Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

ir aš i eile prie brandintos jautienos :D jau kaip miegas sujame.... pamiegot ar ka. ....

Atsakyti

ar ką - o paskui pamiegot :rolleyes: 

Atsakyti
Ir aš pamurkčiau už brandintą jautieną laugh.gif
Atsakyti

Olis kaip šventinis pyragas bumso :wub:

Nepykit, bet nei vienas temos  katinukas nemoka taip dailiai ištemti kojukių ir taip pozuoti kaip Nikita :wub: Apsigimus manikenė :4u:

Tikrai Čiūčios gaila, bet gal dar ne viskas prarasta?

Aist, kaip gerai, kad tavo bernaičiui taip lengvai praėjo.Jis nebe kūdikis, jau beveik suaugęs, tai it griūti plastiškai nebemoka.

Aš lyg ir visai suaugusi, ale va aną dieną  įsidėjau guzą į kaktą.Nesupratau ar bandžiau įlipti durelių neatidariusi, ar galvos neįtraukusi bandžiau dureles uždaryti. :hmm: Rezultate turiu guzą kaip ragą, gerai tik,kad plaukai užstoja.Ir mėlynės nėra. Kaip sako nuo žioplumo vaistų nerasta :blink:

Šponkiuk, dar foto prašyčiau.Tokios gražios, atrodo,kad pati kartu keliavau. Ir nesipykit :4u:

Tytės tetušis tai :oh: tikras lūšinas.

Atsakyti

Karvės pabėgo savaitgaliui į paplūdimį :D

DSC_1950_01.jpg

Atsakyti

Aš norėč karve būt paplūdimyje :vacation1: 

Atsakyti

O pas mus vėjas papūtė,  bet dar nervingesnis :( ėjom bandyti,  tai dabar viskas šlapia,  tikėtina,  kad ryt dėl to,  kad šlapia įranga,  bus viršsvoris.  Dabar lyja, tai net normaliai nėra kaip išsidžiovinti visko. Dabar pasižiūrėjau vėjo istoriją,  tai kai ėjau,  gūsiai buvo iki 103 procentų.. Pučia 3.8 m/s (aitvaras normaliai net ore nekapso) ir gūsiai iki 8.9 m/s

Keikiausi kaip mužikėlis :D bet bent jau nesumalė manęs bangos. MB sumalė porą kartų :) teisingiau aitvarus sumalė :)

Atsakyti

Dabar lyja, o ir karvių atvažiavo parsivaryti :D

Atsakyti

Kad tai labai jau monekeniškos karvės būtų  :lol:  Gal rimtesnių gabaritų reikėtų leisti? Pvz. mane? O jeigu rimtai tikrai juodai nusibodo žiema, saulės nors šviestų, bet gi ne - nesusipranta :ax:

Ačiū už vaizdus, atgaiva širdutei. Gerai, kad neužtrankė tavęs bangos .

Atsakyti

DSC_1938_01.jpg

Atsakyti

Na ir paskutinė (daugiau tik jau grįžus į Lietuvą ir prisėdus prie kompo) 

DSC_1923_01.jpg

Atsakyti
sveikos sveikos,
šiandien Gilę paskiepinom tuo paskutiniu skiepu. tai visą dieną išmiegojo tai ant radiatoriaus tai šalia radiatoriaus...nelabai supratau kaip jai ten patogu...bet kad šilta tai tikiu smile.gif pora kartų nudribo...bet vėl ant jo ir viskas...
dabar va pusvalandis kaip atsigavo...o šiaip miegojo miegojo miegojo.... va taip

vartotojo įkelta nuotrauka

o dabar va jau šokiai ir žaidimai su sūnumi... biggrin.gif kiškis ne kiškis? o kodėl tokios ausys ;0

vartotojo įkelta nuotrauka

Šponkuti turiu kvailą klausimą....o jūe ten be tų karvių daugiau buvot absoliučiai vieni? visi pajūriai tušti tušti, nei gyvos dvasios nematyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 vasario 2017 - 19:44