Tai gal ten ūsų šepetėliai, visai ne dantų?
O dzio, kokia apsipatenkinus Belučia!
Prašom dažniau šukuoti, taip taip, visai neprastai tau sekasi.
Aist,Zosiukės nuotykiai faini,o dar tavo iškalba nuostabi,tai skaitau kaip romaną! Ir noriu tavęs paklaust,gal kokią draugų kolegų kliniką dantukams protezuot rekomenduotum Kaune,be dvigubos buhalterijos,mudvi su sese paieškose ....ir kokia tavo nuomonė pvz klinikose pas rezidentus-studentus protezuotis?Daug kas siūlo ten,bet vistiek didesnė rizika klaidos,pasimetime esam...
Sveikos.
Zundyt, parašiau tau į a.ž.
Ryte vyras suskaičiuoja, kad šiandien jau 4 dienos po sterilizacijos ir klausia, ar vakare paleisim katę. Neigiamai papurtau galvą, kad ne šiandien, o penktadienį. "O jeigu ir penktadienį bus blogas oras?",- tikslinasi vyras.
Šiandien radau, kad Zosė tuščius bliūdus tiesiogine prasme vieną į kitą sukrovusi ir ties durimis palikusi.
Nors šiaip žmogui įėjus į garažą, mažoji konjako gerbėja iš Hennessy dėžutės neišlenda, bet likusi viena laiko veltui neleidžia.

Aš vis dar namuose, nors pagal savijautą jau galėčiau keliauti į darbą, bet vyras neleido
Ne tik ,kad neleido, bet dar ir darbinę mašiną paskolino bendradarbiui,o pats į darbą išvažiavo su maniške. Ir va atsiuntė kaip ją naudoja

Zosytė mėgaujasi 5 žvaigždučių aptarnavimu
Zosytė tvarką supranta savaip
Bela ir jos ūsų šepetukas
Kaži, ką man Mėta pasakytų, jei aš jai dantis norėčiau valyti
Ir taip kas kart, kai Kugis sugalvoja kur nors prigulti
Ir taip kas kart, kai Kugis sugalvoja kur nors prigulti
Na, o jei kačiukui labai labai reikia
Zosė greit įsijautė į tas 5 žvaigždutes
ir kaip tikra įžymybė vengia viešumos
Džiugu,kad Šponkiukas sveiksta, gerai,kad ir pabuvai namuose.
Zunda lygiai taip išveja Setą iš šiltos vietos.Setas taikus, todėl mailiui lengvai atiduoda pozicijas.
Sveikutės,
viską stebiu ir seku, liūdžiu kartu su jumis ir džiaugiuosi, tik nerašau. Mano merginos gyvena įprastai, tik Uma (12-ame meino meškėnė) įstojo į instininkių gretas. Rodikliai nedaug pakilę, bet jau paskirtas gydomasis maistelis, apsistojom ties Hills k/d. Tik man ji keista, labai dažnai medituoja ties vandens bliūdeliu, kartais randu šalia ir miegančią. Kažkuri rašėte apie meditacijas vandeniui, ar jau reikia sunerimti?