Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erode, pas mane jautienos išpjovą brokija  :lol: o ta apie dvim eurų kilas  :oh:  :lol:  reik pas tave perauklėjimui mergas nusiųst

Atsakyti

Laba,

Lisitėja, klausimuks, o Zunda, tavo gimtadienio puotoj dalyvavo?, ta prasme kažkas skanaus nubirėjo nuo tavo stalo ? :) , Šiaip Zunda ir aš labai dėkojame už pastovią paramą likimo draugeliams  :4u: 

Erendira, manau Runciukas prisideda visom 4-iom prie padėkos likimoi draugeliams

Savaitgalis buvo fantastinis, pasidovanojo Vilkis- sexsiukas (pakreipta galvytė nuo baisaus ausų uždegimo)  ir paskutinė praeito pavasario mamka, vyresnio amžiaus, Draugė rado draugę - močiute, abi nerealiai laimingos....atsarginis variantas yra :)  Labai džiaugiuosi, labai dėkinga šitai palaikymo komandai ir "labai pykstu" ant Gieliux, nu kaip galima šitaip skriausti Spurgytę????  :) 

Na jautiena visad yra gėris ... ir negailėk, tai tikrai pigiau nei geri konservai(kurių pusęė išmeti)  :4u: 

Šponkuti, labaiu džiugu dėl priklydėlės... ir sveikatos tau pačiai, kelis kibirus.... 

Aist aš ir maistui mėgaujuos...dabar namie pagrindinis kulinaras Tomas, aš d.d kažką ant greito, įprasto- sriubos, kotletai , balandėliai, kepsiukai....o savitgalį grill patiekalai...oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kaip jūs turite norėti atvažiuoti paragauti :)

Atsakyti

Žinoma,kad Zunda dalyvavo puotoje.Nesislėpė,ir kaip kupstas kėsojo ant atlošo.Tik jai ant žmonių stalo nieko valgomo nėra.O žalios žuvies,mes nevalgome.Zundytei žalias karpis patinka.

Kukliai čia mes tau padedame,net mineti neverta.

Atsakyti

Dėl gydytojų, tai pas neurologą senai labai buvau, bet ten man galvą patikrino, ir su kontrastiniu skysčiu, nu gera ta galva. Pas LOR paskutinį kart prieš kokius 5 mėn buvau, nu lėtinis rinitas ir tiek, nėra nieko rimto. Alergijų dažniausiai pasitaikančių irgi nerado. Vakar man buvo prastai, nes maisto netinkamo užvalgiau ir dar vietoj slidinėjimo buvom vsndens komplekse tai clorkės kvapas įskaudeno galvą), nes taip pliaupė iš ryto, kad nebuvo ko į trasas važiuoti. Lijo dvi pirmas dienas, nelijo tik jau nuo pusės kalno. Bet dalis keltuvų uždaryti buvo, nekėlė į viršūnę, tai vistiek turi per dalį lietaus čiuožti. Bet vakar vakare atėjo minusiukas ir sniegas. Šiandien nelijo, pustė, bet ir vėl dėl labai didelio vėjo į viršūnę nekėlė. Ir šiaip supratom, kad tai ne mūsų stichija. Kitą žiemą, jei tik sutaupysim pinigo, tikrai važiuosim kur aitvaru galima plaukti. Nuotraukos ant lentos neturiu, va prašom vyrą įdėsiu (tas su kelininko spalvos striuke) 20200203-110410.jpg20200203-121754.jpg20200205-135314.jpg20200205-135316-0.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 05 vasario 2020 - 17:01
Slovakija? Buvot gal tam šiltam vandeny?

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Yra kalnuose kažkas tokio (o dar kas moka slidinėti).

Kingas koks plėšrūnas tapo.
Atsakyti

Slovakija? Buvot gal tam šiltam vandeny?

Aha. Buvom lauke tam šiltam baseine. Bet vėjas nežmoniškas, tai ten gerai jautėsi tik vaikai ir išgėrę :D 

Atsakyti

Oj Sponkiuk nors tavo fotkese sniega galima pamatyti

Su jautiena pas mus taip eda tik Vincas. Bet griežtai negali maisyti su kitu maistu. Neduok die sues jautienos ir atims Toro pastetu ar guliasu viskas vemia toliau nei mato. Dar ir vemia cielais gabakais nes kramtyti gi laiko ner o ir tingisi. Jau galvojau jokiu jautienu jam daugiau uzkniso vemalus valyt istisai. O dar vemti gi reikia ant visu kiliminiu dangu... Kadangi dar kameroj buvo jautelienos rai daviau ir grieztai jokio kito maisto pora val. Jau aisku Tora vel stume nuo bliudu. Gavo bart dingo. Nzn kas jam yra su tuo ryjimu. O va sitrinta tablete nuo kirmeliu i guliasa neede niekaip 😂

Toras needa jokiu jautienu tik savo pastetus, guliasus ir sausa. Nu tuna megsta gali vistos krutinele est lesku ir kitu vietu vistos needa niekaip. Bet va keptos sonines, vytinti kumpiai, cipsu prieskoniai labai skanu

Atsakyti

Azu, dar ir alum užsigert visai puiku  :D 

Vakar kaip tik kalbėjom su viena kliente, kad katės š.. neėda ir vienas jos pažįstamas pagal tai dešras pirkdavo, jei katinas ėda, tai perka. Pagal tokią logiką aš turėčiau maitintis Gourmet gold, nes tie tai ypač gerai ėdami :D

Šponkiaus foto  :wub: 

Atsakyti

O tai jums Vilniuje visai sniego nedavė? Pas mus truputį pakrapijo. Drėbtelėjo tokio šlapio, paskui sutraukė, tai turim dailaus su plutele.

Priedas  20200206_114830-800x518.jpg   150,93KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Sveikos

Šponkuti, atostogos gėris...

jautiena ir pas mane ne visi valgo, Baltas daiktas tik virtą vištieną, Bambučia su Mistika ir dar Gražuolė praktiškai bet kokią mėsą ir koncervus, Bučkis dar plius daržoves ir vaisius :) Birbė jokios mėsos, maikuka, vištienos nevalgo, tik jautiena. Šįryt buvo palepinta jautiena, tai darė namuose tvarką (aš dar gyvai nemačiau, Tomas tik forkę atsiuntė

Tvarka pagal Maike :)

874d2d8db6201d9d9f3eae6a87bc1a7b824.jpg

Atsakyti

Tvarka pagal Maike :)

Nu, jooo, pas mane taipogi yra taip mokančių :oh:

Atostogos yra gėris, bet tik ne ten kur sniegas,

Atsakyti

Lapynos sniego katai :)

Pas mus šian po nakties biškiuką buvo balta, net mašiną teko nusišluoti, bet jau neliko...

Atsakyti