Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Erendira,pamenu tuos du juodulius,kaip gi neatsiminsi.Matomai ir Zosė tokia yra.

Gyvūnas nekaltas,neatsakingi žmonės kalti.

Atsakyti

Apie rėksnius: Mikai kartais užeina vėlai vakare, kai visi vaikai į lovas sulenda. Tada bėgioja po namus ir miaukalioja tokiu šaižiu gerklinius balsu. Kartais Haku sureaguoja į šaukinius, tada riksmus pakeičia katinų bildėjimas. Jei ne - tenka eiti sugėdinti katytę.

Prie vaikų darželio kiemo katės kažkur dingo. :unsure:  Kai buvo šalta, sakiau, gal kažkur susislėpę. Bet net kai 7 laipsniai kaip šiandien, kačių prie jų namelio nesimato. Bijau, kad kažkas bus "sutvarkęs". :( Būtų žiauriai liūdna,  jei taip būtų nutikę. Vis tikiuosi, kad pasirodys atšilus...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 11 vasario 2020 - 13:07
QUOTE(Šponkiukas @ 2020 02 11, 09:59)
</blockquote><p>Renatelexx, o kokį tiksliau maistuką tu perki?</p>

Šponkiuk, pati dabar niekaip negaliu atsiminti, nes neseniai pradėjau pirkti, sveriamas maistas ir lipduko nedave ax.gif
Atsakyti

Šponkiuk, pati dabar niekaip negaliu atsiminti, nes neseniai pradėjau pirkti, sveriamas maistas ir lipduko nedave ax.gif

Aš perku zooplus.de, net ir su atvežimu gaunasi pigiau negu Lietuvoje. 

Atsakyti

renatelexx , įvairiai tie maistai kainuoja. Visumoj kuo didesnis maišas, tuo pigiau už kg. Bet veterinariniai maistai nepigūs net ir siunčiantis iš Vokietijos (zooplus . de) ar perkant iš platintojų. Reikia žinoti, koks konkrečiai maistas. Dauguma pigiau nei 10€/kg, bet būna ir brangiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 11 vasario 2020 - 16:29

Tašei inkstininkei irgi iš zooplus.de perku, kooperuojamės su panom dėl siuntimo, jei nedaug ko reikia. Šiandie Kingas ir be bziko kvykavo. A taip sau. 

Aš po odontologų.

Nutirpus lūpa.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 11 vasario 2020 - 18:12

Nupirkau Belai dantų šepetėlį, nu šeip iš neturėjimo ką veikt. Parnešu, vyras klausia, čia man nupirkai? Jooooo, sakau, tu tik tuo didesniuoju valykis. Ten dviejų galų šepetėlis, vienoj pusėj mažesni šeriukai, kitoj - didesni :)))) vaikai dar pridėjo, kad kartu su Bela galės valytis :)

Atsakyti

Nori pasakyt, kad Bela leisis valoma dantis?

:huh2:  :unsure:​ 

Atsakyti

Gielux, o Spurgai?  :B 

Atsakyti

Erode, jaučiu, kad gal ne  :D 

Erendira, nu ten pakuotėj du buvo, vienžo pas mane vyks grupinis dantų valymas, čieli keturi galės valytis  :lol: 

Nu pastos dar nepirkau  :lol: 

Atsakyti

Sveikos. 

Optimistė tu, Gielux.  :hihihi: Na, parašyk, kaip sekėsi valyti uodeguotoms mergoms dantis.

Erode, man žiauriai patinka mano kolegės taikoma specialiu aparatu "Quick Sleeper" nejautra - gydomo danties skausmo nėra, o lūpa ar žandas, ar liežuvis, ar veidas - neužtirpę. Retai jį kas turi ( daug kainuoja), bet mūsų klinika su pasididžiavimu jį naudoja.  :mirksiukas: Žodžiu, po danties gydymo gali drąsiai eit pietauti ar į dalykinį pokalbį - nei vanduo per žandą bėgs, nei šveplas atrodysi. :D 

Aš sutinku su Erendira, Zosė - kaip voverė. Gal per ilgą laiką kažkiek pavyktų nugalėti jos instinktą visais būdais vengti ir bijoti žmogaus, bet širdyje tai laukinis padaras iš Žvėryno miško. Kita vertus, jei būtų tokia meili kaip Šponkiaus Tosia, nežinau, ar galėčiau susitart su širdimi ir paleist į lauką. O dabar man gan ramu. Nereikia Zosei žmogaus. Iki savaitgalio palaikysim ( bus savaitė po sterilizacijos) ir paleisim. Šiaip Zoska tokia biškį apsileidusi, sakyč, tvarka nėra jos stiprioji pusė. Bentonito - vandens skiediniu viską ištapnojusi, maistą apdrabsčiusi bele kaip. Sėdi toje konjako "Hennessy" dėžutėje kaip kokia bomžiukė.  :P Šlapinasi po nedaug ir dažnai. Valiau kraiko dėžutę, tai per parą kokius 4- 5 kartus pasišlapinusi. Gal kokį cistitą turi.  :hmm: 

Giminaičiai iš Vilniaus oro uosto informacinį bukletą apie korona virusą paliko. Skaito Rapolas garsiai pirmą sakinį : " Įtariama, kad infekcijos šaltinis gali būti gyvūnai, paukščiai... Venkite sąlyčio su gyvūnais, jų išskyromis." Tada smerkiamai žiūri į mane. O aš ką, aš :" Tai tu neik į garažą. O aš vienkartines pirštines naudoju.".  :B 

Atsakyti

Ataskaita - ūsus šepetėlis kaso puikiai :D

Atsakyti