Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos  :4u: 

Šponkiau, dėkui už vaizdus.  :wub:  O kokie Bugi tyrimai buvo?

Nikunos vyro rankdarbis  :clap: 

Mika pakraupusi  :bigsmile: o tu, Lapyna, įsivaizduok, miegi miegi sau atsipalaidavusi ir staiga tavo dvigulė lova Vivaldžio Pavasarį, kad užgros.  :unsure:  :D 

Molis minkštakailis  :wub: 

Edulės terminas "šakumas"  :D 

Oi, greičiau namo, su Čija miškan, kol dar saulė dangumi ritinėjasi. 

Daredi, aš irgi dvejoju, ar lįst savaitgalį į tą žmonių tirštumyną Kaziuke.  :hmm: 

Atsakyti

Prisiminiau šitą video pagal Mikos reakciją: https://www.facebook...91836371170003/

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Šponkiau, dėkui už vaizdus.  :wub:  O kokie Bugi tyrimai buvo?

Bugiuko kraujas geras, niekas normų neviršiją :) Sveikas (tfiu tfiu tfiu), naglas katinukas, kuris bandė įkasti veterinarams :D

Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2017 03 01, 18:49)
< biggrin.gif </p><p><strong>Erode </strong>- kaip laikaisi? Kaip remontas?</p>

Dar tebevyksta, labas visoms. Liko visai nedaug, tik dažymas. biggrin.gif

Nika su Kingu mušasi iki kraujų, bet viens be kito negali.
Aš... kažkaip laikausi. Pavargus iš tiesų jaučiuosi.

Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 02, 15:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aist" data-cid="71478805" data-time="1488460375"><div><p>Sveikos  4u.gif</p><p>Šponkiau, dėkui už vaizdus.  wub.gif  O kokie Bugi tyrimai buvo?</p></div></blockquote><p>Bugiuko kraujas geras, niekas normų neviršiją smile.gif Sveikas (tfiu tfiu tfiu), naglas katinukas, kuris bandė įkasti veterinarams biggrin.gif</p>

Ačiū dievui, kad viskas tvarkoj.

Tašei pablogėjo - ir kepenų , ir inkstų veikla.
Gydau dabar kažkokiu čia šamarliaku ir vėl vešiu tirt.

Papildyta:
QUOTE(Lapyna @ 2017 03 01, 23:23)
<p>Edule, pirkau mažiausią iš šitų, L. Jiems buvo nuolaida tuo metu. Yra ir kitas modelis, labai panašus, tik apvaliom skylėm. </p><p>Truputį bijojau, kad mano meiniukei bus per ankštas, bet telpa tiek į skyles, tiek į viršutinį gultuką. Tą viršutinį labiausiai ir mėgsta. </p><p></p><p></p>

Kokio jis aukščio ir kokio diametro skylės bei gultai?

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 03 02, 07:16)
<p>
Labas rytas 4u.gif Kur visi esate, kodėl nesikeliate? hmm.gif Šitokia graži diena aušta, šiandien girdėjau kaip skrido gervės. Taip linksmai klegėjo, regis pačiai norisi skristi su jomis tongue.gif</p>
<p>Edule, katino buvimo vieta neturi būti aukščiau galvos todėl,kad šeimininkui ant galvos neužšoktų lotuliukas.gif Iš tikro tai nežinau, pirmą kartą girdžiu.</p>

Pagal kačių hierarchijos sampratą, kiek skaičiau ir aktyviai tuo domėjausi - kaip suprasti, kuris aukščiau, nes katėms hierarchija yra labai svarbu ir jie tai aiškinasi, kol vienas tampa viršiausiu - kas aukščiau - tas "vierchas".
O namuose aš esu alfa katė.
Ir noriu ja būti. Todėl kačių buvimo vieta negali būti aukščiau mano galvos. Taip rekomenduojama. Nebent norite, kad katinas/katė 4u.gif galvotų - jog jis - aukščiau jūsų.
Papildyta:
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 02, 15:20)
<p>Prisiminiau šitą video pagal Mikos reakciją: <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.facebook.com/Smile.FM/videos/391836371170003/'>https://www.facebook.com/Smile.FM/videos/391836371170003/</a></p>

nulūžau... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2017 03 02, 16:42)
<p>Smagu, kad Bugi sveika.  thumbup.gif o pas veterinarus ir mano taikos angelė pavirsta į kovingąją Kseną. Jai ten atrodo gyvybės ar mirties reikalas apginti save nuo medicinių procedūrų.  doh.gif </p><p>Ką tik į laidinį namų telefoną paskambino iš balso maždaug 30metis mano "sūnus" kokia Panevežia ar Šiaulių kilmės , nelaimė žmogui, į ligoninę, sako, papuoliau, pinigų skubiai reik. "Tai, kad aš per jauna tavo mama būti",- sakau jam. Metė ragelį. Svoločius.  ninja.gif </p>

ot gnydos.
mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 02 kovo 2017 - 16:50

