Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Laba,

ačiū už sveikinimus Nikutei  :4u: 

Aist suknytė  :thumb_yello: 

Špilytė šaunuolė... gal šiaip iškrovos dieną pasidarė  :topsecret: 

Atsakyti

Ligoniukam sveikatytės :4u:

Nikute, su gimtadieniu, skanių guliašiukų, paklusnių pelyčių  :dovana:  :cook:

Ir visi katukai kokie fainuoliai.

Aist suknelė nenusileidžia Ainu kailinaičiam. Konkurentės :good:

Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Pirmiausia tai Nikutę su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif Daug daug paniurkymų ir skaniukų biggrin.gif

Aist suknelė atrodo puikiai ir labai šeimininkei tinka 4u.gif Gaila, kad ne Ainu portretas atvaizduotas mirksiukas.gif . Kaip apgaulingai iš nuotraukos man pasirodė, kad suknelė plonos vilnos. Tik tas linas toks problematiškas, visur susilamdo, užpakalis išsitampo ax.gif

Zunyte, dažnai vardan ramių nervų kas nors kenčia mirksiukas.gif Svarbu, kad Špulytės dieta greitai baigėsi biggrin.gif
Atsakyti

Kas nematė FB, pasirodom ir čia.... 

mažajai ant kupros  :D 

33b06s2.jpg

Atsakyti
Nikuna, o kokie ten keisti ragai fone?
Mėgsta būti nešiojama?
Atsakyti

Daredi, ten ne ragai  :D  o iš medžio šakos padaryta drąskyklė - laipynė 

P.S. ant rankų mėgsta būt, ypač pas mane... o ant pečių bet kam užšoka, jei tik pasilenkia 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikuna: 24 vasario 2017 - 12:46
Sveikos,
šiąnakt Gilė pakeitė savo miegojimo vietą- iš savo guolio išėjo miegoti sūnaus pašonėn. Man sunkiai paaiškininamas variantas- nes šiaip kažkiek visada vengia sūnaus, na ta prasme nuo jo vis lengvai pabėga, nes matote anas labiausiai ją dresuoja ir kitaip reikalauja kad dalyvautų žaidimuose .
Ėjom naktį tris kartus ieškot kur ji, o ji miega pas sūnų.... sūnus sako verčiuosi o jaučiu katė šalia guli.... bigsmile.gif šiaip ne savo vietoje niekada nemiegodavo, net pietų nepriguldavo ant svetimos lovos unsure.gif

Aist suknelė graži. ji vis kažkaip man FB šmėžuodavo, matyta smile.gif bet kažkodėl įsivaizdavau kad pati esi blondinė. Lyg mačiau kažkada blondinę ....? smile.gif
Atsakyti
Sveikos
Nikutei daug daug valioooo ir su gimtadieniu!!!!
Labai labai graži Aist suknelė ir pati Aist ir karalaitė Ainu wub.gif
Visi katukai gražuoliukai wub.gif
Grikelį taip smagu matyt, pažiūri ir atrodo pradedi nejučia šypsotis biggrin.gif

QUOTE(Erendira @ 2017 02 24, 09:15)
dabojau ir aš tą suknaitę, bet apsieisiu. Kadangi esu gavusi dovanų siuvimo mašiną, turiu panašaus kirpimo dūmų spalvos veliūro suknaitės projektą su moherine apdaila rolleyes.gif  </p><p><strong>Lisitėjos </strong>ryžuliai ant paduškėlių  wub.gif </p><p></p>

Erendira, idėja piešiniui ant suknienkos biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Nors man tai žiauriai sadistiškai atrodo biggrin.gif
Šiandien Bela irgi puse ryto miaumiaumiaumiau. Sakau jai, tu dėl įvairovės nors kokį nors kitokį žodį išmok biggrin.gif Įsižeidė, po to sėdėjo ir žiūrėjo į veidrodį geras 20 min, o tas Belai oi kaip nebūdinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gielux: 24 vasario 2017 - 14:03

ERENDIRA, tai dėl to , kad Špulė taip sunkiai į gyvenimą kabinosi, man tas nerimas ir buvo, Pampliuką prisiminiau, o tada jau pinigai nebuvo svarbu :4u:

Ačiū Mergaitės, kad esate!

Parsivežiau tetulę iš ligoninės, dabar eisiu pas draugę  - jos Gimtadienis, gal pagaliau bus ramesnis savaitgalis! :yahoo:

Lisitėja ,tavo ryža kompanija nuotaika pakelia :)

Aist katiniška suknelė graži, o Ainu kailiniai dar gražesni :rolleyes:

Atsakyti
Nikutės draskyklė kokia faina biggrin.gif

Zundyt, kaip tavo tetulės sveikata?

Žiūrinėju aš nuotraukas iš knygų mugės internetinėj spaudoj ir ką gi aš matau? Ogi katinišką Aist suknelę bigsmile.gif Tik demonstruoja svetima moteriškė. Pasirodo populiari suknelė biggrin.gif
Atsakyti

Gielux, oi :)

Gal aš kaip nors kitaip padailinsiu sukienką  :D​ 

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Dėkui už komplimentus suknelei ( kad ir ne vienetinei  :D tikiuosi, ta knygų mugės suknelės savininkė bent jau kailniuoto bobcat'o namie neturi :P  ).  :4u:  V- Rine, aš ruda, tik vasarą saulė sruogas viršugalvio nušviesina. 

Einame mes su Knysliuku, oi, tai yra, Čija miške, vyruriukų sugrįžusių ieškome:

IMG_6022.jpg

...ir staiga, kad puls ant žemės tįsanti agresyvi šaka! Vos Čija mus apgynė nuo tos akiplėšos:

IMG_6021.jpg

Atsakyti