Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, esu, čia, gyva, namie, užsikasusi...siūlais biggrin.gif

Pridariau guolių iš Merfės vilnonių atraižų (FB dėjau foto kaip Ozis testuoja)

Pončų verslas biškį sustojo, nes paskutinis violetinis nerado namų, o naujai pradėti kvadratėliai labiau pledui tinkami bus, ir Vilkra pritarė.

Katinai mūsų, sakyčiau, gerai, puikiai, super duper nerealiai biggrin.gif

bandau čia suskaityti kas nutiko kol nemačiau ką rašot 4u.gif
Atsakyti

Sveika Ruste pasirodžiusi :4u: Svarbu ligos nepuola, o iš po siūlų atsikasi.Ras pončas namus, tik reikia išlaukti.

W.Pearl kas ten jus užpuolė? Meskit laukan visas ligas :4u: Labai negera kai vaikiukai serga.Greito pasveikimo jums :4u:

Mano gyviai pleiskanoja tik tuo atveju, kai serga. Antibai, stresas, vaistai kerta per kailiuko kokybę.Nuimsit satelitą, pasveiksit, pamatysit kaip  vėl Gufa blizgės.

Atsakyti

Labas rytas, a jusu katu kailiai pleiskanoja?

Mano pleiskanoja nuo maisto kuriame didelis procentas vištienos. 

Sėdim oro uoste. Daiktai pradžiuvo,  viršsvorio nebuvo. Tik man įtartinai lengvai susipakavo viena tašė,  toks jausmas, kad kažką palikau.. 

Atsakyti

Pakeliui į oro uostą

DSC_1979_01.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 12 vasario 2017 - 12:20

Šponkiau foto superinės, laimongos kelionės namo, kaip tik šioki tokį atšilimą žada :D

Atsakyti

Na turbūt minusas vistiek geriau nei smarkus lietus :)

Atsakyti

Dar karvių 

DSC_1955_01.jpg

Atsakyti
WP, sveikit 4u.gif

Apus, katinai dar labai daznai pleiskanoja nuo maisto, sualergizuoja nuo pvz. vistienos 4u.gif

Grazus, Sponkiaus vaizdai 4u.gif Kaip suprantu paskutines dienos

Aciu uz pagyras, Rustes poncui ir veideliui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 12 vasario 2017 - 17:41

Busy,  jap atostogos jau baigtos :) Dabar Frankfurte oro uoste kiurksom :) 

Atsakyti

Šponkiuk, kad laukimas neprailgtų :4u: Sėkmingo skrydžio :4u:

Tik va labai parūpo, ko ten karvės prie jūros trinasi? Vandens juk  negeria, juk sūrus, maudosi ar jūros dumblius ėda? :hmm:

Atsakyti

Vištienos anys cars negauna, valgo Acana Žuvibe ir acana su antiena eriena.... zodziu matyt stresas savo daro.... kai pasukinau, kai pabiro :( blondins beveik ..... o gauna vitaminus, kailiui, nagam ir ragam.

Aisku vaistu kiekis turbut irgi savo daro .... 

Atsakyti

Šponkiuk, man vaizdelis pakeliui į oro uostą labai priminė, kaip važiavom Prancūzijoj iš slidinėjimo. Irgi greitkelis kalnuose ir tamsūs debesai ant tų kalnų. Net gerklę suspaudė... Na, kada nors vėl turėsim už ką paslidinėt. O dabar pakentėti reikia.  :unsure: 

Atsakyti