Nu, bet tu Aist ir netingi
Neduota man tokie kepiniai gaminti, neduota
Aist, ir kaip rie ryžuų miltai?
Mane draugė pavaišino riesutų duona (matosi grūdai, riešutai, sėmenys, dar kažkas) žiauria skanus ir skalsus daiktas - man daugiau kaip 3 kubinių centimetrų neįveikt
Keksiukai su ryžių miltais gavosi tikrai skanūs.
O štai ta duona, kepta iš Livinn parduotuvės mišinio "Wonder Brod", tai kaip čia pasakius. Realiai tai ten grūdų ir sėklų vandens pagrindo košė, iškepta orkaitėje. Atrodo gražiai, bet skonis kaip grūdų košės duonos pavidale. Žodžiu, šito padaro daugiau nepirksiu. Aš dievinu ruginę duoną, su teisinga raugo rūgštele. O čia kramtai kramtai tuos grūdus kaip žiurkė(nas), ir malonumo jokio.

Lisitėja, ne ne, aš šiaip ne itin dažnai reiškiuosi virtuvėje. Valgyt gaminu minimaliai ir kiek įmanoma paprasčiau, kad nemarinuoti laiko virtuvėje. Šiandien pietums upėtakius druskoje kepiau orkaitėje. Ryte kiaušiniai įvairiomis formomis. Nieko ypatingo. Bet mano vyrai žiauriai neišrankūs, ką gauna, tą valgo, arba patys gamina. Kad tu žinotum, kiek Gielux įdomybių savo šeimai gamina.
Atrodo neblogai.
Aš irgi kepu duoną. Tingu kartais.
Kažkaip pasidarė taip, kad bijau net žiūrėti ir svarstyt kokio katuko galimybę, nes bijau dėl jo sveikatos.
Kol kas džiaugiamės keitimusi.
Diinka, turiu menkučių naujienų, viskas ten gerai su mažąja storiuke Foggi.
Smalsu, kaip Šponkiuko grobiui baigės.
Pusnė ką tik padarė porą kulversčių. Linksminas mergytė. Taip gera pas ją grįžt.
O aš išgyvenau dar vieną darbo dieną. Nebuvo ji sunki, bet man pusdienį man buvo totalus kapiec. Nerimas ar panika, net nežinau kaip tai pavadint. Todėl, žinoma, reikia stengtis padirbėti vakare. O šiaip nežinau ką su savimi daryti ir ko man trūksta. Gera perspektyva nekvepia.
evapotranspiracija
Tai kaip aš moku keiktis
evapotranspiracija
A čia pas traktorius tokia būklė būna?
![]()
A čia pas traktorius tokia būklė būna?Pas vynus![]()
Eisiu su mamka i darba. Ir visai patogu ant visu tases rakandu gulet ircknyga i sona nespaudzia.....

Taa uz nugaros ant radiatoriaus kabint... Vinca idejau ir nulinko iki zemes... 😂😂😂
Sveikos
Aist, nu jau kad nuraudau, bet tu irgi puiki kulinarė, matėm, valgėm ir buvo skanu
ir laabai skanias sraiges perki
Puikiai atrodantys kepiniai
O kas dėl maišelių, tai Bela sugebėjo kiauliaus valgio maišą, tokios pat konsistensijos suvarpyt
Pusnė miega šalia (
Labas rytas,
Gielux, tai jau gyva?
Aist, galėtai laba jau nesikuklinti dėl maisto gaminio, daug ar nedaug gamini, bet teko įsitikinti, kad puikiai
ir apie nesudėtingus šonkauliukus leisiu sau patylėti
Aš jau receptą skaityti būčiau pavargusi ![]()
Aš pastebėjau, kad pati darausi vis abejingesnė maistui, MB jau seniai toks dažniausiai, tai ką čia prisigaminsi ![]()
Pedras kosėti nenustojo. Vadinasi, ne kirmėlės (nes ir neradau jų, visą savaitgalį prasikuičiau kraikdėžėse
) . Tada anot kraujo, lieka alerginės reakcijos/astma. Bet gal neverta ir tų kirminų galutinai atmesti (taip norisi paprastesnio sprendimo
). Eisiu perpiet į kliniką pasitarti.