Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

QUOTE(Šponkiukas @ 2017 02 14, 12:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sagyte" data-cid="71438929" data-time="1487062449"><div><p>O naujam name niekur neisipakuos tas akvariumas? </p></div></blockquote><p>Sunkokai. Bet jei neparduosim, tai vešim pas MB tėvus, o po to jau ir į namą. Biški nervina tikimybė 200km į vieną pusę vežiojimas ( o jo gabaritai ir svoris nemenki), bet Vilniuje nebūtų kur laikyti dabar. Na tikiuosi parduosiu. Reik vakare nufotografuoti ir dėti skelbimą, bet taip ir neradom to sušikto dangtelio. Teta sakė prieš savaitę katės nukniso ir ji pati jo ieškojo, ir nerado. </p><p></p><p>Diinka, laikykis  4u.gif​ </p>

Šponkiuk, yra nuomojami sandėliukai, kur galima susidėti visokius nenaudojamus daiktus, kol kraustais ar panašiai. Kam jums tempti dievaižin kur tą akvariumą į pasaulio kraštą.

Atsakyti

Žinau,  kad yra, bet kad jau ji judinti,  tai į kaimą,  nes šiaip galim ir į išsinuomotą butą, bet taip geriau būtų. Labiausiai tai parduoti reikia, nepamaišys papildomas tūkstantis 

Atsakyti

Sveikos, su Valentinke visas ( nors man tai neprilipo niekada si svente) 

Lapynos melyno grozio ir as noreciau 

Diinka  :console: 

Darbo vakarelis, gal ir gerai praejo, sulauziau batus, tiksliau ant laiptu nulauziau kulna, na ir veliau gal padauginau alkoholio, bet namo gryzau, sveika gyva, nieko nepadariau nieko neuzmusiau, vadinas viskas gerai :D 

Atsakyti
Giliukaš, būšiu tavo Valentina, štopūdovai

vartotojo įkelta nuotrauka

Bučiniui paširuošuši, štai..

vartotojo įkelta nuotrauka

Lapyna, graži Mėlynė 4u.gif

Azu, bus tų batų, svarbu sveika 4u.gif

Atsakyti

Tutė toks mažas katukėlis, bet jau išsižiojimas :blink:  Bijočiau ranką artyn kišt :D 

Su valentinkėm, kas švenčiat. Man tai netrūksta tos šventės, man vasarį ir kitų progų per akis. Nespėju tortų tepliot :) 

Atsakyti
Jos tas issiziojimas, kaip skalbiniu segtuko. Nebaisu 4u.gif

Mes Valentino nesvenciam, na geliu gavau picos pavalgem, bet cia tik siaip. Neprigija ta svente
Atsakyti

Buši? Bučiukaššš

800cc1217b426ea3d744c73f84da0bee581.jpgApštulbeš nuo tavo grožio!

1e29e60005a7037a6b9b65c15de52dad59.jpg

Atsakyti
QUOTE(sagyte @ 2017 02 14, 21:38)
<p><em>Buši? Bučiukaššš</em>
</p><p><em>

Jetus, Gliukaš ir Tutė,
Niu gražūs abudu.

Kruopa tai nepasirodė... O taip Kostia ją gražiai pasveikino. wub.gif
Magnun, kaip jauties?
Atsakyti

Kokie visi katinukai gražūs :wub:

Diinka, tik palaikymas tau :4u: Labai nesmagi situacija.

Lapyna, jau tavo pasirinktas grožis  a045.gif, tikra Valkirija.

Nešvenčiam ir mes specialiai Valentinkės, labai jau sukomercinta šventė.Bet jei jau gavau gėlių, tai ko gi nepasidžiaugus :ax:

Atsakyti

O man patinka šita švente 😻 

Va filma vakarui paziurekit....

http://gidonline.clu.../svet-v-okeane/nu man labai labai patiko....

Atsakyti

Busy maciau kad ruosiesi pagelbeti vienam katineliui, paskui parasyk ar ne pokemonas ten :4u:

Atsakyti

Keliukas Ispanijoje 

Priedas  received_10211728600198856.jpeg   190,17KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti