Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Giliukaš niu jau tokšššš veidukššššš wub.gif
Moliukas wub.gif
Tutė wub.gif žvėris
Probangus Lapynos bokštas bigsmile.gif
Šponkiuk, man gražios tavo foto wub.gif

Kodėl jūs dieną nemiegat?????Aaaaaaaaaaaa!!!!!!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Lapyna čia iš Zooplus siunteisi? Per kiek laiko atėjo? Čia XL pas tave? Kaip kokybė? Ar papildomai reikėjo už siuntimą svorį mokėti? Manau kad man reikia tokio Giliukui apačioj gal dar ir Mumis tilptų  :) 
Atsakyti

vo, jau žinau kokia draskyklė bus namuose :)  Lapyn, vienos šluotelės jau beveik neliko :D Hipė baigia sudrapalinti :D

Atsakyti

Dar kelio

DSC_4758_2.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 15 vasario 2017 - 20:47
Sveikos,
Lapyna rūūmai kokie... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o kaip į tretį aukštą/urvą katė įšoka/įlenda? ar įlipa nagais? biggrin.gif

noriu ir aš pasidžiaugti tapukais. man nerealu kažkaip. kažkaip galvoje nesueina- gauni dovanų iš geros širdies...ir net už siuntimą neleidžia susimokėti. na nerealu tikrai...kažkaip net iki graudumo....
tai vat ir aš turiu tapus biggrin.gif ;0 Gilė kai pasimatavau labai bijojo- kuprą statė ir lankais išsirietus aplink lakstė ... tipo siaubaššššš kokššš ant kojų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ir dar su uodega (nu etikete).... o poto kai susidraugavo sakė bus jos...net žysti pradėjo unsure.gif unsure.gif bet buvo atimti ir padėti aukštai...nes tokiais tempais dėvint sudėvės man net dorai nepasipuošus.... bet įtariu reiks ne tik nuo Gilės bet ir nuo dukros slėpti.... ana irgi įtartinai su pavydu žiūrėjo biggrin.gif

Ačiū ačiū... nerealiai ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

pamyslikit ...atėmė tapus... nu ir gerai ir nereikia ....

tadum aš į savo dėžutę irgi neįsileisiu...nelyšk.

Šponkiau, kelias kaip pasakoj...norisi sėsti ant griovkraščio ir sėdėti....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 15 vasario 2017 - 20:40

velnias, nepavyko kaip norėjau. kai išeis parašysiu iš naujo

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 15 vasario 2017 - 20:57

Lapyna čia iš Zooplus siunteisi?

Aha, zooplusinė :) Ten yra dviejų tipų tie "kelmai": su apvaliom skylėm ir pailgom. Apvalaus tipo draskyklėj tarp1 ir 2 aukšto yra dar viduj skylė. Bet nusprendžiau, kad maniškėms skylės nereik, jau didelės ir nežais. :) Maniškis Natural Paradise L. Stovi tvirtai. Nežinau, kiek bus drožiamas ir laikys draskomasis paviršius (skaičiau atsiliepimuose, kad kai kurios katės sudrožia jį greitai)

Atėjo per savaitę. Man siuntinį padalino į dvi dalis, maistą ir smulkmenas gavau pirmadienį, draskyklę šiandien. Jei užsakymas virš 100 eurų, tai nieko papildomai mokėt nereikia.

Atsakyti

DSC_3410.jpg

Atsakyti

DSC_4098.jpg

Atsakyti

DSC_4757.jpg

Atsakyti

Jau kad Gile isaugus :) Tokia visa ilgakoje pasidarius labai greitai auga tie maziukai :) Lapyna supratau na reiks kazka panasaus siustis gal jam patiks ir nekentes baldai :)

Sponkiau vaizdai superiniai  :4u:  Taip net  atrodo kad gamta nepaliesta civilazijos :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 16 vasario 2017 - 00:21

sveikos visos ,tik prieš pusvalandį iš ligoninės grįžau, tetą su įtariamu insultu paguldžiau,  4 valandos priėmime procedūra... kad to nebūt maža, tai šiandien sužinojau , kad mano kompui amen...tikriausiai, todėl Rustės atsiprašau, kad pinigėlių nepervedžiau,gal gausis per savaitgali prisijungt prie banko....

Linkėjimai visoms , Su Valstybės  švente visas! :lietuva:

Nesirkite :4u:

Atsakyti