Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šaunuolės dėl susitikimo, kad nepatingim ir į kt. miestą.
Aš irgi atbuvau mergytės gimtadienį. Buvo visai miela, buvau senokai mačiusis su kai kuriais artimaisiais. "Mano laikais" tokių kietų gimtadienių nebūdavo su kalnais dovanų, nuomotais batutais - pilim ir gausybe svečių. Jėga, kad dukterėčiau taip sugalvojo sukviesti artimiausius žmones, ir savo kelis draugus su vaikais.

Aplankiau ir Agentą. Geresnio charakterio katinų net nebūna.

Jau ketvirta savaitė, kai aš beveik nepajudėjau iš vietos su exdarbo darbais, kuriuos reikia pabaigti. Einu iš proto. Ok, gal jo reikia turėti, tam, kad išeiti, bet tebegyvenu košmare, tik jau švelnesniam, negaliu sakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night13: 21 rugsėjo 2020 - 20:02

Oi merginos,. tai Jums ačiū kad priverčiate stabtelėti nors šiek tiek, ir nieko nenutiko, kad nespėjau susitvarkytti iki atvykstant (virtuvės- valgomo grindys liko neplautos, kaip ir dar daug visko nespėjau), bet juk niekas nepasikeitė :) ir katinai pakentėjo,  Ačiū lauktuves ir vaišes beje desertai abu buvo skanūs tiek Geliux, tiek Aistės, Lisitėjos sūtis, kaip visada ir dar labai patiko lašinių užtepėlė- ačiū Magnuna, nebuvau dar ragavusi, ir ačiū Tomai, kad po įtemptos stovyklos nepatingėjo išsukti iš kelio, labai seniai būvau nemačius jau. Vienu  žodžiu, džiaugiuos , kad jūs esate

Atsakyti

Fibonacci kaciukas :D

DB1-D357-C-BED6-4149-8-DB8-1-B4-D7011-E1

Atsakyti

Šiandien buvau pas otorinolaringologą (iškart prisipažįstu, kad pavadinimą pagooglinau, nes prisimenu tik oto... :D). Tai zondo kišimas į nosį buvo kažkas naujo. Pavadinčiau tai nories nekaltybės praradimu :D dabar nežinau kas labiau skauda sumušimas ar intervencija. O kelionė namo, tai buvo kažkokia tragedija. Nuo puškalo , kurį purškė į nosį, taip griaužė gerklę, kad stengiausi neryti seilių, nosis viena pusė varva, servelėlės anei jokios nerutėjau. Tai taip kaupdama seiles burnoj, su beveik jau bėgančia pilnai prisikaupusia nosim važiavau namo. Du kartus čiaudulį atlaikiau. Iki namų likus apie pusę kilometro, paskutinio čiaudulio neatlaikiau. Viskas baigėsi tuo, kad reikia plauti kelnes, marškinėlius, nusivalyti mašinos vairą, panelę ir sėdynę  :oh: 

Atsakyti

Vargšė Šponkius. Ciauduki laikyti tai labai baisu. As darbe nuo dulkiu buna irgi laikau. Nes paskui gi pagalvos kad man karuna  :D

Night sakyciau atlek pas mus. Mano vyras istreniruos tave. Rezima ives anas toks diktatorius kartais ir labai megsta komanduoti. O jei dar kazkas klausytų kaip jis treniruoja tai visa diena galetu sportuot. Tik va atlekus izoliacija bus privaloma 2sav. Bet viska nes namie turim. Gardene ir kartuves bokso kriausei pastate  :oh:

Konkursine foto 

IMG-20200920-111656.jpg

Atsakyti

Šponkiau, žinau, negražu, bet prukštelėjau  :D 

Atsakyti

Šponkiau, žinau, negražu, bet prukštelėjau  :D

kad ir kiek prukštelėjai, mano prukštelėjimas buvo gerokai šlapesnis  :lol:​ 

Atsakyti
Labas rytas bigsmile.gif

Laikas dvikojams keltis ir eiti prie darbų, o keturkojams verstis ant šono ir toliau parpti rolleyes.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Sveikos,linkėjimai visoms, Giliukė vaišina smile.gif

o čia piktas mandras katinas...ko žiūri..nervini....aš pievoj guliu....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 23 rugsėjo 2020 - 10:27

Azu, su tortadieniu, kuo daugiau džiaugsmingų akimirkų 

Atsakyti

Sveikos

Azu, su Tavo diena!!!! Daug daug spalvotų palinkėjimų  :wub: 

Kivuka, ne TV ir ten ir ten rodo tą patį  :blink: 

Šiandien, naminis TV paturbintai

9029893-F-AEF3-454-F-BB8-C-C1-E6-F17405-

O aš vis galvodavau, kodėl beveik kasdien pilna palangė žemių ir kodėl ta gėlė įtartinai kelis kartus apalpo  :D 

Atsakyti

Aciu labai  :4u:  :wub:​ 

Atsakyti