Šponkiuk, yra nuomojami sandėliukai, kur galima susidėti visokius nenaudojamus daiktus, kol kraustais ar panašiai. Kam jums tempti dievaižin kur tą akvariumą į pasaulio kraštą.
Šponkiuk, yra nuomojami sandėliukai, kur galima susidėti visokius nenaudojamus daiktus, kol kraustais ar panašiai. Kam jums tempti dievaižin kur tą akvariumą į pasaulio kraštą.
Žinau, kad yra, bet kad jau ji judinti, tai į kaimą, nes šiaip galim ir į išsinuomotą butą, bet taip geriau būtų. Labiausiai tai parduoti reikia, nepamaišys papildomas tūkstantis
Sveikos, su Valentinke visas ( nors man tai neprilipo niekada si svente)
Lapynos melyno grozio ir as noreciau
Diinka
Darbo vakarelis, gal ir gerai praejo, sulauziau batus, tiksliau ant laiptu nulauziau kulna, na ir veliau gal padauginau alkoholio, bet namo gryzau, sveika gyva, nieko nepadariau nieko neuzmusiau, vadinas viskas gerai
Tutė toks mažas katukėlis, bet jau išsižiojimas
Bijočiau ranką artyn kišt
Su valentinkėm, kas švenčiat. Man tai netrūksta tos šventės, man vasarį ir kitų progų per akis. Nespėju tortų tepliot
Mes Valentino nesvenciam, na geliu gavau picos pavalgem, bet cia tik siaip. Neprigija ta svente
Buši? Bučiukaššš
Apštulbeš nuo tavo grožio!
</p><p><em>
Jetus, Gliukaš ir Tutė,
Niu gražūs abudu.
Kruopa tai nepasirodė... O taip Kostia ją gražiai pasveikino.
Magnun, kaip jauties?
Kokie visi katinukai gražūs
Diinka, tik palaikymas tau
Labai nesmagi situacija.
Lapyna, jau tavo pasirinktas grožis
, tikra Valkirija.
Nešvenčiam ir mes specialiai Valentinkės, labai jau sukomercinta šventė.Bet jei jau gavau gėlių, tai ko gi nepasidžiaugus
O man patinka šita švente 😻
Va filma vakarui paziurekit....
http://gidonline.clu.../svet-v-okeane/nu man labai labai patiko....
Busy maciau kad ruosiesi pagelbeti vienam katineliui, paskui parasyk ar ne pokemonas ten ![]()
Keliukas Ispanijoje
received_10211728600198856.jpeg 190,17KB
0 Parsiųsta kartų