O dieve ,Miargai ,man nuo jūsų pasakojimų jau tarpšonkaulinius raumenis skauda
,prašom pradėt biografines knygas rašyt,Merfe ir Gielux, aš būsiu pirma pirkėja, kaip tik dabar skaitau Narmontaitės knygą,kur panašiu stiliumi ji kalbasi su savo kolegomis apie juokingus nutikimus jų gyvenime , žinokit juokiuosi iki ašarų, O Merfės knygeles tikrai pirma pirkčiau...
Dirbu ant nervų juodai šaušanošiamš

Daar, mes norim daar

Gielux, aš kažkodėl pagalvojau, kad tu iš pa Utenas

Tau irgi neprošal pagalvoti apie savo talento įprasminimą

Sagyte, kas čia dabar

Daredi ,čia kai Sagytei nagai niežti,tai ji pasikaso į sopkę,nei Mumytis nei Giliukas čia ne prie ko,va teip va!
Sagyt, o varge, Giliukas labai jau darbštus... Bet, žinai, kgal jam šita gobeleno faktūra labai patinka...ten gerai nagiukai lenda. Nors maniškis irgi pusę sofos nuardęs buvo, bet jis dar ir poroloną iš vidaus išlupo ir skutais paleido. Taigi gražiajam Giliukui yr kur dar pasidarbuot. Niek nebus teks baldus keist į tokius, katrų danga netiks manikiūro salonui...
Jei kas nori parelaksuoti dvi minutes žiūrint į vandenį
Merfe ten jau lenda porolonas iš tikro Jis jau dasikasė , tik tiek kad žino kad gaus jei ten lys , ir visi kampai tos sofos tokie
MB labai piktas jau ten viskokiais pledais apdangtyta bet ružūžiokas lenda po tais pledais
Tai va tikriausiai faktūra tobula nagams
Nes ieškom naujos sofos lovos , bet MB pasakęs neduok dieve ir naują dralins
Ir nagus karpau dažnai bet vistiek drožia jis ten
Bela tik tryš žodžiai NUO—ŠTA—BU!
Mergos, ale jūs tai duodat. Prisiperkat džiutu ( maišine medžiaga) aptrauktų baldų. A paskum tik katukam bėda...Dar gi raunas visokie "stambūs dvikojai".
Sagyt, aha Graliukas tai urvą normaliai išsikasė, pas man gobelenas storas, aksomo įmitacija, tai, kad drąskė matėm, kovojom šiek tiek, bet kai palikom parai radom puskambarį porolono i Gralką "hamake"...
Gielux, ale praudų Bela sako. Pakelk gi ciocį nuo sofkės i aik pasižait su vaiku. Be jau visų zuslanų skylėm nutupėjai.

Einu darban, visą rytą tikėjaus, kad anas pas mane ateis, ale ne

"Labas, tu irgi pasiknist? Nevark, nieko nebėr...."
Gerai, kad skaičiau šviežiai nuo sosto nulipusi, o tai tektų kėdę plaut.
Merfe, nugis paskolintai man kartais savo liežuvį, kai vyrui atsivanot reik. A tai aš tik iškilmingai patylėt moku...