Kadangi vyriausioji sausanosė išlėkė darbant, o tapšnoklį paliko, tai pritapšnosiu kaip šiandien rytą praleidau.
Viena iš jauniklių šiandien niekur nėjo, nors aš ją atkakliai bandžiau iš lovos iškrapštyt, ji taip apsidžiaugė, kad metė man pagalvę pažaist. Šaunumėlis, turėjau ką draskyt. Po to, kažkokiam ten mokykliniam projektui surinktus karoliukus išbarsčiau, tai žaibo greičiu atsikėlė. Vėliau su vyriausiąja sausanose telefonui kokią tai plėvelę klijavo. O čia tai smagumai. Vale ten jį, visai būrė aplink. Aš sau lizdelį sėdėjau pasirėmus pūkuotu kumštuku, galvoju nieko nebus, reik padėt, prapuls be manęs. Kai užšokau ant stalo, jos nedraugiškai ir nekrikščioniškai pradėjo elgtis, visų pirma apkaltino, kad aš kažkokį skuduriuką nutempiau. Baisiai man jo reik

o jis ir pats man prie letenos prilipo. Sakau, duokit gi man, aš tuoj liežuviu, letenytėm praseisiu ir bus ekranas krištolo švarumo. O antrą, dėl mano plaukų spygavo, aš jom sakau, pasiilgsit gi katinuko, žvilgt į telefoną, o ten katytės plaukučiai

, vieni pliusai. Nepatikėjo....NA IR KAIP GYVENT???