Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

rariuk, ten dviem žodžiais nepaaiškinsi, yra daug kintamųjų. Priklauso nuo šalies (ES / ne ES), nuo jos amžiaus, nuo stažo Lt ir užsienyje. Gali būti, kad konkretaus atsakymo ir nėra, reikia susirašinėti sodrai su užsieniu, siuntinėtis dokumentais ir aiškintis. Bet kuriuo atveju, jei žmogus dirbęs ir LT, ir užsieny, ir mokėjęs mokesčius ir ten ir ten, jo stažai sumuojami ir teisės į išmokas skaičiuojamos pagal dvišales sutartis arba ES reglamentą (priklausomai nuo šalies). Būna, kad žmogus gyvena LT, pensiją gauna iš užsienio. Bet jei žmogus turi nedidelį nedarbingumą ir yra ne pensijinio amžiaus, vėlgi yra niuansų. Dėl sveikatos draudimo irgi nesu tikra. Aš dirbau ne visai su tuo ir jau iš sistemos esu seniai iškritus. Tik sistemoje dirbantys žmonės gali paaiškinti daugiau. Tegul bando skambinti dar kartą. Gal užtaikė ne ant tos darbuotojos. Kaip ir visur, visokių žmonių pasitaiko. Kai aš dirbau, dauguma merginų tikrai labai noriai ir išsamiai su žmonėmis kalbėdavosi.

Atsakyti

Labuka,

Mako veidelis rūstėja  :B 

Gilė mažytė dar  :D 

Magnunos pagalbininkai  :victory2: 

ir visiems kitiems po  :oro_buckis: 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Magnun, Daredi, po darbo galiu šiandien arba penktadienį  :4u: 

Griksius tikras pliusas :wub:​ 

Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Vakar pirmą kartą kepiau mielinius blynus ax.gif Bože bože, kaip išputojo ta tešla doh.gif Blynų kalnas gavosi, tai valgysim kelias dienas bigsmile.gif Po to vakare pagavau Mėtą pavogusią blyną ir skaniai vakarieniaujančią biggrin.gif

Makas akivaizdžiai išdidėjęs ir suvyriškėjęs wub.gif

Gilytė tai tikra mergytė coliukė wub.gif

Magnunos abu padėjėjai tai savam stiliuje biggrin.gif

Magnuna, Erendira, man geriausia būtų penktadienio vakarą smile.gif .
Atsakyti

Kelmas ten tiktai, nemačiau kaip MB ji pjaustė ar kapojo  :D kadangi gėda prisipažinti apsirgau :blink:  (praeitą savaitę ddarbe sėdėjau tarp dviejų ligonių ir namie dar vienas "mirtim" vadavosi, matomai neturėjau šansų atsilaikyti, baigiu visus vidurius iškosioti ir dar nosis tuoj nukris....) tai iškišau nosį pažiūrėti ir pamačiau pirmą kart, jis nesigyrė kad kažką tokio įdomaus sumastė, tai va dar ir pasifotkinau.

Dėl p. Šponkaus, jis jau seniai išaugo iš gerojo tėvelio rolės... ten Čioperiukas fainuolis, jis myli visus žmogų (tik truputį bijo) šunes, didelius ir bjaurius mano katinus ir aišku mažiausius myli labiausia, nes jie leidžiasi mylimi  :wub:

Gilė kad paaugo, beje tiuriu ir aš globotinę Gilę...gal kam reik? fantastiška meilūnė kokių 5 mėn.

bacdba2e178a7b4bfdb1eb0425423947387.jpg

Ir aišku visas su užgavėnėm

a27da1d285f40c750265d159e27b4db3139.jpg

pūsryčiai
956aad6290402d8cebb7633741025160935.jpg

pietūs
55fc21c19b0ecee92e86dec7fc154fdb404.jpg

o vakarienei, jei liks kažkieksveikatos- chačiapuri ir čirviniai blynai...viskas ant kelmo...o gal dar ir Morę sudeginsim (jei MB nepaves :)
Atsakyti

Diinkos blynus stveriu, labai skaniai atrodo

Erendira - ir man penktadienis labiau tinka, šiandien tėvukai ant blynų dienos užkvietė

Lapyna - laikykis, neimk slogos

Visoms - skanių blynų

Atsakyti

Aš (kaip ir mano vaikai, MB) blynų nemegėja, nebent bulvynia, lietiniai su mėsa ar sūriu(gali būt kartu mėsa ir sūris), su grybais ir iš bėdos žemaičiai- su mėsa ar grybais :geda: 

Bet tradicijos.... ryte su kava visai neblogai mieliniai su razinom ir spanguolėm suėjo :)

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Imu Diinkos blynus  :essen:  Giliukė graži mažylė  :wub: Diinka, sveik  :4u: 

Grikis gerietis mamkos lepūniukas  :wub: 

Lapynos dukriukui greito nosies upelių potvynio sutvarkymo  :4u: 

Makas ryžas ant ryžo fotelio prisiderinęs  :D 

O, mano prieše, mano priešo vaike, todėl, kad pavaišinai mane gardžia mėsyte, aš nueisiu už tave į mokyklą... 

IMG_6076.jpg

Atsakyti

Varvanosės, nesirkit  :4u:  :4u: 

Penktadienį tai penktadienį  :D  O gal dar kuri norit prisijungti? O gal Runciuką kas nori paglostyti? aš čia taip ekspromtu sumąsčiau  :mirksiukas: 

Aš blynų nemėgstu... mielinių ir "mažų" todėl, kad jie taukuoti, o lietinių dėl to, kad daug darbo juos kepti  :rolleyes:  Bet kartais MB gauna lietinių, nes juos mėgsta ir negalima labai ilgai žmonių kankinti be mėgstamo maisto. Tenka kankinti saikingai :hihihi:

Atsakyti

Saikinga kankintoja  :lol:  :lol:  :lol: 

aš lietiniu nekepu, nes "nemoku" ir visai nenoriu mokintis  :ax:  tai jų prikepa mano mama, prišaldo ir atveža mano vaikams, kad "nesikankintų"  :D 

Atsakyti

Nikun, gerai , kai yra kas nuo kančių išvaduoja  :rolleyes: 

Anyta, aišku, pasirašytų, ir net veržtųsi išvaduot MB iš lietinių bado, bet nesudarom jai techninių galimybių, tegul geriau lanko savo trečiojo amžiaus universitetus, baseinus ir artrito draugijas  :D  (šaunuolė ji tokia, aktyvistė :super:)

Atsakyti
Erendira, Daredi - tūkstantis atsiprašymų, visai mano galvelė neveikia, aš šiandien iš ryto tėčiui prižadėjau penktadienį kartu po Kaziuko mugę pasivaikščioti (čia turėtų būti daug susigėdusių veidukų). Gal tadu ekspromtu Runcuką paglostytau kadu nors?

Atsakyti