Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Tai gal ten ūsų šepetėliai, visai ne dantų? :hmm:  :D​ 

Atsakyti

1612-CEFA-8670-47-F5-8815-E16-EBD827-B058787-C747-BFB3-4731-B663-BF84-F702-EEC3.

Atsakyti

O dzio, kokia apsipatenkinus Belučia! :D Prašom dažniau šukuoti, taip taip, visai neprastai tau sekasi. :D 

Atsakyti

Aist,Zosiukės  nuotykiai  faini,o dar  tavo iškalba  nuostabi,tai  skaitau  kaip  romaną! Ir  noriu  tavęs  paklaust,gal  kokią  draugų  kolegų  kliniką  dantukams  protezuot  rekomenduotum  Kaune,be dvigubos  buhalterijos,mudvi  su  sese  paieškose ....ir  kokia  tavo  nuomonė  pvz  klinikose  pas  rezidentus-studentus protezuotis?Daug  kas  siūlo  ten,bet  vistiek  didesnė  rizika klaidos,pasimetime  esam...

Atsakyti

Sveikos. 

Zundyt, parašiau tau į a.ž.  :4u: 

Ryte vyras suskaičiuoja, kad šiandien jau 4 dienos po sterilizacijos ir klausia, ar vakare paleisim katę. Neigiamai papurtau galvą, kad ne šiandien, o penktadienį. "O jeigu ir penktadienį bus blogas oras?",- tikslinasi vyras.  :) 

Šiandien radau, kad Zosė tuščius bliūdus tiesiogine prasme vieną į kitą sukrovusi ir ties durimis palikusi. :rolleyes:  Nors šiaip žmogui įėjus į garažą, mažoji konjako gerbėja iš Hennessy dėžutės neišlenda, bet likusi viena laiko veltui neleidžia.

EF796-A07-E9-DA-4-F1-E-90-D9-E550723-E39

Atsakyti

Aš vis dar namuose, nors pagal savijautą jau galėčiau keliauti į darbą, bet vyras neleido :D Ne tik ,kad neleido, bet dar ir darbinę mašiną paskolino bendradarbiui,o pats į darbą išvažiavo su maniške. Ir va atsiuntė kaip ją naudoja

IMG-20200212-WA0000.jpg

Atsakyti

Zosytė mėgaujasi 5 žvaigždučių aptarnavimu  :D 

Atsakyti
Oho kaip Šponkus užsitavarino bigsmile.gif

Zosytė tvarką supranta savaip biggrin.gif

Bela ir jos ūsų šepetukas thumbup.gif

Kaži, ką man Mėta pasakytų, jei aš jai dantis norėčiau valyti hmm.gif Į dantis galiu pažiūrėti tik tada, kai ji žiovauja.
Atsakyti

Ir taip kas kart, kai Kugis sugalvoja kur nors prigulti

https://youtu.be/l7JeYJVc-b0

Atsakyti

Ir taip kas kart, kai Kugis sugalvoja kur nors prigulti

https://youtu.be/l7JeYJVc-b0

Na, o jei kačiukui labai labai reikia  :D 

Zosė greit įsijautė į tas 5 žvaigždutes :hihihi: ir kaip tikra įžymybė vengia viešumos  :D 

Atsakyti

Džiugu,kad Šponkiukas sveiksta, gerai,kad ir pabuvai namuose.

Zunda lygiai taip išveja Setą iš šiltos vietos.Setas taikus, todėl mailiui lengvai atiduoda pozicijas.

Atsakyti

Sveikutės,

viską stebiu ir seku, liūdžiu kartu su jumis ir džiaugiuosi, tik nerašau. Mano merginos gyvena įprastai, tik Uma (12-ame meino meškėnė) įstojo į instininkių gretas. Rodikliai nedaug pakilę, bet jau paskirtas gydomasis maistelis, apsistojom ties Hills k/d. Tik man ji keista, labai dažnai medituoja ties vandens bliūdeliu, kartais randu šalia ir miegančią. Kažkuri rašėte apie meditacijas vandeniui, ar jau reikia sunerimti?

Atsakyti