Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Daredi,  na aš nežinau kaip ištikro,  man tik tokia pirma mintis kilo. 

Šiandien kažkokia neaiški darbo diena.  Kaip koks pirmadienis,  bet ne pirmadienis :)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif O sergantiems ir slaugantiems sveikatos, ištvermės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Apus, kaip Gufai ? Ar viskas gerai ar jau išvadavo iš to bliudo? Kaip akytė?

Atsakyti

Šponkiukas teisingai sako - iškraustinėjau mamos butą Šiauliuose... ai, viskas praeis, tik tikėjausi, kad praėjus daugiau ne metams, bus koks atokvėpis nuo gedulo, tai va, nea :unsure:. Na, vistiek kažkada bus.

Gieliux, apkabinu ir linkiu daug stiprybės  :4u:  :4u:  :4u:  (padeda apkabinti katiną. Jei Bela nesutiks, galiu Runcelį pasiūlyt  :mirksiukas: )

Colomba, žaisliukai tavo  :mirksiukas:

Šiaip jie mieli, senoviniai ir smagūs, bet supratau, kad man nebus labai šventiška jais puoštis...

Dar turiu tokį daiktą

4fef085cbaf0f.jpg

Kambarinių gėlių neauginsiu, tad dovanoju :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 17 vasario 2017 - 16:07
Sveikos, spėkit ką veikiu ? - neatspėjot - aš mezgu biggrin.gif bigsmile.gif

Buvau pas draugę, baltų bukle siūlų atidavė, bus katinam biggrin.gif

Zundyte, aš net nepasigedau pinigų biggrin.gif Kad gausis, tada, kartais net labai taip patogu, kad pareina kada jau kitur baigiasi smile.gif
Svarbiausia siuntinys tave pasiektų smile.gif

Keistas man šitas ilgasis savaitgalis, jaučiuosi, kad sekmadienis biggrin.gif
Atsakyti
Erendira 4u.gif

Norėčiau tos knygos apie gėles ax.gif

Kažkokia labai ilga šiandien darbo diena, niekaip ji nesibaigia unsure.gif Laukiu nesulaukiu savaitgalio.
Atsakyti
QUOTE(Erendira @ 2017 02 17, 16:03)
<p><strong>Šponkiukas</strong> teisingai sako - iškraustinėjau mamos butą Šiauliuose... ai, viskas praeis, tik tikėjausi, kad praėjus daugiau ne metams, bus koks atokvėpis nuo gedulo, tai va, nea unsure.gif. Na, vistiek kažkada bus.</p>
<p> <strong>Gieliux</strong>, apkabinu ir linkiu daug stiprybės  4u.gif  4u.gif  4u.gif  (padeda apkabinti katiną. Jei Bela nesutiks, galiu Runcelį pasiūlyt  mirksiukas.gif )</p>

Erendira, iš aš tave stipriai stipriai apkabinu ir suprantu. Laikykis 4u.gif Neseniai dėdės metinės buvo irgi galvojau, kad jau viskas aprimo ir atėjo susitaikymas su mintimi...deja ne. Ačiū labai už Runciaus pasiūlyma wub.gif biggrin.gif Bela užskaito tik 3 sekundžių apkabinimus ir tai po to su stipriais padūsavimais, kodėl jos laisvė taip negailestingai varžoma.
Atsakyti

Daredi, įsimesiu gėlių knygą darban, susibėgsim pietų kada, gal pas kinus?

Ruste, turiu tau maišą siūlų ir baltų buklinių ten šmotelis mačiau, yra  :rolleyes: 

Gieliux, žodž, jei  tik prisireiks katiną apkabint :mirksiukas: 

Atsakyti
Erendira, super duper smile.gif

Ermitaže gi siūlam 35% nuolaida. Nu ok, ėjom pro šalį, sakau užeinam, gal rasiu pereinamų spalvų rainiukams nerti paprastos sintetikos. Nu apakau... 100g matkiukas su nuolaida 2,7€ blink.gif blink.gif blink.gif Tai čia kada sintetika 8lt matkas kainuodavo??? naminės geros vilnos tai gal, bet ne tokie... ir dar nuolaida gi čia...realiai virs 3e buvo...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2017 02 17, 17:56)
Erendira, super duper smile.gif

Ermitaže gi siūlam 35% nuolaida. Nu ok, ėjom pro šalį, sakau užeinam, gal rasiu pereinamų spalvų rainiukams nerti paprastos sintetikos. Nu apakau... 100g matkiukas su nuolaida 2,7€  blink.gif  blink.gif  blink.gif Tai čia kada sintetika 8lt matkas kainuodavo??? naminės geros vilnos tai gal, bet ne tokie... ir dar nuolaida gi čia...realiai virs 3e buvo...

Siūlai tai siūlai. O aš va paprikas pirkau oranžines, labai skubėjau įsimečiau tris, galvoju tiek papuošimui, tiek paršui bus. Kai pamačiau, kad jų kg 4,95 kainuoja, o sumokėjau virš 3 eur, va tada susimasčiau apie kainas blink.gif
Atsakyti

Kad vaisiai daržovės brangūs, nes pietų europoje (iš kur jie dabar vežami) liūtys ir pravalai, tai skaičiau. Bet kodėl siūlai "supuvo"? :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 02 17, 18:51)
<p>Kad vaisiai daržovės brangūs, nes pietų europoje (iš kur jie dabar vežami) liūtys ir pravalai, tai skaičiau. Bet kodėl siūlai "supuvo"? hmm.gif</p>

Tikrai taip, daržoves su nederlium galima surišti, bet siūlai tai auksiniai...arba čia aš nežinau kur pirkti normaliai
Atsakyti

Tai kad dabar viskas kosmosą kainuoja :) Kornelijai reikėjo ant smūgio pėdkelnių žalių paprastų Vasario 16d.  sumokėjau 8eu nu kada 30lt pėdkelnes kainuodavo? Nu max būdavo 8lt 

Atsakyti