QUOTE(Magnuna @ 2017 03 01, 18:49)
<

</p><p><strong>Erode </strong>- kaip laikaisi? Kaip remontas?</p>
Dar tebevyksta, labas visoms. Liko visai nedaug, tik dažymas.
Nika su Kingu mušasi iki kraujų, bet viens be kito negali.
Aš... kažkaip laikausi. Pavargus iš tiesų jaučiuosi.
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 02, 15:22)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Aist" data-cid="71478805" data-time="1488460375"><div><p>Sveikos

</p><p>Šponkiau, dėkui už vaizdus.

O kokie Bugi tyrimai buvo?</p></div></blockquote><p>Bugiuko kraujas geras, niekas normų neviršiją

Sveikas (tfiu tfiu tfiu), naglas katinukas, kuris bandė įkasti veterinarams

</p>
Ačiū dievui, kad viskas tvarkoj.
Tašei pablogėjo - ir kepenų , ir inkstų veikla.
Gydau dabar kažkokiu čia šamarliaku ir vėl vešiu tirt.
Papildyta:
QUOTE(Lapyna @ 2017 03 01, 23:23)
<p>Edule, pirkau mažiausią iš šitų, L. Jiems buvo nuolaida tuo metu. Yra ir kitas modelis, labai panašus, tik apvaliom skylėm. </p><p>Truputį bijojau, kad mano meiniukei bus per ankštas, bet telpa tiek į skyles, tiek į viršutinį gultuką. Tą viršutinį labiausiai ir mėgsta. </p><p></p><p></p>
Kokio jis aukščio ir kokio diametro skylės bei gultai?
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 03 02, 07:16)
<p>
Labas rytas

Kur visi esate, kodėl nesikeliate?

Šitokia graži diena aušta, šiandien girdėjau kaip skrido gervės. Taip linksmai klegėjo, regis pačiai norisi skristi su jomis

</p>
<p>Edule, katino buvimo vieta neturi būti aukščiau galvos todėl,kad šeimininkui ant galvos neužšoktų

Iš tikro tai nežinau, pirmą kartą girdžiu.</p>
Pagal kačių hierarchijos sampratą, kiek skaičiau ir aktyviai tuo domėjausi - kaip suprasti, kuris aukščiau, nes katėms hierarchija yra labai svarbu ir jie tai aiškinasi, kol vienas tampa viršiausiu - kas aukščiau - tas "vierchas".
O namuose aš esu alfa katė.
Ir noriu ja būti. Todėl kačių buvimo vieta negali būti aukščiau mano galvos. Taip rekomenduojama. Nebent norite, kad katinas/katė

galvotų - jog jis - aukščiau jūsų.
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 02, 15:20)
<p>Prisiminiau šitą video pagal Mikos reakciją: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/Smile.FM/videos/391836371170003/'>https://www.facebook.com/Smile.FM/videos/391836371170003/</a></p>
nulūžau...
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2017 03 02, 16:42)
<p>Smagu, kad Bugi sveika.

o pas veterinarus ir mano taikos angelė pavirsta į kovingąją Kseną. Jai ten atrodo gyvybės ar mirties reikalas apginti save nuo medicinių procedūrų.

</p><p>Ką tik į laidinį namų telefoną paskambino iš balso maždaug 30metis mano "sūnus" kokia Panevežia ar Šiaulių kilmės , nelaimė žmogui, į ligoninę, sako, papuoliau, pinigų skubiai reik. "Tai, kad aš per jauna tavo mama būti",- sakau jam. Metė ragelį. Svoločius.

</p>
ot gnydos.