Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Lašines gi varau, po oda, o dėl meditavimo - tai jis taip nu pradžių daro. Kai ta nosis užsikimšo.

Rodžiau vetams, nieko neradom. Rinotracheitas.

Atsakyti
<p>Sveikos,</p><p>Ačiū už šeštadienio smagų pasibuvimą!</p><p></p><p>Šiandien ryte atėjo meistrai skardinti balkoną. Garsų daug ir neaiškių, žmonės irgi kažkokie triukšmingi, tai Mėta visą laiką pratupėjo vonioj už klozeto😕 sakyčiau nelabai komfortiška🙂</p><p></p><p>vartotojo įkelta nuotrauka
</p><p></p>

Hipė surado tobuliausią vietą gulėjimui bigsmile.gif
Nuotrauka su Bugi puiki good.gif

Aš dabar kaip tik skaitau Bėgančios su vilkais. Perskaičiau daugiau nei pusė. Bet kadangi ne šiaip romanėlis, skaitau atidžiai su pasibraukymais, tai procesas gaunasi ilgas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daredi: 27 sausio 2020 - 13:28

Erode, dar negirdėjau, kad suaugęs katinas nuo rino mirtu, jei tikrai tai rinas, tai išsikapstys, dar jei mėgdavo mėsytę, kad pradėtų ėsti 9kartais jie tiesiog atpranta) badandyk smulkiai (alia faršo lygio, ) supjaustyti, ar sumalti, ar vištieną( virtą) jautieną(žalia) ir įkišti į burną, vieną kitą kartą, kad pajustų skoniį (tikrai ne vieną pramušė) arba tuno savo sultyse opasiūlyk, ir pramuša nevalgiukus, laikykitės :4u: 

Atsakyti

Erode o tempa kokia? normali ar žema?, normali 38,5 

Atsakyti

Aš nepamatuosiu, šeštadienį buvau klinikoj paskutinį kartą, tai buvo 38,5, ar tai 38,6 C. Plaučius fotkino, burną žiūrėjo, leido aminorūgštis ir vitaminus, gauna vitaminų pastą po 2 ml ryte vakare, konservus sumaišaus specifiką recovery ir dedu į burną su švirštu, dalį laistom, dalį ryja. Vanduo tas pat. Po oda 2x 50 ml.

Vandens papildomai sugirdau apie 50-70 ml.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 27 sausio 2020 - 13:54

Erode, galiu duoti labai skanios vitamininės pastos. Mano nevalgiukams pramuša. 

Atsakyti

Tokia ruda? tiršta? man jos klinikoj davė, dar 3 ml turiu, pirksiu pas Vaidą klinikoj, jie turi tą Oralade skystį rehidracijai, tai tą pirksiu ir tą pastą.

Bet jis spjaudo tą pastą.

Colomba, negaliu iš tavęs imti, tu ir taip daug katinukų turi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 27 sausio 2020 - 14:01

Tokia ruda? tiršta? man jos klinikoj davė, dar 3 ml turiu, pirksiu pas Vaidą klinikoj, jie turi tą Oralade skystį rehidracijai, tai tą pirksiu ir tą pastą.

Bet jis spjaudo tą pastą.

Colomba, negaliu iš tavęs imti, tu ir taip daug katinukų turi.

Ne, japoniška ten. Iš Japonijos. Man negaila, aš ją dovanų gavau. Gal pramuštų nosį jam. 

Atsakyti

Gerai, užlėkčiau paimti.  Pasuksiu po 17 val.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 27 sausio 2020 - 14:36

Erode, laikau špygas, kad pramuštų apetitas 

Atsakyti

20200127-184530-009-01.jpg

Atsakyti
QUOTE(milereta @ 2020 01 27, 09:57)
<p>Erode, katės ėda žoles. Aš bandyčiau pelynus girdyti (anyta taip daro) - natūralus antibiotikas ir paleistuvės sulčių lašelį į nosį... Viską išbandyčiau kas tinka 6 kg vaikui.  4u.gif Del maisto, kažkas ankčiau rekomendavo sriubas katinams, nepamenu pavadinimo, Maximoje pirkau smalsumo vedina. Gal padetu kažkiek reikalą pajudinti? Ar šiltą vištienos sultinį padaryt - katinai juk mėgsta šiltas sriubas. Maniškis Keksas, kad ir koks išrankus maistui, bet sriubas žmogiškas ragauja... Žiurkę dukros, kai slaugiau, maitinau vaikiškom tyrelėm.  hmm.gif  cool.gif</p>
<p>Labai mėgstu knygas. Man puikiai susiskaito ir motyvacinės, ir fantastikos srities knygos. "Bėgančios su vilkais" neįkandau, pasilikau geresniems laikams. Kažkaip nesiskaitė, tai gerai, kad bibliotekinė buvo - nunešiau atgal neperskaičiusi ir namie vietos neužima.

Jei konservų nevalgo ir nelaka, tai mažai tikėtina, kad katinų sriubą valgys.
Pusnė išvis toks jausmas nesuprasdavo kad ten maistas.
Bet kaip keista... Net visokie laukinukai ilgai gyvuoja, o su prižiūrimais tokios bėdos...

Aš tai turiu vogtų knygų iš Linkomanijos (nu tikrai taip negražu), bet vis nusiperku ir popierinių, tai tikrai vietą užima. Manau, su laiku galėčiau pereiti tik ant elektroninių.
Atsakyti