Aš irgi atbuvau mergytės gimtadienį. Buvo visai miela, buvau senokai mačiusis su kai kuriais artimaisiais. "Mano laikais" tokių kietų gimtadienių nebūdavo su kalnais dovanų, nuomotais batutais - pilim ir gausybe svečių. Jėga, kad dukterėčiau taip sugalvojo sukviesti artimiausius žmones, ir savo kelis draugus su vaikais.
Aplankiau ir Agentą. Geresnio charakterio katinų net nebūna.
Jau ketvirta savaitė, kai aš beveik nepajudėjau iš vietos su exdarbo darbais, kuriuos reikia pabaigti. Einu iš proto. Ok, gal jo reikia turėti, tam, kad išeiti, bet tebegyvenu košmare, tik jau švelnesniam, negaliu sakyti.
Oi merginos,. tai Jums ačiū kad priverčiate stabtelėti nors šiek tiek, ir nieko nenutiko, kad nespėjau susitvarkytti iki atvykstant (virtuvės- valgomo grindys liko neplautos, kaip ir dar daug visko nespėjau), bet juk niekas nepasikeitė ir katinai pakentėjo, Ačiū lauktuves ir vaišes beje desertai abu buvo skanūs tiek Geliux, tiek Aistės, Lisitėjos sūtis, kaip visada ir dar labai patiko lašinių užtepėlė- ačiū Magnuna, nebuvau dar ragavusi, ir ačiū Tomai, kad po įtemptos stovyklos nepatingėjo išsukti iš kelio, labai seniai būvau nemačius jau. Vienu žodžiu, džiaugiuos , kad jūs esate
Fibonacci kaciukas
Šiandien buvau pas otorinolaringologą (iškart prisipažįstu, kad pavadinimą pagooglinau, nes prisimenu tik oto... ). Tai zondo kišimas į nosį buvo kažkas naujo. Pavadinčiau tai nories nekaltybės praradimu
dabar nežinau kas labiau skauda sumušimas ar intervencija. O kelionė namo, tai buvo kažkokia tragedija. Nuo puškalo , kurį purškė į nosį, taip griaužė gerklę, kad stengiausi neryti seilių, nosis viena pusė varva, servelėlės anei jokios nerutėjau. Tai taip kaupdama seiles burnoj, su beveik jau bėgančia pilnai prisikaupusia nosim važiavau namo. Du kartus čiaudulį atlaikiau. Iki namų likus apie pusę kilometro, paskutinio čiaudulio neatlaikiau. Viskas baigėsi tuo, kad reikia plauti kelnes, marškinėlius, nusivalyti mašinos vairą, panelę ir sėdynę
Vargšė Šponkius. Ciauduki laikyti tai labai baisu. As darbe nuo dulkiu buna irgi laikau. Nes paskui gi pagalvos kad man karuna
Night sakyciau atlek pas mus. Mano vyras istreniruos tave. Rezima ives anas toks diktatorius kartais ir labai megsta komanduoti. O jei dar kazkas klausytų kaip jis treniruoja tai visa diena galetu sportuot. Tik va atlekus izoliacija bus privaloma 2sav. Bet viska nes namie turim. Gardene ir kartuves bokso kriausei pastate
Konkursine foto
Šponkiau, žinau, negražu, bet prukštelėjau
Šponkiau, žinau, negražu, bet prukštelėjau
kad ir kiek prukštelėjai, mano prukštelėjimas buvo gerokai šlapesnis
Azu, su tortadieniu, kuo daugiau džiaugsmingų akimirkų
Sveikos
Azu, su Tavo diena!!!! Daug daug spalvotų palinkėjimų
Kivuka, ne TV ir ten ir ten rodo tą patį
Šiandien, naminis TV paturbintai
O aš vis galvodavau, kodėl beveik kasdien pilna palangė žemių ir kodėl ta gėlė įtartinai kelis kartus apalpo
Aciu labai