Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos

Night, nu visiškai beryšio teiginys "Kolegos vyriška kompanija, bet draugiški" paprastai draugiška kompanija ir būna priešingos lyties :D , o ne bet :D 

Erendira, gyva, bet kai dar visokių nesamonių pribyrėjo, tai nuotaika sūtraukinė  :D 

Būk tu kuo nori, bet parneš pa-ga-liau normalaus konservo(kariauju su saviškėm, joks konservas neįtinka, pirkau jau net putpelių kiaušus...aga, spekit :D)

CFAB109-C-831-F-4-B87-A5-BF-AC2-A991-CEB

Atsakyti

Gielux, konservai 3 dienoms nuimama ir pyst, jie pasidaro skanūs!

Atsakyti
QUOTE(gielux @ 2020 02 04, 17:25)
<p>Sveikos</p><p></p><p>Night, nu visiškai beryšio teiginys "<span>Kolegos vyriška kompanija, bet draugiški" paprastai draugiška kompanija ir būna priešingos lyties biggrin.gif , o ne bet biggrin.gif </span></p><p><span></span>Erendira, gyva, bet kai dar visokių nesamonių pribyrėjo, tai nuotaika sūtraukinė  biggrin.gif </p><p>Būk tu kuo nori, bet parneš pa-ga-liau normalaus konservo(kariauju su saviškėm, joks konservas neįtinka, pirkau jau net putpelių kiaušus...aga, spekit biggrin.gif)

Nežinau. Iš pradžių kolega man atrodė piktas ir pasikėlęs. Kaip vėliau paaiškėjo, turėjo ir tebeturi bėdų su buvusiu darbu. Tai gal ir sutapo, kad buvo blogos dienos jam. Čia nebe pirma darbovietė, kur vien vyriškas kolektyvas, tad tas "bet" mano patirčiai į temą. Jie labiau plėšosi dėl pinigų, konkuruoja tarpusavyje ir pan.
Atsakyti

Neeeeee tik neeeetaiiii

95-F6-CEFE-B526-40-F2-A0-CC-263-E2-D13-B

Atsakyti

Sveikos. 

Spurga pon(i)čka.  :D Gielux, laikykis.  :4u: 

O aš tai jaučiu valgymo malonumą. :essen:  Mano vyrai kelionėse greit pastebi, kada aš išalkstu. Kaip toje senoje reklamoje, darausi primadona. Man skanus maistas tiesiogiai pakelia laimės pojūtį. Kaip ir saulė. Arba ypatingai karštą dieną kondicionuojama vėsi patalpa. Arba masažas. Arba alaus taurė ištroškus. Arba geras kino filmas. Arba sava lova po sunkaus darbo. Arba katės murkimas ant kelių.  :D Grįžtant prie maisto, su amžiumi darausi išrankesnė. Geriau mažiau, bet, kad būtų VAU! 
Šponkiukas nerašo, nes šią savaitę atostogauja ir, labai tikiuosi, puikiai leidžia laiką. Bet, kiek žinau, jos sterilizuota katytė pasidovanojo.  :super: 

Atsakyti

Sveikos. Aha nerašau, nes atostogos. Va tik atostogos bent jau man nėra labai smagios. Visi šiuo metų išėjo į kavinč, tai aš paludėjau ir parėjau atgal. Plyšta galva. Pykina.

Katytė pasidovanojo, jos vardas Tosia dabar :)

Atsakyti

Šponkiuk, o ką neurologas, ką šeimos gyd? Tu negerai jautiesi, bet... gal akupunktūra padėtų kiek? Lor gyd, kurie irgi nori, kad juos vadintų ANg gydytojais, irgi turi būti aplankytas.

Dėl Tosios - yeeeeeee!!!! :oh:  :mirksiukas:  :victory2:  :victory2:  :victory2:  :victory2:  :victory2:  :victory2:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:​ 

Atsakyti

Šponkiuk, ramios nakties ir likusių dienų be galvaskausmio! Bandyk susirinkti iš atostogų visą ką geriausią. Ir parodyk mums, prašau, kalnus, saulę ir lentą po kojom. Linkėjimai, mieloji.  :4u: 

Atsakyti

6a6cd0291eee.jpgKo rėki?Aš tik biškį paragauti norėjau vieną lapuką :nail:

Dėl katytės Tosios šaunu.

Kaip ta Spurga taip sugeba persisukti?

Atsakyti

Faina dėl Tosios  :wub:  Śponkiuk, gerų atostogų  :4u: 

Spuga galėtų persivadint į marcipaninį sukutį  :D 

Man nedavė ryte konservo  :blink:  aš sukūdau

3400-E6-C7-9-B64-4704-A65-D-5-B662-EF032 

Atsakyti

Visai pamiršau, ką norėjau parašyt  :hmm:  :D 

Va kas vasarį vyksta Vilniuj http://www.vilnius-e...usu-su-menek-2/

Atsakyti

Nu gi žinokit, pirkau vakar jautienos maltos. Mūsų Kingas - pasiuto: klykė, rėkė, kniaukė, kol Jomantas, neištvėręs, sako man - mama, galima jam?

Springdamas surijo - dar duok! 1.11 euro mokėjau už 500 g. Tai nenubiednėsiu nuo tų pinigų. Suporcijavau po saujukę ir sušaldžiau.

Atsakyti