IMG_0588.JPG 102,06KB
0 Parsiųsta kartų
Pupa
IMG_0588.JPG 102,06KB
0 Parsiųsta kartų
Pupa
Mažoji katytė iš Lapynos nuotraukos - labai meili atrodo. O skaitant apie kitą katę, kuri prie močiutės 3 dienas sėdėjo, gerklę užspaudė ir akys drėkti ėmė... Taip gaila...
Rariukai, labai šauni pažanga, manau kad greitai pasidarys jaukūs. ![]()
Baukide, kirmis buvo išgelbėtas. Bet šiandien Luna nusprendė, jog reikia...keptuvę graužti.
Mumis kaip patogiai įsitaisęs, nusipelnė poilsio ![]()
Gielux, ko Belą šaldai? ![]()
Gufiui daug sveikatos. ![]()
Atsiprašau, ko dar nepaminėjau. Viską skaitau, bet naujas darbas ir galva kvadratinė vakarais ![]()
Truputis Yuffie

Labas rytas ![]()
Kaip džiugu dėl Viktutės, tikėkimės, kad pasveiks visiškai.
Jau Špulytės gražumas, jau tokia prabangi katytė išaugo
Sėkmingos jai kastracijos ![]()
Yuffie atrodo kaip nusigandusi, akys kaip žibintai. ![]()
Mano namuose vanduo neribojamas.Parėjus namo pirmas žvilgsnis į dubenuką.Keičiu į dieną po kelis kartus.Na trys snukiai laka.
Vėtriuk, mano sklypas kai beveik apatinis, tai viskas nubilda per maniškį į upę.Gal ir drenažas užšalęs.Tai aš ramiai galiu ne salotas, o ryžius auginti.Va ir šiandien žliaugia ir merkia
be perstojo.

Labas rytas,
Gufi, pupa, caraiti, nagi sveik greičiau
Yuffie "hunting mode"
Špulytė kad išaugus
Pūkinis monstras
Lapyna, o Jus neribojat vandens kiekio katuku lakimui?
Kaip suprast - neribojam? Kranelio kai Zaiza paprašo, tai ir atsukam. Palaka - užsukam. O fontanėlis sukasi 24/7. Į tą uzboną 3 litrai telpa, papildau, o kas savaitę pakeičiu.
Inteligentui buvo, kai antrą kartą grąžino, netiko maistas. Lunai irgi buvo, pirmuonys buvo.
Nuo kirminų vaistų nedaviau.
Zaizai pirmuonis įtarė, kai viduriavo ir nunešiau mėginėlį. Bet specifinis giardijų testas nieko nepagavo. Dabar neviduriuoja.
Maistas irgi gali būti, bet tada tai Mika. Pažiūrėjus, kokios kūdos tos katės, nusprendžiau šalia įprasto maisto duoti truputį RC kitteno (turiu likusio nuo Tytės paauglystės). Tai Mika pripuolė ir viską surijo. Nebuvo ten daug, bet gal netiko?