Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šponkuti turiu kvailą klausimą....o jūe ten be tų karvių daugiau buvot absoliučiai vieni? visi pajūriai tušti tušti, nei gyvos dvasios nematyt bigsmile.gif

Oj, buvo buvo, tik aš kaip tik stengsiuosi,  kad be žmonių nufotografuoti :) tik sunkiai tai įmanoma,  bet kartais pavyksta.  Ir MB kartais nervinu,  kai liepiu sustoti, pasitraukti į šoną,  kad šešėlio nebūtų ir panašiai :) 

Atsakyti
čia kai vis prisimenu važiavom prie jūros į Jūrmalą dienai vienai, tai MB sako važiuosim į gerą labai vietą - ten kur nei vieno žmogaus nebus, tipo ramybė ir t.t. ...mes su dukra paklaikusiomis akimis- mes nenorim, mums žmonių reik biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na jūrmaloj niekada nebuna tiek žmonių kiek Palangoj kokioj aišku, Palangos mėsmalė tai jau ir mums perdaug....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 11 vasario 2017 - 20:05

Fotkinu tik va tokius paplūdimyje :)

DSC_1960_01.jpg

Atsakyti
Oi kaip dziaugiuosi uz Aist sunu... jetau, gerai kad viskas gerai 4u.gif

Vidam, apsirodysim retkarciais, dabar dar reikia ziema dziaugtis kol galima, sniego kiek.... wub.gif Nikita grazuole 4u.gif

Sponkucio karves biggrin.gif Nuotraukos nugriuvimines wub.gif

Siandien burokeliu pyrago nebus, nesenai grzyzom is pajurio ir pardziu. Bet produktus supirkau.

Beje jau gavau Rustes ponca, nu fantastika kokis grozis, mano spalva, beveik vilnonis wub.gif
Atsakyti

Viska skaitau bet... miegu sia sav kaip zabita.... gal oras kaltas sianakt visa nakt snigo... 

Aist sunui sveikatos.  

Mano kasarai tai Toras nemiega parietes koju. O kiti kaip kada...

As varau i darbo vakareli.... gero vakaro visoms

5e9ffe7fa4f9.jpg

Atsakyti
Gero tau vakarelio 4u.gif As alkoholio jau senai negeriau biggrin.gif Nusprendziau sumazinti iki ''tik per sventes'' biggrin.gif

Rodau ponca

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 11 vasario 2017 - 21:50

Sakyčiau, pončas labai teisingai papildo ir pagyvina Busy veido spalvas. Liuks  :mirksiukas: 

Šponkuti, o mane tavo nuotraukose labiausiai veža dangus.... Toks susivėlęs ir truputį piktas. Tikras nesezoninės jūros dangus.

Atsakyti
  • Lapyna,  aha debesys giedram danguje čia labai gražūs.  Tokie pikti. Biški gaila, kad ko gero su fotiku nebūsiu tokių nufotografavusi,  jei važiuodavom plaukioti, neįmdavom kartu. Tai bus arba giedras, arba visai pilkas dangus. Ir šį kartą jau fotografavau raw formatu, žiūrėsiu, ar turėsiu ką nors gero mano akims. Lipdysiu ir kelias panoramines. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 11 vasario 2017 - 22:50

Labas rytas :4u: Ar ne per ilgai miegat?

Busiuko pončas :clap_1: , puikiai suderintos spalvos, regis labai šiltas ir puošnus. Ot, ta Rustė auksarankė :4u:

Padėkit gi Gilei pleduką, nuspaus visus šoniukus :blink:

Azų, kaip po vakarėlio :mirksiukas:

O man patinka, kai niekas nesivaidena pajūryje, nemėgstu minios, kaip vasarą būna Palangoje. Dievinu gegužės mėnesį nors kelias dienas Nidoje. Tada  kaifuoju viena begulėdama ir ganydama debesis.

Atsakyti

Labas rytas, a jusu katu kailiai pleiskanoja?

Atsakyti
Labas rytas,

Naktį vėl temp. vaikui kosmosus siekė, nu jopapa...negi ratas sukasi aplink unsure.gif Vakar lovos režimą turėjom, visai ištižę... unsure.gif

Lapyna, oi tas morčius...Linkiu, kad pasimatymas šį kartelį pavyktų unsure.gif

Mila gulėdama mūsų kojas riečia irgi ne visada, dažniausiai ant lovos įsitaisius arba ant mūsų pilvų užsilipus.. biggrin.gif O va Pvz. ant radiatoriaus guli visa išsitiesus kaip lapelis ir viskas vienodai ax.gif

Aist žinios sūnaus išgasdino, linkiu sveikatytės 4u.gif

Busiuko poncius labai gražus, tiesa sake mergaitės, kad pagyvina veidelį wub.gif

Pajūrio vaizdai, pasakiški wub.gif Taip ir norėtus ten pabūti.. ax.gif

Einam į patalus, reikia dar šiandien išsigulėti visiems...Gal pirmadienis bus šviesesnis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wild Pearl: 12 vasario 2017 - 10:14

Apus, katės pleiskanoja nuo alergijos arba nuo streso. Pvz. parodose dauguma kačių į vakarą nupleiskanoja. Matyt, vargšas Gufa su satelitu nesusitaiko...

WildPearl, vaje.... Sveikit :4u: 

Atsakyti