Gal jam nuobodu... Nežinau, va, vėl kniaukia...
Su praėjusiais gimtadieniais jubiliatus 😘
Cia Kiara paa mus siaucia siukslines po gatve skraido. Medziu sakos luzineja. Masina autoatradoj stabilumo nejaucia, kraiposi po visa kelia. O dar ji virsum praeina virs miesto tai isvis....
Haku mes tai tau ir svente suruosem gimtadienio
Ka Ryzas zek kiek gerio varysim baliavot

Man atrodo per senas as jau baliavot, einu as...

Nors ir paveluotai, bet vis tiek sveikinu Night su gimtadieniu
Pusnė valgo, bet po savaitgalio man kažkokia lengva atrodo.
Siautėdavo, kaip Kingas, kai buvom užsieny ir buvo daug vietos. Rodos, norėdavo dvikojų dėmesio.
Dabar dar nepajutau, bet būdavo juokdavaus, kad per pilnatį klientai siautėja. Gal sutapimas, gal ir ne. Žiauru, kokių žmonių būna. Jei ne klientai, tai niekad nepagalvočiau, kad tokių žmonių gali būti. O klientai mano srity būna nebiedni.
Ima atrodyt, kad nesugebėsiu išsilaikyt aš šitame darbe.
Erode, oj pas mane Rainiui užeidavo toks bzikas. Lėkdavo uodegą parietęs, į draskyklę lipdavo ir maurodavo. Ryškiai dėmesio ir veiklos trūkumas. Manau toks Kingo elgesys reikškia, kad jis gerai jaučiasi.
O dėl gydymo, tai ibuprofenas, purškalas gerklei (tik kadangi mane nuo tokių reikalų pykina, tai aš tabletes čiulpiu), na ir sinupretas (plius cirrus, kurio neminėjau kad vartoju). Tik šiaip labai sunku visus vaistus ir nuo skarndžio ir šituos sugerti, kad nesigautu kad pusvalandį, realiai kas dvi h vis ką nors pavartoju
Šiaip šiandien vakare geriau ir jaučiuosiu nei vakar.
Pasigendu ir aš Magnunos
O čia gavau foto su Tosia

Magnusėlį tikriausiai vėl darbai prarijo
Kokia fainuolė Tosia
Prašau, pasidalinkit, kokiomis kainomis perkate palaikomąjį maistą? Aš perku vet.vaistinėje po 10 eurų už kg, bet tą kg labai greitai sudoroja mano edrūnas, galvoju, gal pigiau kur galima būtų surasti?
Magnučiuk, pasiilgom.
Ryžikai baliavotojai.
Labai faini Azu bernai.
Tosia kokia atsipūtusi atrodo.
Pasisekė jai.
Erode, nežinau, ką patart. Ainu retai bėga.
Zosė paklodės kampus visus į narvą sukamšė. Gražiai taip gavosi, tvarkingai. Vos radau, kaip prie narvo durų prieit. Tūlikas dar neišardytas.
Konservai suėsti. Žaidžiam su ja žaidimą. Ji - "manęs čia visai nėra", aš - "katės dėžutėje tikrai nėra". Zosei duodu mėsingus Mac's, Animondos konservus. Ainu seniau jų net neragaudavo, sukdavo nosį šalin ir "užkasinėdavo" lėkštutę. O dabar prieš nešant Zosei tarp kitko kyštelėjau kąsniuką po nosimi Ainu, tai visai skaniai suėdė. Nieko nesupratau. Nenuspėjami padarai tos katės ir jų skonio receptoriai.
O Zosės truputį gaila. Pripras prie sotaus gyvenimo...
Pusnė tikriausiai sapnuodama murma.
Aš čia daug skundžiuos darbu, bet prisiminiau, kaip kolega tikra ta žodžio prasme užknarkė. šian.
Sveikos iš pat ryto ![]()
Džiugu dėl Tosios, tai pavyko katukei
Smagiai skaitosi Aist ir Zosės nuotykiai
Night, iš darbo tavęs nemeta?Nemeta.Prisidirbai ko?Neprisidirbai.Tai sėdėk, ir nesuk kepenų.O jei atleis, tai garantuotai nesušaudys
Ir tu ne skundiesi, o išsikalbi, vot.
Šiandien Zunda nuo proto nušoko, viską nuo stalo ridena,va lankelį numetė, auskarus spėjau atimti.Pavasaris murzei, ne kitaip
Faini ryžikai- užsieniečiai
Labutis, merginos,
Prašau, pasidalinkit, kokiomis kainomis perkate palaikomąjį maistą? Aš perku vet.vaistinėje po 10 eurų už kg, bet tą kg labai greitai sudoroja mano edrūnas, galvoju, gal pigiau kur galima būtų surasti?nes brangiai gaunasi, nors tik vienas katinas pas mane
Renatelexx, o kokį tiksliau maistuką tu perki?
Atsikėliau be temperatūros šiandien. Susiruošiau išgerti vaistus nuo skrandžio, ieškau ieškau ir nerandu. Jau kaltinu Kugį eilinį kart numetus nuo stalo iš nužaidus. Apropoju sofą, fotelį, nu nėr. Nusispjoviau ir pasiimu kitą vaistų plokštelę. Užsigerinėju vaistus vamdeniu ir nuleidus puoduką matau kaip gražiai ant stalviršio guli ieškotieji vaistai
Bet Kugio visvien neatsiprašysiu, kad visaip vadinau ![]()
Šponkiuk, matai kaip tau ilsėtis reikia
Zosė tikra zosė
Svarbu ėda ir visą kitą daro, greit galės keliauti savo vladosna.
Lisitėja, suprantu, ką nori pasakyti, bet kai kurie gyvūnai tiesiog yra lauko ir joks maistas ir šiluma NARVE jiems to lauko neatstos... Be to, jie moka ten gyventi, o dabar Zosė ir gamtinių rūpesčių neturės...
Mano Matilda labiau išimtis nei taisyklė, antra vertus, ir dabar savo gražioje pilkoje galvytėje vis tiek didžiąją laiko dalį ji yra atsargus ir nepatiklus lauko gyvūnas.
(gal pamenat, prieš metus rudenį gavau du labai laukinius juoduliukus, kurie taip ir neišgyveno narvo
)