O mane - nežinau ...

Vai vai koks gražuolis mamyčiukas
Na juodukė gražuoliukė gal irgi norėtų, bet mamytė jau nenori matyt
Mes laikomės, ši savaitė nerami bus , kol sulauksiu penktadienio. Paskui penktadienis bus neramus , kol vėl sulauksim žinių Tik sakė, kad tie gumbeliai vėl gali užaugti. Na dabar išoperuos , o paskui matysim.
O kad katytės gali morčiuot labai anksti , tai čia tikrai. Dar kai namie gyvena ir niekur neišeina galima luktelt, bet kai gyvena lauke, tai jau čia pavojinga.
Bet manau viskas ir pas jus gerai išsispręs Tad laikomės ir mes ir jūs
Sveikos, ziuriu dviese tik plepat cia .
Sidabre va kiek uzturejai grazuoliu, o tas rainiukas matyt tau skirtas
I LT gal ir planuojam gryzt, bet mano vyras uzs8mane pirkti cia koki karavana ir gyventi kokius 8men UK o vasara LT. Nezinau ar man patiks toks turizmas...
O gyvunu UK nenoriu del prastu veterinaru.... Ir speju del tu kelioniy i LT ir praradau tuos gyvunus, nes abiems tas pats.. na bet gal ir ne
Taip kol kas bendraujam dviese, na dar kartais ir trise
Niekas neužeina pasižiūrėt, o gaila.
Murziukė laikosi gerai, gal trečiadienį jau pradėjo atsigaudinėti pilnai. Pradėjo praustis, daugiau judėti. Tik va per daug labai jau sąžiningai prausėsi, sugebėjo per kraštą rūbelio išsilaižyti. Kadangi pjūvis ilgas, tad sugebėjo nosį įkišti. Aišku stengiausi neleisti, bet negi sužiūrėsi. Teko savaitgalį nešti į kliniką. Pasirodo dalį siūlų pati išsitraukė , bet viskas gerai , nereikėjo nei iš naujo siūti, nebuvo ir joks pūlinys susidaręs. Dabar ponia namie sėdi su satelitu ant galvos
Teko pasukti galvą, kaip padaryti, kad galėtų pavalgyti. O jau kliūva jai visur, na bet pamažu pripras. Ryt reiks nešti vėl antibiotikus suleis.
Na o klyksmų siaube linkiu didelės kantrybės