Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos mamytės ir jų katinukai smile.gif

paskendusi darbuose, bet skaitau sąžiningai smile.gif linksmuolės mamytės ir gražuoliai katinukai smile.gif
pažiūrėjau kaip tie baldai pas jus neatsparūs smile.gif tai tyliai džiaugiuosi kad Gilė net nežiūri į tas vietas kur Snaigė mėgo pasislėpus nagus pasikasyt- t.y. į vaiko lovos galą..... labai turiu vilties kad ji neatras šios geros vietos.... biggrin.gif
šiaip labai negerą sapną sapnavau apie Snaigę. Tai pora dienų vaikščiojau kaip nesava. Nu bet juk mišių neužpirkt tokiu atveju.....

o čia roodomės. Mūsų akimis labai paaugusi smile.gif tokia tipiška kojų graužimo princesė. vakare kai sugulę tik ir girdisi namuose ui ai ui ai - nes tai vieno pilikas kojas graužia tai kito biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

o čia mėgstamiausioj vietoj.... net taburetė tam tikslui padėta smile.gif atrodo taip akys ir sako- o kad man tas žuvelas kas leistų pažvejot.....

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Gerai, kad skaičiau šviežiai nuo sosto nulipusi, o tai tektų kėdę plaut. :lol:

Merfe, nugis paskolintai man kartais savo liežuvį, kai vyrui atsivanot reik. A tai aš tik iškilmingai patylėt moku...

Pasidalinčiau mielai... Nes aš va, patylėt neišmokus esu. Kartais gerai būtų...

V-Rine, kokia gražutė mažė :wub:, tik va, dėl tos lovos, bijau, kad vilties neturėk... iš mažiukės matosi :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merfė: 09 vasario 2017 - 14:29
Kadangi vyriausioji sausanosė išlėkė darbant, o tapšnoklį paliko, tai pritapšnosiu kaip šiandien rytą praleidau.
Viena iš jauniklių šiandien niekur nėjo, nors aš ją atkakliai bandžiau iš lovos iškrapštyt, ji taip apsidžiaugė, kad metė man pagalvę pažaist. Šaunumėlis, turėjau ką draskyt. Po to, kažkokiam ten mokykliniam projektui surinktus karoliukus išbarsčiau, tai žaibo greičiu atsikėlė. Vėliau su vyriausiąja sausanose telefonui kokią tai plėvelę klijavo. O čia tai smagumai. Vale ten jį, visai būrė aplink. Aš sau lizdelį sėdėjau pasirėmus pūkuotu kumštuku, galvoju nieko nebus, reik padėt, prapuls be manęs. Kai užšokau ant stalo, jos nedraugiškai ir nekrikščioniškai pradėjo elgtis, visų pirma apkaltino, kad aš kažkokį skuduriuką nutempiau. Baisiai man jo reik blink.gif o jis ir pats man prie letenos prilipo. Sakau, duokit gi man, aš tuoj liežuviu, letenytėm praseisiu ir bus ekranas krištolo švarumo. O antrą, dėl mano plaukų spygavo, aš jom sakau, pasiilgsit gi katinuko, žvilgt į telefoną, o ten katytės plaukučiai wub.gif , vieni pliusai. Nepatikėjo....NA IR KAIP GYVENT???
Atsakyti

d040.gif  Merfe, baik juokinti,anekdotas tu vaikščiojantis.Gamtos stebuklas.O tu kartais ne blondinė? Dažyta ar natūrali , visai neturi reikšmės?Nes tookie pokštai tavo gyvenime  a050.gifKažkas nerealaus.

V-Rine, nepergyvenk dėl tokių sapnų, tiesiog orų permainą žada.Bent man taip būna, kai sapnuoju išėjusius.Ilgai skauda po jų išėjimo  a045.gif

Džiaukis Giliuke, jau tokia patiešna rainiukė :wub:

Mano baldai barchatiniai, tai nedrasko, lauke į obelis nagus galanda.

Kostukas kaip aptūlotas :4u:

Mergiotės, taigi ašei esu iš pa Utenas :4u: Bet labai gaila, nemoku tikrosios kaimiškos tarmės, bendrinės taipogi tobulai neišmokau. Man Panevėžio tarmė be galo graži, klausyčiau ir klausyčiau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 09 vasario 2017 - 15:01

d040.gif  Merfe, baik juokinti,anekdotas tu vaikščiojantis.Gamtos stebuklas.O tu kartais ne blondinė? Dažyta ar natūrali , visai neturi reikšmės?

