Pakoregavau savo dangaus foto:
Labas vakarelis....
o mes vis gydomes..... šiandien iš akies siūlus išėmė. Bliūdo dar nenuėmė.... bet bent jau kas diena nereiks tablečiu girdyt, suleido kur 3 sav. veikia..... antibijotikai ir asaros liko.....
Gufa nusimines, aš irgi , visi tikėjomės be bliudo likti ..... o siaip... apart darbu kas pirmadienis ir kas penktadienis mes pas gydytoja, jau seseles pazystamos.... registratores kede atnesa....
aciu Vidam kad rupinies.....
Nesirkit nei pačios, nei katinėliai
Mes su Bugi ryt važiuojam inkstų kraujo tyrimų darytis. Profilaktikai.
Dangus grazus
As si vakar darzelio sunu aukletoja.
cia jau kaip parsiveziau, taip ir duodasi jau 4 valandas. Bet jau leteja apsukos, liezuviai iki kutnerio istyse. Ipyliau gerti, susipese prie bliudo, isverte visa vandeni, nudaviau dziaso abiem, guli dabar abu, varto veizolus
Vargšas Gufytis...vėl savaitę reiks kankinktis, na svarbu kad gyja,tai vis ateis ta diena kai išlaisvins spaustanosiuką
Bugutė irgi nabagytė, kad tik tyrimai būtų geri
Šponkuti, ten iš tikrųjų tiek žvaigždžių ar dadėjai ? Nes tikrai tiek nesu mačiusi.
Vidam, taip tiek žvaigždžių yra (nepridėjau nei vieno taškiuko), tik mes ne viska matom. Aparatas įleidžia į save daugiau šviesos, nei mes matom, tad pakoregavus ryškumą, pasimato tai, ko pradiniame vaizde ir kartais plika akimi nepastebim ![]()
Aha, žvaigždžių net tiršta...
Colomba
kodėl nesakei, kad Mika moka duris atsidaryti?
Įsmuko į rūsį, paskui kniaukė kniaukė prie durų. Vyras jau ėjo gelbėt, o ta dėmesio nesulaukus - šnai ant rankenos ir pati parėjo.
Vidam tame ir esme, kad pabaigos tai nera... tai vienintelis dalykas kurio neina suprasti niekaip, atrodo viskas turi pradzia ir pabaiga, o visata? jei ir kazkur baigiasi, tai kas uz tos pabaigos, zodziu...
Sveikatos Gufyciui, ir kiti nesirkit
Lapynios katanu namas, beveik kaip mano, tik mano tas jos pirmas aprasytas variantas
na nelabai matosi, bet neradau geresnes foto, sita as pirkau uz 70Lt masinu turguj, ten kur prekiauja padevetais ir visokiais sendaikciais, radau ja nauja,net nezinau pries kiek metu, Vinco gal neturejau dar, o jam balandi jau bus 8m, laiko super , na iskabliuotais tais sonais kur skyles kailiu apvilktos, o daugiau nieko jai ner
Labas rytas
Miegat, ar ne ? Aš į darbuką ruošiuosi, tai jau antrą dozę kavos darau ![]()
Kokie patiešni Busiuko auklėtiniai, negalėjau atsižiūrėti kaip jie dūksta. ![]()
Vidam, žvaigždžių reikia važiuoti žiūrėti kur nors toli nuo miesto.Kur nors miške ir plika akimi matosi toks vaizdas.O mieste šviesos trukdo, tik fotikas tokį grožį pagauna.
Aha, viskas labai įdomiai kainuoja. Vakar už ale ekologiškus kiaušinius sumokėjau 2 eu, ir dar apsidžiaugiau, kad gavau.O kai pagalvoji, kad už 10 kiaušinių mokėdavau 7 lt? ![]()
Giriu visų katukus, linkiu visiems pūkuotukams ir dvikojams sveikatos ![]()
Erendira,
,laikykis, kaip nors išbūk šitą sunkų laiką.
Kaži kur Vėtriukas prapuolė? Ar susirgo, ar darbai užvertė, ar šiaip neturi noro su mumis plepėti.O gal ateiviai nusinešė? 
Viskas varau pieštis veido ir darban lekiu.
Aš tai oj kaip neišsimiegojau.. vėlai užmigau, nes gi mergom meilės ir dėmesio reikia, kai užgesini šviesą. Ir naktį n kartų prižadino. Ir nusprendė, kad jau sudauziau telefoną, tai dabar jį mėtyti gali bet kas ir du kartus naktį jį numetė, nors penkis metus toj vietoj būdavo ir nekliūdavo.
O dangus skaidriausias būna arba žiemą, kai minusiukas būna arba vasarą, kai kurį laiką nelyja. Ir taip reikia kuo toliau nuo miesto šviesų važiuoti.
Labas rytas
Labos, mielosios
Magnun, atvežiau tau puodynaitę
![]()
Erendira, saulut - ačiū, mano puodynės su džiaugsmu ir pagarba priims puodynaitę į savo kompaniją
aš biškį sugaudysiu darbų galus, išeisiu iš darbinės komos, pasiskambinsiu tau ir sutarsim kokį susibėgimą
Gufyčiui - bučkis į spaustą nosytę, kad pasibaigtų visos bėdos ir kuo greičiau Gufa išsivaduotų iš to bliūdo
Busy darželio auklėtiniai kokie smagūs
Ozytis kokis paaugęs
Na ir sveikatos visoms jums ir jūsų artimiesiems, niekas nesirkit, pasveikti, kas apsirgos, nugalėkit visas negandas ir tegul horizonte jau besimatantis pavasaris visoms suteikia jėgų
Bėgu namų kuopti ir pietų gaminti, Kruopa kaip visada nuo ankstyvo ryto pergyvena kad jau seniai laikas į svečius pas tėvukus eiti, o Grikelis mėgaujasi, kad mamkai nereikia anksti keltis į darbą ir yra laiko katinėlį palepinti paglostymais