Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lisitėja, noriu ėsti, kaip vilkas, o tu čia apie vakarienę... Vėlu jau. smile.gif
Šponkiuk. wub.gif
Colomba, aš irgi ketinu "Bėgančios su vilkais" skaityti, nors paskaitinėjus neužkabino, tai dar, tikriausiai nelabai greit jos eilė.
Aš jau kažkelinti metai skaitau arba tik su krikščionybe susijusias knygas, arba profesines. Pastarųjų mažiau. Tiesiog taip labiausiai traukia.

Aplankiau mišias ir kažkiek pakeliui to vad. šviesų festivalio. Nžn., gal iš*indėjau, bet kad tos instaliacijos šiais laikais nieko įdomaus. Visi juk matę lazerių ir projekcijų. Gal kitaip nei bet kokį savaitgalį. Ok.
Bet geriau jaučiuosi vakare ir vėl.

Jei reiktų 3 katinus slaugyt, kaip Erode, jausčiaus vargše auka. T.y., didesne nei dabar.
Atsakyti

Vakaro detektyvas. Pas vyrą ant kojos dryžis, dabar ieško kaltininkės, net mes su dukrom įtariamosios   :B  :hihihi: 

Atsakyti
Pažiūrėjau, ta Yalom apie mirties baimę. Man tai būtų aktualu "Apie mirtį ir mirimą", bet knygynuose ana seniai išparduota.
Galvoju, gal Egziuperi "Citadelė" už tai eilė ateina.
Atsakyti

Sveikos. 

Labai ačiū visoms už vakar popietę pas Šponkutį. Jauku ir šilta būti su jumis. Skirtingos, bet su laiku virtusios savomis. Prajuokinančios ir palaikančios. Besidalinančios ir išklausančios. Labai džiaugiuosi, kad esate.   :wub:  :wub: 

Bugi šuolis per stalą puikiai pagautas. :super: 

Šponkiuko komfortabili užpakalinė pusė. :hihihi: 

Dėžutinis Grikelis.   :wub: 

Zundos geras apetitas.  :wub: 

Erode, linkiu, kad jau rytoj ryžas katinas pradėtų pats ėsti.  :4u: Kantrybės tau.  :4u: 

Labanakt. Einu praustis ir miegot. 

Dušas užimtas, eik į vonią arba naudok leteną. 

7-A4-D06-F5-BB5-C-4743-836-E-1-F2631-CEF

Atsakyti

Jei reiktų 3 katinus slaugyt, kaip Erode, jausčiaus vargše auka. T.y., didesne nei dabar.

Greičiausia nesijaustum, nes nelabai turėtum laiko  :D paprastai kai sprendi artimųjų bėdas, net jei tai katai, savos atsiduria už borto. 

Atsakyti

Sveikos pirmadienio rytą :4u:

Erode,kaip tavo reikalai?

Aist, ar leido nusiprausti?

Pirmadienis sakote?

9fb5c70881de.jpg

Atsakyti

Sveikos.

Reikalai labai prasti. Leidau vėl skysčius, net nebelaka. Vakare 50 ml, ryte 50 ml po oda, sugirdžiau 40 ml, bet jis net nebesipriešina, sukišau 20 ml specifiko recovery ir daugiau nebežinau, ką daryti...

Tašė neėda konservo, Kingas irgi. Tai tas nors ryja sausiukus, Tašė irgi. O Mauris sėdi prie to vandens bliūdo ir medituoja... Leidžiu į vonią, kriauklę, kur jis tik nori, net iš puoduko bandėm... 

Tokia neviltis. Negi mirs? Verkt noris :angel_sadangel:​ ...

Vakar dar patarė nevalgantiems ir negeriantiems kažkokį skystalą, Jeruzalės klinikoj paimsiu.

Dienos klausimas - kaip atkišti katei nosį? 

Otrivino jiems negalima vaikiško ?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 27 sausio 2020 - 09:16

Labas rytas  :4u: 

Erode  :4u:  Padaugink skysčių, tikrai nepakenks. gal tas skystalas pamačys... 

Atsakyti

Sveikos, smagu jums vilnietėms, kažkiek pavydu

o aš tai jau pavasariauju, antrą savaitgalį kieme darbuojuos, tvarkom šlaitą, opraktiškai visą krūmyną išsipjovėm ir suideginom, bet nusikalu, kaip šuo, nes šlaitas status, aukštyn, žemyn, bet smagu, laukiu pavasario jau, ržės lapus leidžia, raganė išsprogus, špinatus valgau visą "žiemą" iš šiltnamio, tuoj ir salotas pilna burna valgysiu(viskas patys užsisėjo) vakar bulves pasodinau :) tiesiog buvo kelios suskės užmirštos, sudygo, tai pagalvojau ką išmesti, geriau užkasiu....o gal ? :)

Erode, kraujo tyrimą, kepenų rodyklius ir maro testą padaryk , mano marinukai medituodavo prie vandens indelio. Laikykitės, Mauriukui nepasiduoti :4u: 
Visus plaukuotukus giriu ir labai pasiilgau mažiau plaukuotų :)

Atsakyti

Erode, katės ėda žoles. Aš bandyčiau pelynus girdyti (anyta taip daro) - natūralus antibiotikas ir paleistuvės sulčių lašelį į nosį... Viską išbandyčiau kas tinka 6 kg vaikui.  :4u: Del maisto, kažkas ankčiau rekomendavo sriubas katinams, nepamenu pavadinimo, Maximoje pirkau smalsumo vedina. Gal padetu kažkiek reikalą pajudinti? Ar šiltą vištienos sultinį padaryt - katinai juk mėgsta šiltas sriubas. Maniškis Keksas, kad ir koks išrankus maistui, bet sriubas žmogiškas ragauja... Žiurkę dukros, kai slaugiau, maitinau vaikiškom tyrelėm.  :hmm:  :B

Labai mėgstu knygas. Man puikiai susiskaito ir motyvacinės, ir fantastikos srities knygos. "Bėgančios su vilkais" neįkandau, pasilikau geresniems laikams. Kažkaip nesiskaitė, tai gerai, kad bibliotekinė buvo - nunešiau atgal neperskaičiusi ir namie vietos neužima. :angel_not:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milereta: 27 sausio 2020 - 09:59

Pelyną labai atsargiai. Padauginus galima prisižaisti liūdnai. 

Erode, jeigu medituoja prie vandens, skubiai vežčiau pas vetus. Visais atvejais man medituodavo prie rimtų problemų, kur jau arba, arba. 

Lašinės po oda, šildyti, kaip minimum. 

Atsakyti

Diinka, dariau aš jam tyrimus. Nieka. Tempos nėr, tik nosis užkimšta.

Atsakyti