Pas mus taipogi sniego dar yra. O rytoj važiuosiu patikrinti savo ūkanotųjų miškų, va ten jaučiu sniego daug ir keliukai ledu paėję.
O ir šiaip žiema atsibodo juodai, tegul nešdinsi iš kur atėjusi.Jei būtų mano valia tai žiemos būtų max vienas mėnuo, -5 šalčio ir 5 cm sniego.Čia kad šviesiau būtų.
Faina, kad Mumikas antrą vietą laimėjo.Juk jis dar beveik vaikas, jam dar viskas prieš akis.
Valio, valio Mumyčiui
šaunuolis mūsų
Busy puikiai susidoroja su vaikų darželio auklėtojos pareigomis
Tute svajotoja
Kaip drystat Karaleva judint
kad isvirtus karaleva o čia kasineja ja
Oi jau tos Kiaros akys
Labas rytas temele
Atsigaunu po truputi nuo darbu. Ir...jau neuzilgo vel i darba
Mes suvarge su dokumentu tvarkymu del namuko. Projekta turim. Bet kiek daug popierizmo. Is proto galima iseit. Yra toks istatymas kad negali arciau 3 metru statyt namuko, bet...jei kaimynas sutinka ir rastu tai patvirtina gali. Taigi per viena is susirinkimu, kaimynas L pasake, kad lyg ir ne pries del 1 metro atstumo. Apsidziaugem. Architektas pritrauke namuka (projekte
Ar zinot mergytes, kad namuka kai statai tai rupi ne tik namukas, rupi keliukas, drenazas su kvailais vamzdziais, vieta kur gaisro atveju turi buti privestas kraniukas su vandeniu, komunikaciju ivedimas su daug etapu, kol jas isivedi, sklypo iskelimas....Zodziu, statybas pradedam kovo pabaigoj, balandzio pradzioj. Kaip ir nebetoli startas
Labas rytas
Truputuką drėgnas ir labai vėjuotas.
Skaičiuotuvas, atlieka paukštelių apskaitą. ![]()
Kas nepamena ar nepažysta, tai brolio katinas, didysis banditas Okis.
Oi, Vėtriuk, kaip aš tave užjaučiu ir suprantu.Ir patikėk manimi, čia dar pradžia.Čia tik pumpurėliai, bus dar karo ir dėl keliukų, ir dėl triukšmo, o popierizmas iš viso iš proto išvarys.Tik gerai, kad jūs du dirbate ta linkme, bus ne taip sunku.
Aš tai pikta ant mūsų savivaldybės.Prieš naujus pradėjo ale tvarkyti gatvę, iškniso, iškasiojo, tvoromis aptvėrė, purvyną padarė ir dingo.Ar pinigai baigėsi, ar orai netinka, niekas nežino.Tik nesuprantu, kodėl visi tokie darbai daromi kai šlapia, ir purvas gerai darosi?

Pirksiu tujas, apsitversiu siena
Ale geras pilkai rainas banditas
Kiara, gražuolė pagaliau pasirodė. Jos ne tik akys, ji visa fainuolė. Ūsai - neįtikėtino ilgumo, akys - kaip guzikai didžiulės, kailio dailumas
O man visi metų laikai patinka. Net ta dargana kažkaip pradėjo patikt kai gryžom iš užusienių namo ir apsigyvenom kaime. Savam krašte viskas miela. Gal įtakoja dar tai kad kaime gamta vistiek kitokia nei mieste. Jos daugiau, bet labai man čia patinka. Net dabar va sėdžiu, rašau čia, Micė susirangius ant kelių, krosny malkos traška, už lango vėjas kaukia, jazmino šakelės į langą braižos. Reik važiuot miestan apsiprekint, bet visai nesinori, gera namie.
Oj su popierizmais tai tikrai klapatas. Nors mes nestatėm, o paveldėjom namuką, bet kol gryžę sutvarkėm visus paveldėjimo dokumentus, dar pavasari reiks daryt geodezinius namų valdos matavimus, dar kruva klapatizmo bus. Na ir nors statybų nėr, bet užtat remontų gyvas velnias. Reik kokios detalės nuleki miestan - nėr. Vienoj pardej nėr, kitoj - nėr, niekur nėr. "Laukit, užsakysim". Vėl tempiasi laikas, kol gauni ką reik.
Tiesa, labai gražio atostogų nuotraukos pajūrio ir dangaus. Karvės labiausiai
Dar kažką norėjau brūkštelt, bet sklerozė. Pamiršau.
labas rytas. Vetra nesinervink, viskas susitvarkys, kaip sakant ir Maskva nepasistate per diena ;) Va namukas visame grazume
ir siaip i tema 
Sveikos
Labai fainas namukas draskyklė ir ryžiukai
Darželinukai
Ozytis kaip auga greit
Kiara medituoja
Mumiui valio!
Apskaitininkas Okis susikaupęs ![]()
Vėtra, kad svajonė pildytųsi sklandžiai
Grikytis mielumas tikras...
Kelvis išsimurkė rytinę konservėlę ir paukščius gano ant palangės ![]()