Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Evora, apkabinu stipriai :4u: Liūdna, bet katukė turėjo puikią šeimininkę ir nugyveno gražų amželį. O kaip Čigonėlė ir Milkius? 
Vincuk, mano nudurnėjus tarnaitė užsisiuvo visai, manys prie kompo nebeprileidžia, apie tave tik galvoju ir svajoju. Va kokiu baisių baibokų pridarė

ABBEB69-A-0-CB5-4938-B04-A-FE077-F1-B3-A

D271-D907-81-C9-4205-854-C-066-F477-F3-B

Atsakyti

Evora, siūlau ir savo petį ašarai nubraukt. Pabaiga daugumai būna liūdna. Bet dabar jai nebeskauda. Tikiu, kad murkia Tau nuo Vaivorykštės. Išliūdėk kiek reikia ir laikykis!

 

Ant mūsų kiemo šiandien kaimynėliai pasiginčijo: https://youtu.be/E0YqhJWND7A

Kaip ir tikėjausi, pasiplauti teko juoduliui. Džiaugiuosi, kad nei vienas kuokštas kailiuko nebuvo išrautas.

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 07 balandžio 2021 - 21:39
Evora, užjaučiu, laikykis console.gif
gelux, nagi gražūs tie baibokai, labai žaismingi biggrin.gif
Lapyna, kaimynų kivirčas juokingai susižiūrėjo... ir kodėl tiems katinams būtinai reikia pyktis, ginčytis, galėtų dažniau draugauti, o ne santykius aiškintis... blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Evora... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, visoms už paguodos žodžius ir palaikymo petį.
Nors ir suvokiau, kad pabaiga artėja ir yra neišvengiama, bet nuo to ne lengviau. Ypač jautiesi kaltas, kai tenka apsispręsti dėl augintinio kančių užbaigimo. Atrodo susitvardžiau ir jau, jau visai tinkamos kondicijos nuėjau miegoti, bet tyla ir gulėjimas lovoje viską staigiai užaštrina. Šiandien nemiegojusi, sutinusi, leisgyvė... bet seminare tęstiniam visą savaitę TEAMSus mokausi.

Milkius ir Čigonėlė nelaksto ir Nikės neieško. Milkius vakare apuostė ištuštėjusį Nikės guolį, apvaikščiojo namus uostinėdamas, bet daugiau jokių kniaukimų, blaškymosi. Jam jau metai, vyruks smarkiai surimtėjęs, visas šunybes pamiršęs, pradėjęs apvalėti, pilvuko apimtimi Grikutį vejasi. Net pradėjo jo gulėjimo pozą kopijuoti. Nesibaigiantis ėdrumas irgi sumažėjo, dėl ko džiaugiuosi, nes jau virš 6 kg. svorio-sunku ir pakelti. Šiaip stambus, meilus katinas, dievinantis gulėti ant manęs visu ilgiu ir vis dalinti bučinius. Tik ir aš tupėdama prie kompo priaugau 2 kg. ir mano pilvuks suapvalėjo, tai Milkiaus apvalumai nuo mano apvalumo dažnai nusiridena nesėkmingai žemyn. Tada pagreitintais tempais ropščiasi atgal.
Čigonėlė tapo drąsesnė, jau išmoko neapsileisti Milkiaus įžūlybėms. Pabandė mojuoti letena, gerai gavosi, net Milkiaus nosis raudonais taškeliais pasipuošė. Tad dabar aktyviau reiškia savo nuomonę ir pakovoja dėl savo bliūdo, gulėjimo vietos ar lazeriuko pelės gaudymo pozicijų. O Milkius dažnai ir sustoja, pagalvoja prieš kažkaip pasielgdamas su Čigonėle. Bet jis nepiktybinis, niekada nėra purškęs, urzgęs, kupros pūtęs prieš namų kates. Tiesiog užsispyręs, atkakliai tikslo siekiantis.

Milkius perėjęs į suaugėlių kategoriją.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka


Atsakyti

Laba

 

Eivora, labai labai užjaučiu, bet deja toks tas gyvenimo ratas, ir mes neįgalūs jo nei atsukt atgal, nei sustabdyti....o  tai kad suteikiai šansą nesikankinti paskutines dienas yra didelė dovana beje jums abiem, patikėk...su laiku liks šilti šiektiek graudūs bet mieli prisiminimai, laikykis

 

Gielus...nerealu, fantastiška, pabandyk pradžioj FB albumuką padaryt, dalinsiuos . Man labai labai gražu

 

Pas mane dar "atostogos" tik likutis.... mažų dar neturiu....tfu tfu tfu, bet čia jau dienų klausimas

ruošiuos dryžiukų gimtadieniui :)

24032d86469b055caa0c54e6191a9ecd602.jpg

fc102ecb9159b816698f2d6ef7023ae4218.jpg

b961c7f5e5f77b570c1d3c8da96c1b63862.jpg

Atsakyti

Milkius jau visaa Milkinas  :wub:. Lyg pasviesejes man...

