Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas vakaras. geras daiktas yra kazanas. o kelmą-laužą visuomet naudojame vasarą, plaukime baidarėmis.
Lapyna, oho kiek svečių ir ruošimo kiek :-O
Magnun, Grikelis pasileidęs plaukus:-D

O aš suradau foto daryta kai Makas pitmą dieną namuose ir šiandien, po 4 mėnesių smile.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Magnunos padėjėjai :4u:

Ahabi, aš gal geriausia atsimenu kaip tu bijojai katinų. O dabar va koks Makas didžiulis, kokia Rastė laiminga.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 02 27, 20:33)
<p>
Magnunos padėjėjai 4u.gif</p>
<p>Ahabi, aš gal geriausia atsimenu kaip tu bijojai katinų. O dabar va koks Makas didžiulis, kokia Rastė laiminga.</p>

Dabar juokas iš baimių ima..bet buvo kaip buvo... ax.gif
O šiandien laimingi visi smile.gif
Atsakyti
sveikos, spėkit Gilė didelė ar maža??? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif fotografuota šiandien visos nuotraukos.

čia Gilė maža...

o čia diiidelė biggrin.gif

o čia pikta...ko norit, ooo kodėl negalima ant stalo gulėt....

nu gerai gerai..nesipykim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V-Rinė: 27 vasario 2017 - 20:49
QUOTE(V-Rinė @ 2017 02 27, 20:47)
sveikos, spėkit Gilė didelė ar maža???  biggrin.gif  biggrin.gif 

Ir maža ir užaugusi Gilė labai labai labai gražutė wub.gif
Atsakyti

Šiąnakt ta gražutė nuo 4 ryto futbolą žaidė...😈😈

Makas didžiuuulis vyras jau. ☺

Man labai įdomiai patiko kelmas. Aš nebuvau mačiusi aplamai tokio dalyko. O ten kažko pripila prikemša ar kaip - kas ten dega? Tik medis tas ?

Atsakyti

Dinka koks fainas daiktas. Ant ugnies virtas troškinys turbūt dar skanesnis :D O ponas Šponkus tėtuku tapo? :wub:

Magnuna kokie mieli ir šaunūs pagalbininkai :D Ypač matosi, kad Grikelis labai pavargęs po dieos darbų :D

Ahabi Makas kaip smarkiai ūgtelėjęs :)

Viską skaitau, tik kol kas laiko mažai parašyti ką nors.

O štai koks mielas žvilgsnis pasitiko šeštadienio rytą :D (Įsižeidęs, nes nesikėliau įprastu laiku pusryčius paduoti :D)

132bc63c890d28503b6a3a6699d8ccfd781.JPG

Atsakyti
Labas rytas!
Kažkam į darbus laikas, o kažkas ilsėsis į valias biggrin.gif

Truputį papiktintas mielas juodas "veidelis"
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Aha, tikrai, kažkam į darbus, o kažkas dar į ūsus pučia.Katinas išmovė laukan.Reikalų visa  kupeta, niekaip negalima namuose tupėti.

Makas lūšinas :wub:

Colombos monstras :lol:

Šponkuti, kur tu :4u: .Pasigedau tavęs.Tikiuosi tik paprasti nekalbadieniai užėjo. :hmm:

Visom gero antradienio, skaniai užsigavėti.

Atsakyti
Labas rytas, su blynų diena biggrin.gif

Ai kokie grožiai jau užaugo wub.gif ir makas ir Gilė . Colombos juodukas koks rūstus biggrin.gif Magnunos pagalbininkai bigsmile.gif
Mane šiandien irgi du juodi velniukai prikėlė vos ne ketvirtą ryto doh.gif Kuo toliau tuo labiau drąsėja.
Na o čia , kad nepamirštumėt
Pūkelytė

Friskė

Tiesa toks klausimukas, gal kuri esate susidūrusi ar girdėjusi tokį atvejį: žmogus suserga užsienyje, ten gavo invalidumą, bet nori grįžt į Lietuvą, kaip bus su jo gydymu, pensija?
Atsakyti

Labas rytas,

Ar sveikos? Mano viena gimnazistė pasigavo epinę slogą, dabar triūbija visom triūbom ir vaikšto siūbuodama. Palikau namie, nes pagal save žinau, kad tokia sloga baisiau už temperatūrą. Visai gluša būni. O aš labai tikiuosi, kad neužsikabinsiu iš paskos. :unsure: 

Šponkiukas prapuolęs... Gal paskendusi buto pardavime?

Tiesa toks klausimukas, gal kuri esate susidūrusi ar girdėjusi tokį atvejį: žmogus suserga užsienyje, ten gavo invalidumą, bet nori grįžt į Lietuvą, kaip bus su jo gydymu, pensija?

Lietuvoj užsienietiški stažai skaičiuojasi ir pensijos mokamos. Tik kas ją mokės (LT ar užsienis) ir koks bus jos dydis, nepakomentuosiu. Tegul pasiskambina į Užsienio išmokų tarnybą (Sodros padalinys), ten merginos viską detaliai išaiškins. :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 02 28, 08:11)
Lietuvoj užsienietiški stažai skaičiuojasi ir pensijos mokamos. Tik kas ją mokės (LT ar užsienis) ir koks bus jos dydis, nepakomentuosiu. Tegul pasiskambina į Užsienio išmokų tarnybą (Sodros padalinys), ten merginos viską detaliai išaiškins. 4u.gif </p>

Jai mokama invalidumo pensija ir ten yra taikomas gydymas. Kur tik ji nesikreipė, bet niekas nei čia Lietuvoje nei ten užsienyje normaliai neišaiškina.
Atsakyti