Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Labas šlapias rytas,

Kaip ten šiaurėje su sniegu? Vilnius tai jau beveik plikas. 

Kaip čia Rastė savo imidžą pamiršo? :hmm:   Tie nenuoramos jaunimas visai galvą sumaišo. :D

Koooks Lisitėjos apskaitininkas :hi:

O Grikelis tai mamką skaičiuoja :) 

Daugiau nebesukomentuosiu, visiems linkėjimai ir pakasiukai.

Prisiduodu, kad gyva, tik apturėjau labai intensyvų savaitgalį. MB nusprendė atšvęsti gimtadienį su trenksmu ir prisikvietė giminių, draugų ir bendradarbių. Su vaikais gavosi virš 30 veidelių. Gyva muzika included (giminaičiai instrumentus atsitįsė). :) Tai ruošiausi kelios dienos prieš ir paskui dar dieną po to tvarkėmės ir ilsėjomės. :karsta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 27 vasario 2017 - 08:30

Labuka,

vakar su dukra buvom filme "Emilija iš Laisvės alėjos" - nu, prisižliumbiau, kaip "žmogus"  :rolleyes:  man labai patiko.... dukrai irgi...  Aš šiaip gyvenime stipri moteris ir retai kada verkiu, bet per filmus leidžiu sau išsiverkti...  :ax: 

Vakar Nikutė kažko pradėjo čiaudėti.... nežinau ką daryti... o gal savaime praeis, nes šiaip linksma, žaidžia, ėda....  :mastau: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Magnun, yep, traktorius paleistas jau į dirvonus, tad galim planuot puodynaitės atsidalijimą  :rolleyes:  

Dar nepamiršt man, kad turiu Daredi kvietkų knygą o Colombai eglės žaislus atiduot  :) 

Beje, patikima mėsmalė ir didelė torto forma dar be pretendentų  :mirksiukas: 

Lapyn, viskas turi ir gerąją pusę - praeina  :mirksiukas: 

Griksius koks rimtuolis  :wub:

Špokis apskaitininkas :super:

Pas mus ryte irgi paukštukai rėkia  :wub:  o Matildai, regis, galvelė nutrūks, kai ji juos gyvatvorėje skaičiuoja :D 

O aš planavau knygiškai-katiniškai ramų savaitgalį, nes penktadienį buvo žiaurus VNN, o ištiko išvyka "enduro ir šeima", pasilaipiojom po piliakanius, po gilius upeliukų slėnius, pasibuvom geroj kompanijoj su ataskaitomis apie motociklines keliones ir vėl pamilau žmoniją :rolleyes: ... tik knygų mugę praleidau, nes dėl VNN buvau išbraukusi iš savaitgalio planų  :unsure:

Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Kokie juokingi Ahabi pirtininkai bigsmile.gif

Mūsų Mėta už gero mėnesio švęs savo 4 gimtadienį. Ir nei karto nėra maudyta. Jei tik pabandyčiau tai padaryti tai tektų man į traumatologinį važiuoti ax.gif

Grikis su Kruopa tai kiekvienas savo apartamentuose biggrin.gif

Lapyna, bože bože atlaikyti 30 dūšelių blink.gif Pasiruošti, aptarnauti, pribendrauti, sutvarkyti blink.gif

Erendira, aš galiu po darbo privažiuoti kur tik pasakysi. Nes dabar dirbu viena ir nelabai galiu išeiti darbo metu smile.gif
Atsakyti

sveikos,

žvirblių skaičiuotojas :D 

grikis labai fotogeniškas  mamyčiukas :wub: 

dar labai patiko Aist suknelė ir "rankinė"  :D   :wub: 

MB gimtadienio progą gavo kazaną...tai šeštadienį buvo išbandytas...gamino čiliaką 5d2ca7f45f8a8d1424af364967fd7c31672.jpg

272097c7ef5c053b8e8cda10c75cf7ef646.jpg

Ir į temą,

p. Šponkus

96651f8a6ca23dcf695cdf61a3e3ecfa176.jpg

2caec1108351b12852a8686f8fc9c2a2286.jpg

Penktadienį padovanojau Murzę, tai Murziukas susirado tėtį...gal dovanoti kartu   :hmm:  :D 

b30c83a194094247d14f39487028c127762.jpg

91b401f6ecee6ab72b8183c489846b8a3.jpg

Atsakyti

Kazanas liuks, kazano pečius dar geriau. :blink: :super:  Reiks MB parodyti, kaip be laužo padaryti ugnį.

Murziukas rado paguodą :wub: 

Atsakyti

Lapyna, man ir bais patiko laužas 

https://www.youtube....em-upload_owner

Atsakyti

Lapyna, turim sniego, bet spėriai tirpsta.Upeliukai nespėja apačion vyniotis.

Niekada nesu mačiosi nei kazaninio puodo, nei laužo.Laužas įspūdingas :bigsmile:  Šponkus su Murziuku :oro_buckis:

Atsakyti
Diinka, koks interesnas laužas bigsmile.gif Dar nemačiau tokio biggrin.gif Maistas, įtariu, gavosi nerealus biggrin.gif

O kaip tavo murziukas laikosi? Gerai, kad Šponkius kompaniją laiko.
Atsakyti

Diinka , sakau, gal Runcius pas tavo Šponkių kokius tėvystės kursus praėjo?  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Erendira, Daredi - tai gal kuri vakarą po darbo susibėkim arbatos-kavos pagerti? Mano visi vakarai šią savaitę laisvi, galiu bet kurią dieną, ką manot?

Murzytis su tėčiu  :wub:  :wub: 

Kazanas ir laužas puikūs  :D  neabejoju, kad čiliakas gardus gavosi  :D 

Lapyna - eina sau tokį būrį svečių atlaikyti, tu tikra didmotera  :4u: 

Atsakyti

Du padėjėjai labai padeda mamkai

20170226_165823.jpg

Atsakyti