Blondinė, deja... Ir, taip,- natūrali. Nuo vaikystės sklaidausi išplaukusių rugių spalvos plaukais...( dabar kartais paryškinu, bet kartais)... Ei, nu taigi todėl ir esu tokia sumani :D

Atsakyti

Mano mama (vaikų babytė :) ) iš Panevėžio. O jos a.a. mama buva nuo Pandėlia. Tai Vilniuj gyvendama kalbėdavo "žmoniškai" bet kai nuvažiuodavom pas močiutę Panevėžin, tai mamos tarsi liežuvį kas apsukdavo. Tik aš pati jau taip nemoku, nedažnai tam Panevėžy būdavau.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 09 vasario 2017 - 15:21

Sveikos,

Nieks mūsų nepasigedo, nei manęs...nei Čiūčios :( deja, jau 11 diena nėra....dienom liūdna, naktim miegu prastai, vis dar kiekvieną vakarą apeinu...baisiausia jei ji kur uždaryta iš lėto badu miršta...Ačiū Merfei nors kuriam laikui nuotaiką pakelią, dar šįryt MB klausė "ar tikrai nepirksiu veidrodėlio ? "

o čia mano antidepresantai. Murzius jau 900g sveria su MB juokaujam, kai pasieks 1 kg švesim :) Jiems jau beveik 4 mėn. Pas mane papuolė jau valgantis- apie 1 mėn. lapkričio vidury....tikrai praėjom ugnį vandenį ir varines triūbas...tikiuosi kad viskas praeiti, va tik paaugti Murziukui ir akytę susitvarkyti

(žiūrėt geriau be garso...nieks nei tel. garso neišjungė, nei teliko pritildė :)

https://www.youtube....em-upload_owner

Atsakyti

Diinka...  :huh2:  :console:

O Murziukui linkiu gero apetito ir sveikatos akytei

Atsakyti

Kad ir kokia bloga nuotaika būtų, Merfės istorijos pramuša viska :lol:  :oh:  :lol:​ 

Atsakyti

Diinka, vargeli, o taip tikėjau, kad stebuklas įvyks. Bet gal dar pareis?Murziukui kuo geriausio sveikimo, ir kuo šilčiausių namų.

Merfe, negalvok nieko blogo.Aš irgi blondė, tiktai dažyta, peroksidinė. :hihihi: Tiesiog nuotykiai tokie neeiliniai, ne kaip visiems nutinka.Na tai vadinasi, kaip liaudies išmintis byloje - kokia plaukų spalva, tokie ir nuotykiai( poelgiai) :flirt2:

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Merfės nuotykiai  :D 

Belos ir Giliuko sofų niokojimas  :blink:  vaje, nejuokingai jie čia nagais vanoja.  :oh: bet ir tikrai, kiek įžiūrėjau, gobelenas tas stambiai austas labai jau katėms patrauklus yra. Pervilkus į kokį ale zomšo/barchato/veliūro ( trumpo suspausto tankaus pūko) audinį ir pasiūlius naują gerą didelę draskyklę gal vis tik susivoktų apie tinkamas daiktų paskirtis.  :hmm: 

Diinka, liūdna dėl Čiūčios. Padarei, ką galėjai. Gal dar atsiras.  :4u:  mažiukai murziai taip ramiai žaidžia  :) 

Atsakyti

Laukėm vėjo, sulaukėm kažkokios nesąmonės pyyp. Jei pučia 6m/s tai gūsiai 11m/s arba nukrenta iki 3 m/s. Plaukiojo tik labai gerai mokantys, mes vienas atėjo prisipūtė aitvarą, pasikėlė,  pabandė ir susipakavo.  Tokio nervingo vėjo netekę dar turėti. MB pabandė,  tai grįžo ir sakė, geriau būtų nelipęs į vandenį.  Tik profai raižė vandenį, o ir jiems visko nutikdavo. Aš net nesipakavau savo aitvaro, nors taip knietėjo sužinoti savo tikrąjį lygį. 

Atsakyti