Gielux bais fainus tie baibokai.. Saunuole  :friends:

Diinka kokie grazus puodukai.

Lapynos kaimynai priverte Vinca sunerimti ir ausym makaluoti  :clap_1:

Gimimo diena, ta liudna svente

Siandien atsvesiu su seimos nariais

Tiktai kaip gaila i sita buri

Belute mano taip ir neateis

12 meteliu nera taip mazai

Bet as toks grazuolis ir tu tai zinai 

12261780b453.jpg

2fd72578543e.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 09 balandžio 2021 - 12:41

Evora, labai liūdna, ir paliūdėk kiek norėsis, bet gyvenimas eina tolyn. Aš kai panašiai nutinka, stengiuosi daugiau prisiminti, kiek džiaugsmo su žvėreliu išgyvenau ir tuosyk kiek palengvėja  :4u: 

Milkius toks minkštas ir pastelinis  :wub: 

Diinka, superiniai puodeliai  :super:

Vincuk su smagiuoju gimtadieniu  :birthday2:  :bis 

Atsakyti

B7124-D5-B-662-C-4-D71-8-E20-85095-C0158

Vincuk, gimtadienio proga tau - daug saulėtų dienų, paukščiukų skanių, daug pakasiukų ir paglostukų  :birthday2:

Ei tu ten, kalakute skraidantis, pametėsi mane iki princo? Pažadu, kulšies nenugraušiu.. gal  :unsure:  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 10 balandžio 2021 - 09:08
QUOTE(Azucena @ 2021 04 09, 12:26)
<p>Milkius jau visaa Milkinas  wub.gif. Lyg pasviesejes man...</p>
<p>Gielux bais fainus tie baibokai.. Saunuole  friends.gif</p>
<p>Diinka kokie grazus puodukai.</p>


Azucena, Milkius turėjo baltą mamką tik su keliomis spalvotomis dėmelėmis. Tai ir išėjo ryža spalva balintu pienu atskiesta. Jo pilvas beveik visai baltas.
Pas mus temelėje buvo dar vienas toks pat ryškiai ryžas katinas, vyresnis už Milkių, su alaus vardu. Tik nebeužsuka pasirodyti. Gal su tuo ir supainiojai.

Diinka, ačiū. Puodeliai labai gražūs, mielai įsigyčiau ir dovanų kam nors pirkčiau. O kaip jie pas tave veisiasi-pati prie gamybos rankelę pridedi ar kur nors sumedžioji?

Gielux, tavo darbelius sukurtus vis pamirštu pagirti- puikūs, mieli, su meile gimę. Man labiausiai kalėdinio laikotarpio zuikeliai patiko. Na, bet pas tave visada kas nors gražaus atsiranda.

Pas mane Atvelykio dar laukia beržiukų šakos su mano pačios iš veltinio padarytais kiaušiniais. Tai kiekvieną rytą šluoju nuo stalo nuskabytus berželių lapelius. Niekaip neišeina su katėmis susitarti, kad negraužtų. Dar gerai, kad Milkių išauklėjau kiaušinių nenudraskyti. Nes pirmą kartą, grįžusi iš darbų namo, radau viską ant grindų ir dar padoriai nužaista, nuplaukuota.
Tokių kiaušinių -veltinukų šioms Velykoms pridariusi pridovanojau visai giminei. Iš pradžių sesei prižadėjau padaryti, ta nufotkinus puskėm pasigyrė ir prasidėjo gaminimo maratonas. Rodausi-giriuosi, gal ir jums patiks, pasidarysit.

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti

Evora, labai gražūs kiaušinukai  :wub: 

Grįšiu prie kačių- kiškių kalėdinių, dėka Zundytės turiu begalę gražių medžiagėlių aprangai, tik veidų ir kūno labai medžiaga specifinė, kol parduotuvės nedirbo, negalėjau nieko pačiupinėt, dabar nusipirkau vienokios kitokios, na o čia tiesiog siuvimo įgūdžius tobulinu, nes pas mane jie nuliniai  :D 

Na dar vieną įmesiu, jos didenybė Bižu  :B 

6-C42-AE97-7-C64-47-A2-BBEC-694-F643-D4-

Atsakyti
Gieliux, katinytė išėjo su charakteriu, plėšroka, įdomi.

RIEBOKŠNIS

vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti