Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ahabi :super:  (ir dėl žaidimų ir dėl 3 katės noro)

Man irgi ilgu trispalvės gauruotos  :wub:  :wub:  :wub:   Labai norėjau, bet kai rinkomės, neradau tokios, tada ant Bižū "užsiroviau", o ji draudžia daugiau kačių namo vestis... katinų ir kačiukų dar tiek to... vakar pati užklupau ją ant ramiai gulinčios Matildos urzgiančią, sudraudžiau. Ir atvirą tualetą Matildai gavau pastatyt, nes Bižū dusina ją, kai ta uždaram tualete. 

O dar vakar FB Kendde toookį Dyzelinį baltą užrodė  :wub: 

Bet... 4 katinai jau daug, ypač kai rizika, kad liks koks mažius, didelė  :blink:  :rolleyes: 

Atsakyti

Šaunuolė Rastė  :clap_1: 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Geriausia, saugiausia, ramiausia pas mama po chalatu wub.gif
Atsakyti

Šponkiau, o man didelėš aušys kaip tik grožizzz  :wub:  Ypač orientalų  :wub:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 01 kovo 2017 - 17:28
QUOTE(Edule @ 2017 03 01, 14:46)

Kaip smagiai! net pavydu tokių tradicijų.
Šaunuolė sesė! Matyt jau link paauglystės, jei dėl brolio aukojasi?

sesei 12, broliui 9 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 03 01, 15:56)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Edule" data-cid="71476237" data-time="1488372756"><div><p>O man galvosūkis su draskykle. Čia, kur dabar gyvenam, labai striuka su vieta. </p></div></blockquote><p>Jei labai netaupant, tai imti "kelmą" plius stulpą iki lubų su lentynėlėm, apvyniotą virvele. Arba sukti porą audeklu aptrauktų lentynėlių prie sienos, kad bent viena būtų vaikams nepasiekiamam aukštyje.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ahabimeni" data-cid="71476305" data-time="1488374134"><div><p>Apie kates...neužjuokit..bet visai norėč dar vienos
<a href="http://www.radikal.ru"></a></p></div></blockquote><p>:hmm: Panašu, kad gydymasis nuo vienos ligos (kačių baimės) komplikavosi į kitą ligą... biggrin.gif</p>

Katės buvimo vieta negali būti aukščiau Jūsų galvos. Nepamirškite.

Papildyta:
QUOTE(Erendira @ 2017 03 01, 16:46)
<p><strong>Ahabi </strong>:super:  (ir dėl žaidimų ir dėl 3 katės noro)</p><p>Man irgi ilgu trispalvės gauruotos  wub.gif  wub.gif  wub.gif   Labai norėjau, bet kai rinkomės, neradau tokios, tada ant Bižū "užsiroviau", o ji draudžia daugiau kačių namo vestis... katinų ir kačiukų dar tiek to... vakar pati užklupau ją ant ramiai gulinčios Matildos urzgiančią, sudraudžiau. Ir atvirą tualetą Matildai gavau pastatyt, nes Bižū dusina ją, kai ta uždaram tualete. </p><p>O dar vakar FB <strong>Kendde</strong> toookį Dyzelinį baltą užrodė  wub.gif </p><p>Bet... 4 katinai jau daug, ypač kai rizika, kad liks koks mažius, didelė  blink.gif  rolleyes.gif </p>

Bižū yra Jūsų "carevna" karalevna gaujos vadas?
Atsakyti

Edule - aš karstyklę pirkau iš zooplus, nepamenu iš vokiško ar ne, ėmiau iš ten, kur pigiau kainavo, galvojau ir apie superkate.lt bet ten dar didesnės kainos. Mano sunkiasvoriui reikėjo pakankamai tvirto karstyklės ir kad būtų vietos atsigulti ir kad nenugriūtų karstyklė kai mano meškinas ant jos ropščiasi  :)  šiaip esu patenkinta, išleistų pinigėlių negaila, tuo labiau kad ir karstyklė intensyviai naudojama  :) 

Ahabi - ir aš noriu pagirti tavo namų tradicijas, šaunuoliai judu su vyru ir vaikais  :4u:  o Rastytė kokia mamytės katytė  :wub:  ir smagu, kad su Maku pažaidžia  :D 

Erode - kaip laikaisi? Kaip remontas?

Atsakyti

Kokį kelmą? blink.gif

http://www.zooplus.d...atztonne/354551

Aš pirkau tokį. Stabilus ir bent jau vienos mano katės labai pamėgtas. Kita jį mėgsta tik tada, kai mažieji monstrai miega. :rolleyes: (nes viršų pasiekia net dvimetis). Beje, kurilė, kaip ir mano meino meškėnė, mažųjų felinologų neturėtų bijot. Nors visose veislėse pasitaiko visokių...

O perkant drakyklę-medį su lentynėlėmis reikia žiūrėti, kad atskiros "šakos" būtų sujungtos ir viršuj. Kitaip jos labai greitai išsirauna nuo pagrindo.

Atsakyti

Blyn, tai štai kodėl man niekas pinigų namo nepritraukia, tenka savom kruvinom rankelėm užsidirbt!  :rolleyes: 

Rastė man labai žaviai atsigavusi atrodo, ir kliunkis Makas mielas.  :wub: 

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2017 03 01, 18:00)
Katės buvimo vieta negali būti aukščiau Jūsų galvos. Nepamirškite.

o kodėl?

QUOTE(Magnuna @ 2017 03 01, 18:49)
<p><strong>Edule </strong>- aš karstyklę pirkau iš zooplus, nepamenu iš vokiško ar ne, ėmiau iš ten, kur pigiau kainavo, galvojau ir apie superkate.lt bet ten dar didesnės kainos. Mano sunkiasvoriui reikėjo pakankamai tvirto karstyklės ir kad būtų vietos atsigulti ir kad nenugriūtų karstyklė kai mano meškinas ant jos ropščiasi  smile.gif  šiaip esu patenkinta, išleistų pinigėlių negaila, tuo labiau kad ir karstyklė intensyviai naudojama  smile.gif </p>

gal turit iliustraciją ar nuorodą? ax.gif

QUOTE(Lapyna @ 2017 03 01, 20:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Edule" data-cid="71476475" data-time="1488377644"><div><p>Kokį kelmą? vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.zooplus.de/shop/katzen/kratzbaum_katzenbaum/kratztonne/natural_paradise_kratztonne/354551'>http://www.zooplus.de/shop/katzen/kratzbaum_katzenbaum/kratztonne/natural_paradise_kratztonne/354551</a></p><p>Aš pirkau tokį. Stabilus ir bent jau vienos mano katės labai pamėgtas. Kita jį mėgsta tik tada, kai mažieji monstrai miega. rolleyes.gif (nes viršų pasiekia net dvimetis). Beje, kurilė, kaip ir mano meino meškėnė, mažųjų felinologų neturėtų bijot. Nors visose veislėse pasitaiko visokių...</p><p>O perkant drakyklę-medį su lentynėlėmis reikia žiūrėti, kad atskiros "šakos" būtų sujungtos ir viršuj. Kitaip jos labai greitai išsirauna nuo pagrindo.</p>

Ačiū! kurį dydį ėmėt? ar šiurkšti danga?
Vaikai žino kaip elgtis su gyvūnais, bet ta pirminė euforija, bijau, kad užsitęs...

QUOTE(Aist @ 2017 03 01, 21:21)
<p>Blyn, tai štai kodėl man niekas pinigų namo nepritraukia, tenka savom kruvinom rankelėm užsidirbt!  rolleyes.gif </p><p>Rastė man labai žaviai atsigavusi atrodo, ir kliunkis Makas mielas.  wub.gif </p>

tai visdėlto gal antrą katę? :nagai:
Atsakyti

tai visdėlto gal antrą katę? :nagai:

Kol kas nejaučiu poreikio. Viskas subalansuota ir harmoninga- 1 alfa patinas dvikojis,1 alfa patelė dvikojė, 2 hormoninių audrų talžomi paaugliai, 1 garbanė kalė, 1 pūkuota katė, kelios orchidėjos ir keli kaktusai. Full house, taip sakant.  :) Labanaktis.

IMG_6088.jpg

Atsakyti

Edule, pirkau mažiausią iš šitų, L. Jiems buvo nuolaida tuo metu. Yra ir kitas modelis, labai panašus, tik apvaliom skylėm. 

Truputį bijojau, kad mano meiniukei bus per ankštas, bet telpa tiek į skyles, tiek į viršutinį gultuką. Tą viršutinį labiausiai ir mėgsta. 

Atsakyti