colomba, Šponkiuk - sveikatos visiem sergatiems 4u.gif

Pas mus Pilaitėj du kartus kad trinktelėjo [kolegoms bandžiau cituoti Maironio Čičinską: "O ant tilto guli kūnas; / Tai Čičinskas. Koks baisus! / Žiemą nutrenkė perkūnas", ale atmintis pavedė biggrin.gif, dabar google padėjo].

P. S. Na, ką. Gavom atsakymus merginos - nei chlamidijų, nei mikoplazmų. :O Vitaminas D irgi pati norma (ačiū Erodei). Vienintelis nukrypimas nuo normos EBV Igg 1,38 (norma iki 1,0 ar 1,1), EBV IgM neigiamas. Tai išeina, kad ji nežinodama mononukloze persirgo? Dabar šiek tiek gerėja, temperatūra apie 37, dar plaučių rentgeną darys, gal dar ką parodys....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evangelic: 22 sausio 2020 - 19:48

Evangelic, labai linkiu rast kvarabą, bais negerai, kai vaikai serga...

Mergikės, tai kada susbėgam?

Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2020 01 22, 21:36)
<p>Evangelic, labai linkiu rast kvarabą, bais negerai, kai vaikai serga...</p><p>Mergikės, tai kada susbėgam?</p>


Erendira, ačiū 4u.gif . Gal atmetimo būdu ir rasim kvarabą, dar erkinis encefalitas eilėj smile.gif, gal jau neprieis eilė.
Atsakyti
Molinukas Molis. wub.gif

Pusnė prašo glostyt. Reiškia prisnigs.

Aš nelabai gyva. Labai skauda galvą. Migrena. Užvertė darbais. Jaučiuosi nesveiktelėjus nuo ano perdegimo. Sunku man susitikimai. Visiškai nepasitikiu savim po ano darbo.
Dar tik 3-čia diena, o jau pramiegojau. Susivyniojau per 15min iš namų. Pusnė šitą dramą stebėjo išpūtus akis. Tipo, irgi prikėliau. Nors kitas kolega pramiegojo daugiau. Anas dirba nuo 7, o aš atėjus pabučiavau duris 8. Bet jau gavau raktą, galėsiu pasėdėt ilgėliau reikalui esant.
Atsakyti

Sveikit mergaites ir kaciukai  :4u: Moliuko poilsis labai gundo mane. Tingiu i darba apie kuri nerasysiu odziu... Tiek kad jame laisvai galima jaustis Beje uzsirasiau i kursus cia antakiu tvarkymo formavimo ir pan.  Duok kaula gi duok nu IMG-20200119-001936.jpg O alus kur? IMG-20200119-163151.jpgtikras angliskas oras ir griuvesiai

IMG-20200119-125243.jpg

"svarus" kanalas.. IMG-20200119-132852.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 22 sausio 2020 - 23:29

Mergikės, kyšteliu tik nosį, bo labai darbai užspaudė. Pasisakau, kad susibėgsiu, ten  kur jūs bėgsit, taigi mane įskaičiuokit, nebent kas nutiks netikėto. Bėgu toliau

Laiminga Kruopa

20200121-192708.jpg

20200120-184317.jpg

20200120-184255.jpg

Atsakyti