Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erode, laikau špygas, kad pramuštų apetitas 

Tuno neėdė, bet jau Tašė su Kingu... vos rankų nenurijo man. O Tašei negalima. Mauris Oralade tą gerimą labai sugėrė, bet su švirkštu ir netgi nesitraukė, stovėjo, 2 po 30 ml suvarėm. Tik pasiėmiau konservą tą specifiko - viskas, ręžiasi, sukasi, spjaudosi... Jau kad tikrai toks atrodo, bjaurus per velnią, nors Kingas tai jo nori. Eisiu pirkt Royal Canin, musas kad būtų. Vištieną spjaudo.

Atsakyti

Oho,pas Šponkių kokia girdykla, tuzinas katinų pagertų :lol:

Erode, o lašišos, ar kokio karpio nebandei?Aš rimtai klausiu, nes nebežinau koks maistas galėtų domini.

Klausiau sūnaus dėl sloginių vaistų, tai sakė iš viso kūdikiams negalima lašinti į nosiuką.O katinas tai juk mažo vaiko svorio :unsure:Vaistus, taip, galima skaičiuoti kaip vaikui pagal kg, o su sloginiais sakė net neįsivaizduoja.

Atsakyti

Parsivežiau grobį. Gaila jos, meili mergina

20200127-193220.jpg

20200127-193305.jpg

Atsakyti

Kokia daili suknytė  :wub:​ 

Atsakyti

Sveikos iš pat ryto :4u:

Kaip naktis ligoniukams praėjo?

Graži suknytė, graži katytė  :wub: Gal gi nuskils jai namučiai?

Atsakyti

Lisiteja, susidomejusiu lygiai 0. Teks paleist atgal mergytę :( O jau kaip bendraut nori :(

Atsakyti
Kaip naktis praėjo?
Kaip Maurio reikalai?

Graži ir suknytė ir mergytė wub.gif Suprantama, kad velniškai jos gaila. Šponkiuk, tu ir taip didelį darbą dėl jos padarei 4u.gif
Atsakyti

Labukas,

seniai čia buvau...  :ax: 

graži Šponkiuko mergytė  :oro_buckis:​ 

Atsakyti

Maurį MB išvežėm į stacionarą

Atsakyti

Erode  :4u:  Ot atkakli kvaraba užpuolė ryžiką  :unsure: 

Atsakyti

Mauricijui labai didelė anemija. Nėra jokių imunodeficito virusų, jis neužsikrėtęs. Ieško, kodėl jam tokio lygio  anemija ir aš bijau blogiausio...  :angel_sadangel:​ 

Atsakyti

Sveikos. 

Erode, laikykis.  :4u: Kas gi čia tam Mauricijui, nu gi negali paprasta sloga taip nusilpninti katino, kad neišsikapstytų . :hmm:  

Šponkiuko grobis atrodo visai meiliai - tokia šeimininkutė su prijuoste.  :D 

Erendira, ačiū už struvitinės pastos rekomendaciją. :4u:  Ainu nebuvo ja labai sužavėta, bet ir nesipurtė bei teikėsi paragauti. Naujai nupirktą antistruvitinį sausą hillsą labai skaniai ėda. Antistruvitinius katei pirktus hills ir specific konservus skaniai ėda šuo, nes Ainu juos pasipiktinusi net neragavusi užkasa. Rytoj vešiu katę kraujo paėmimui. Pirmą kartą. Tikiuosi po to likti sveika.  :unsure: 

Atsakyti