Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Diinka  :4u:​ 

Atsakyti
Diinka, liūdnoka dėl Čiunčios, gal atsiras unsure.gif Murziukai wub.gif
QUOTE(Aist @ 2017 02 09, 17:33)
ir pasiūlius naują gerą didelę draskyklę

Aist, tokią? biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Neee aaaš čia neeee aaaš
Atsakyti

Šponkiuk, bus to gero vėjo gal rytoj. Jei šiandien nervingas, gerai, kad ir neprasidėjai tu su juo.  :mirksiukas: 

Jetau, Gielux, koookia sofa!!!  :bijau2: einu atsiprašyt savo katės, kad vakar ir užvakar keiksnojau ir išlepinta pinda vadinau  :geda: šakės, merginos, jūs ir jūsų antros pusės- tiesiog šventieji. Jei Ainu taip drastiškai/destruktyviai elgtųsi, tikriausiai negalėtų gyventi pas mus, kad ir kaip tai žiauriai beskambėtų.   :mastau: Kaip man pasisekė, kad visi augintiniai- orchidėjos, kaktusai, daiginta žolė, katė, šuo, paaugliai sūnūs bei vyras- yra, reik pripažint, labai tvarkingi.  :clap_1: 

Atsakyti

Diinkut, aš pasigedau, tik ndrįsau klaust, jautru man kažkaip...

Bet aš viuomet laukiu ir tikiu geeriausiais scenarijais  :rolleyes: 

Murziukai puikūs  :wub: 

O aš glosčiau Matildą  :yahoo: 

Va kaip https://youtu.be/e2aeGtX-QoY

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 02 09, 18:32)
<p>Šponkiuk, bus to gero vėjo gal rytoj. Jei šiandien nervingas, gerai, kad ir neprasidėjai tu su juo.  mirksiukas.gif </p><p>Jetau, Gielux, koookia sofa!!!  fear.gif einu atsiprašyt savo katės, kad vakar ir užvakar keiksnojau ir išlepinta pinda vadinau  blush2.gif šakės, merginos, jūs ir jūsų antros pusės- tiesiog šventieji. Jei Ainu taip drastiškai/destruktyviai elgtųsi, tikriausiai negalėtų gyventi pas mus, kad ir kaip tai žiauriai beskambėtų.   mastau.gif Kaip man pasisekė, kad visi augintiniai- orchidėjos, kaktusai, daiginta žolė, katė, šuo, paaugliai sūnūs bei vyras- yra, reik pripažint, labai tvarkingi.  clap_1.gif </p>

Čia lova biggrin.gif
Ja jau ruošėmės keist, nes patys vienoje vietoje buvom užkabinę odą ir ta pradėjo luptis, bet čia priėjo Belutė biggrin.gif ta maža zacirka rado tą vietą ir tiesiog naglai pradėjo lupti odą biggrin.gif buvo porą kartu vaizdelis, kai katytė išskuodžia iš miegamojo su puse sofos dantyse biggrin.gif Kadangi lovą ruošemes keist, kaip ir stipriai nebarėm. Bet dabar aš keitimo procesą pristabdžiau, nes ką nusipirkt tokio, kad jai būtų neįdomu, kitaip sakant pati kalta biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2017 02 09, 18:54)
O aš glosčiau Matildą  yahoo.gif 

Pažiūrėjau ir supratau, Matilda nesileidžia, nes tiesiog bijo, kad tu josios karūną užkliudysi rolleyes.gif
Graži katė wub.gif
Atsakyti

Oho, koks pasiekimas! Sveikinu ir Matildą, ir Erendirą.  :victory2: gražuolė katytė, ir taip jaukiai murksi valgydama.  :D 

Atsakyti

Mokomoji iliustratyvinė priemonė skirta Belai Bellissimai:

IMG_1025.jpg

Tiesioginė transliacija iš virtuvės. Man dedant mėsą katei į lėkštutę, Ainu drasko virtuvinio stalo koją, dėl ko aš ją giriu ( beigi greit nufotkinu procesą) ir ilgai nedelsdama paduodu mėgstamą žalią jautieną. Man rodos, Ainu mano, jog mėsą ji gauna dėl to, kad padrasko stalo kojos virvę.  :rolleyes: 

IMG_5986.jpg

Atsakyti

Diinka  :console:  na gal dar atsiras, gal...

Jūsų katukai nekramto savo nagučių? Šiandien pamačiau kaip Micė savo nagiukus, užpakalinės kojos, griaužia tiesiog, net su tokiu piktumu. Pasižiurėjau aš jos tą kojytę, tai viskas kaip ir ok, nesimato jokio sužalojimo ar ko nereikalingo, bet nagučiai nugriaušti stipriai, o vienas vidurinis tai vos ne iki gyvuonies. Nežinau net ką galvot.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina1985: 09 vasario 2017 - 19:32

Lina,  graužia ir maniškės,  jos taip manikiūrą darosi, po to randu senų nagų dalis nulukštentas. Zugi nesidarydavo manikiūro, tai tekdavo išlukštenti kai kuriuos, nes tokie stori būdavo, net kirpti negalėdavau. 

Atsakyti

Aš irgi mačius kad kates ten pakramto nagučius, bet taip agresyviai tai dar ne. Čia gal nepavyko gražiai pasidaryt merginai tai įsiutus visai be nagų tiktiausiai norėjo likt.😁

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 02 09, 11:55)
<p><em>Dirbu ant nervų juodai šaušanošiamš smile.gif

Uojezau... blink.gif

Merfės istorijos ir Graliuko patarimai... Spygavau, ypač apie pasiknisimą... khe...
Merfe, a kaimynas sveikinasi? Noriai?

Aš tai šiandie biskutuką remontu užsiimiau savo. Remontavaus sėdimąją.
Jo, ta ponų liga.
Tai jaučiuos, kaip ant britvų atsisėdus.
Pas mus ramu.
Tik kad Kingas Stomargylį išspjauna. Eisiu to švirkšto pirkt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 02 09, 18:54)
<p>Diinkut, aš pasigedau, tik ndrįsau klaust, jautru man kažkaip...</p><p>Bet aš viuomet laukiu ir tikiu geeriausiais scenarijais  rolleyes.gif </p><p>Murziukai puikūs  wub.gif </p><p></p><p>O aš glosčiau Matildą  yahoo.gif </p><p>Va kaip <a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/e2aeGtX-QoY'>https://youtu.be/e2aeGtX-QoY</a></p>

Ojezau, kokia graži.
Aš dar paskui pažiūrėjau filmuką apie vonios gyvenimą su cepelinais... Mielybės.

Bela... Sofa... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti