Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikutės  :4u: 

Pirmiausia visas su švente  :4u: 

Busyt - ačiū, kad many užjautei  :4u:  pirmadienį jau grįš darban mano kolegė ir viskas palengvės :) 

O šiandien nieko neveikiau ir savo tinginį lepinau, išsiilsėjau o dar ir savaitgalis čia pat :) 

Akimis permečiau apie ką kalbėjot kol manęs nebuvo tik nesukomentuosiu jau, tik noriu pasidžiaugti kad Aist sūnui viskas gerai ir Colombai palinkėti po narkozės atsigauti ir kad tyrimai būtų geri :4u: 

Na ir kompensacijai už nebūtą laiką

20170214_183849.jpg

Du draugeliai

20170214_210129.jpg

Atrodo kad vienas draugelis per daug įsijautė

20170214_212731.jpg Nu visai įsijautė

20170214_213123.jpg

Atsakyti

Sveikos, ačiū už linkėjimus tetai ,jau žvalesnė, lašelinės laša.. bus  viskas gerai :)

Aist, aš nuo pat filmo "Emilija iš Laisvės alėjos" kūrimo pradžios žinojau, kad būtinai eisiu jo pažiūrėti, nes kažkodėl labai labai to noriu, nes - tai mano miestas ,mano metai , aš 1972-aisiais ėjau į pirmąją klasę (dauguma jūsų dar gimę nebuvot :4u:), aišku, tokiais laikais tikroji istorija ir tie įvykiai man nebuvo žinomi, visą tiesą sužinojau tik Sąjūdžio metais, gal todėl man šitas filmas  yra "dūšioje", o dar kai pasakei ,kad filmuotas tavo klasioko, būtinai jį pamatysiu.. Planavau šiandien, per premjerą, o bet tačiau...žmogus planuoja  - dievas juokiasi.......

Atsakyti

Zundyte - ir nuo manęs sveikatos linkėjimai tetai  :4u: 

Atsakyti
Ir nuo manes 4u.gif

Kruopa su Grikiu, mamka apsikabine, dziaugiasi busimu savaitgaliu biggrin.gif
Atsakyti

Aga, Grikelis tai labai džiaugiasi žiemos rytais kai mamka anksti prabunda ir nesikelia iš lovos, pasidarau arbatos į lovą, įsijungiu televizorių ir leidžiu rytą lovoje, Grikelis visuomet išlipa iš savo karstyklės ir ateina pasiglebėsčiuoti ir toks laimingas apsipatenkinęs būna, neįmanoma nesišypsoti į jį žiūrint  :D​ 

Atsakyti
sveikos,
Luna kad išsidrėbusi biggrin.gif biggrin.gif
dar patko Grikis...dar biškutį ir nuspaus kruopą.... na bent iš lovos tai tikrai išstums biggrin.gif

o čia mano rytinis rastas tortas valgomajam...

vartotojo įkelta nuotrauka

kai sakiau kad negalima NU NU NU lipi žemėn greit ir man jokių stalų daugiau... tai sakė raminkis motin, kai jūsų nėr dar ne ten užlipu....
unsure.gif unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

kaip švenčiau- visą dieną pratingėjau pragulinėjau ir knygą skaičiau ir tv žiūrėjau smile.gif iš namų nebuvau išėjusi.... rolleyes.gif

dar nepasakojau. per valentinkę gavau gėlių (šabiukų). pamerkiau. Valgomajame "šventėm" šeima,- t.y. gėrėm šampę ir valgėm braškes susėdę. gėlės svetainėj. Kai nuėjom vos nenugriuvom- visi šabiukai nualpę pusiau ir pilnas stalas vandens.... Gilė vandenį kaip ten sakot, na tikrino ;) iš vazos. Gėlės pasimaišė...gerai kad vaza tvirta tai nenualpo su visu bukietu... gėles teko pusiau trumpinti. valentina mūsų... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 16 vasario 2017 - 20:20

Sveikatos joms reikiančioms :4u:

Dar truputis saulės. Kitam krante Afrika:

DSC_3357.jpg

Atsakyti

Ir nakties (rezultatas ne toks koks tikėjausi, bet bent jau šiek tiek daugiau supratimo apie naktinio dangaus fotografavimą įgavau):

DSC_3533.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 16 vasario 2017 - 20:49

Šponkuti - man tavo nuotraukos labai super patiko  :4u:  :4u:  :4u:  šaunuolė tu  :4u: 

Dėmėtas rytinis pyragėlis ant stalo  :D  :D 

Atsakyti

Na ir truputis faunos:

Gato negro:

DSC_3836.jpg

Vienas iš nuolatinių kiemelio čirškalų:

DSC_3870.jpg

Ir nemenkas ciūcikas, kuris užstojo vienintelį praėjimą.. Jauku nebuvo, MB sakau, jei sukandžios, tai bent galėsim parodyti kas :D

DSC_4010.jpg

Atsakyti
grazu 4u.gif
Atsakyti

Sveikos :)

Gielux mergaitei sveikinimai :4u: 

Zundyt, tetai sveikatos :4u:

Labai Šponkiuko nuotraukos gražios, labai labai :wub: Grikutis :D :wub: Kruopa gerai, kad kompaktiška :D

Lunos poza :oh: Colomba, kad geri tyrimai būtų :4u:

Tytės ir Mikos draskyklė superinė

Gilė fainuolė labai :wub:

Mes grįžom iš Druskininkų, buvom 4 dienas, bet nu per trumpai... :ax: Kelvis pasiilgęs, bliūdukai tušti :D mama ateidavo pas jį, bet nuo vakar ryto nelankytas, tai alkanas nelaimingas pasiilgęs 😻

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baukidė: 16 vasario 2017 - 22:09