Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kuri duodi? Neleksi paskui pas Aist protezuotis? :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Apus aišku kad yra bet kad varkes kokios nesusuktu pinigu juk nori. Nes patikekit kokių tik SM neturejom istorijų kai nestuke buvau net nepagalvotum kad taip galima meluoti.

Atsakyti

Papasakuok...

Atsakyti

Na buvo Sm tema tam tikro mėnesio  nestukes, buvom gana artimai susibendrave mytus turėdavom, na ir buvo mergina ir kaimelio netoli Kretingos apskritis ir ale prasidėjo prieslaikinis atseit vyras užsienį ir taip sutapo kad neismoka jam pinigų ir jis negali , viena niekur nedirbus pinigų neturi, tai mamos aukojo pinigus siuntė į saskaitas paskui tipo neisgyveno tai dar rinko pinigus o kas baisiausia tai ir skambindavosi viena narė šnekėjo su ja į ragelį verkė o ta foto vis dedavo to vaikelio ir paskui laidotuvių foto o ten pasirodo italės kažkokios nuotraukos iš jos blogo buvo apsimetele ta merga iš buvo ir su vyru kartu taip apgaudinedavo per soc tinklus turėjo daugybe nuotraukų vogtų prikauptu.

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Sveikinu visas su Lietuvos diena!!!   :lietuva:  Ta proga rekomenduoju ( šališkai ir subjektyviai, nes režisierius- mano buvęs artimas klasiokas  :P  ) kada nulėkt į kino teatrą pažiūrėt " Emiliją iš Laisvės alėjos".  :4u: 

Busiuk, sūnui viskas gerai. Taip pat nusprendėm pirkti iš armijos ir civilių spec antbačius eiti ledu. O tavęs laukia linksmas savaitgalis su dviem šuniais.  :super: 

Colomba, ką darė? Sveik greičiau.  :4u: 

Zaizos ir Mikos nauja draskyklė labai graži. O jei dar ir funkciškai naudinga, iš viso puiku.  :victory2: Vandens testuotojos  :wub: 

Giliukas tautinis  :D 

Mes atvykom į Birštono naująjį "Vytautas mineral spa". Laukiam kambario registratūroje. Daug žmonių. 

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Colomba, ką darė? Sveik greičiau.  :4u:

Labas,

atsakau - dariausi tyrimus su narkoze dėl savo ligos, o kitą ryta susilašinau vaistus, Tada susipakavau ir atgal iš Kauno į Vilnių :D

Giliukas patriotiškas. :wub:

Nelabai patriotiškai (ar padoriai) atrodanti Luna :D

8a336afc7347c1add8167c7b8941bb1e97.JPG

Atsakyti

Su gimtadieniu LIETUVA!!! :lietuva:

25d18317563ef0673aefb24e19355a9d999.jpg

Atsakyti

Į temą  - kelelis. Kietos fotografės, prašome nesijuokti, nemoku, nesugebu, neturiu kuo. Šiandienis pasivaikščiojimas. Dalis maršruto vyko  bekelia, o kadangi sniegas pažliugęs ir labai sunku eiti, teko grįžti geležinkeliu.

Luna kaip koketiškai išsidrėbus.

Patriotiškai nusiteikęs Giliukas ir Kostukas :lol:

Vat ir man įdomu, kaip ten su tuo kačiuku.Tikrai, tik išpjovę pamato koks ten darinys.Draugo vokietukui kai darė kompiuterinę tomogramą, tai tik rodė kažkokį darinį, kuris užpildė visas ertmes snukyje.Operacijos metu viskas pasimatė.O ir šiaip Kaunas arčiau nei Vilnius.Nors ir pas mus vetų yra, bet vis tiek lakstau į sostinę.Kažkaip man buvo kritęs akin tas skelbimas, kaip ir norėtųsi padėti, bet baisiai nenoriu būti išdūrinta.

Mane gal prieš daug metų yra apgavęs vaikas, paaugliukas gal greičiau.Važiavau vakare po darbo namo,  stotelėje priėjo prie manęs vaikas ir paprašė nupirkti valgyti.Ne pinigiuko prašė, o maisto.Atseit tėtis kalejime, mama ligoninėje, o jis su maža sesyte vieni namuose ir visai neturi ko valgyti.Pasakė vardą, pavardę, kurioje mokykloje mokosi.Aišku, aš nepaskūpėjau, apipirkau drūtai .Dar klausiau, gal kokios pagalbos reikia, gal per soc rūpybą ko.Taip neaiškiai numykė.

Kitą rytą per vaikų teises pakėliau triukšmą, kur tai matyta,šitokia situacija, vaikai badauja.Moterys užsirašė mano kontaktus, pažadėjo paskambinti kai kas paaiškės.Na ir išsivyniojo taip, kad šitas vaikas naudojasi kito vaiko pavarde, yra iš normalios šeimos, tik elgesio problematiško.Ne aš viena taip buvau išdurta.Ne pinigų gaila, bet pikta, kad tos piemuo, taip apgavo.

d3fd78877844.jpg

Atsakyti

Grazi nuotrauka nu!

As nebijau buti isdurinta. As nenubiednesiu, durintojas neprabagotes, tik uzsidirbs sau karma, o cia jau ne mano problemos. Be to, infomacija megstu tikrinti. Is kitos puses, o jei nemeluoja ir beda, praeiti pro sali butu negrazu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 16 vasario 2017 - 16:35

Žinia, Busiuk, ne nubiednėjome esme, bet kai už nugaros šaiposi ir durne vadina, tai tikrai nemalonu. O padėti pagal galimybes reikia.Ypač kai yra iš ko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 16 vasario 2017 - 16:57
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 16, 10:06)
<p>Gieliux, tavo vyresnėlei  ir visiems švenčiantiems  vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Ačiū biggrin.gif
Nusprende namie švest, tai aš aptarnaujantis personalas biggrin.gif baigiu nuo kojų nusivartyt. Užtat Bela tiesiog tarpsta dėmesy biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 16 vasario 2017 - 17:06
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 16, 16:57)
<p>Žinia, Busiuk, ne nubiednėjome esme, bet kai už nugaros šaiposi ir durne vadina, tai tikrai nemalonu. O padėti pagal galimybes reikia.Ypač kai yra iš ko.

</p>

Suprantama, nera malonu 4u.gif
Atsakyti