Smagu, kad Bugi sveika.  :super: o pas veterinarus ir mano taikos angelė pavirsta į kovingąją Kseną. Jai ten atrodo gyvybės ar mirties reikalas apginti save nuo medicinių procedūrų.  :oh: 

Ką tik į laidinį namų telefoną paskambino iš balso maždaug 30metis mano "sūnus" kokia Panevežia ar Šiaulių kilmės , nelaimė žmogui, į ligoninę, sako, papuoliau, pinigų skubiai reik. "Tai, kad aš per jauna tavo mama būti",- sakau jam. Metė ragelį. Svoločius.  :ninja: 

Atsakyti

Erode, laikykis, baigsi remontus, atsikvėpsi.  :4u: bet kaip man gaila, kad tavo katinynas kariauja, pažiūrėjau fb vaizdelį, vaje, rimtai ten viskas. Tu tiek daug dedi pastangų, perskaitei daug katiniškos psichologijos, išbandei įvairius elgsenos modelius, kad įvesti kačių paliaubas, o tos parazitkos to nevertina.  :hmm: 

Nuotaka:

IMG_6089.jpg

Grikuti, kažkas pasipuošė dėl tavęs:

IMG_6090.jpg

Atsakyti
Erode, visai prapuolus, laikykis 4u.gif

Man atrodo, kad Mėta galvoja, kad pas mus yra tokia hierarchija: aš, po to pati carievna Mėta ir tik po to mano dukra biggrin.gif

Ale tie sukčiai, kad juos kur blink.gif
Man irgi yra skambinę, kažką sumalė apie mano banko sąskaitas. Aš labai maloniai padėkojau už tokį rūpestį ir pasakaiu, kad pasiskambinsiu savo banko vadybininkui ir viską išsiaiškinsiu. Ir mano tėvukui kažkada skambino. Tai tėvukas pasiūlė jiems prie policijos komisariato susitikti.

Smagu, kad Bugi sveikuolė gražuolė, o Tašei tai sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 03 02, 17:03)
<p>Erode, laikykis, baigsi remontus, atsikvėpsi.  4u.gif bet kaip man gaila, kad tavo katinynas kariauja, pažiūrėjau fb vaizdelį, vaje, rimtai ten viskas. Tu tiek daug dedi pastangų, perskaitei daug katiniškos psichologijos, išbandei įvairius elgsenos modelius, kad įvesti kačių paliaubas, o tos parazitkos to nevertina.  hmm.gif </p><p>Nuotaka:</p><p>

Hmmm... pasakykit, kaip padaryti, kad Nika būtų ir laikytų save antrąja pagal hierarchiją?
Ją sumuša Kingas, aršiai ją muša, jau muša iš rimtųjų - tada ji porą dienų paguli ir vėl sėlina jam iš paskos...
unsure.gif
Atsakyti

Nežinau, mieloji, ką tau patart.  :hmm: atskirt juos nebent. 

Atsakyti

Vajej Aist nu ir nenusisekė sukčiams :) 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2017 03 02, 15:22)
<p>Bugiuko kraujas geras, niekas normų neviršiją smile.gif Sveikas (tfiu tfiu tfiu), naglas katinukas, kuris bandė įkasti veterinarams biggrin.gif</p>

Kokia gera žinia, o kodėl tyrėt?

QUOTE(Erode @ 2017 03 02, 16:57)
Kokio jis aukščio ir kokio diametro skylės bei gultai?

Pagal kačių hierarchijos sampratą, kiek skaičiau ir aktyviai tuo domėjausi - kaip suprasti, kuris aukščiau, nes katėms hierarchija yra labai svarbu ir jie tai aiškinasi, kol vienas tampa viršiausiu - kas aukščiau - tas "vierchas".
O namuose aš esu alfa katė.
Ir noriu ja būti. Todėl kačių buvimo vieta negali būti aukščiau mano galvos. Taip rekomenduojama. Nebent norite, kad katinas/katė 4u.gif  galvotų - jog jis - aukščiau jūsų.

Mano katinai kaldavosi. Abu patinai, nekastruoti (tada nebuvo madinga nukonkolint augintinius) tai paskaičius rusiškam saite, pakėlus abu vienu metu už pakarpų apšnypšdavau. Jėgų abu iškelt tiesa sakant nemažai reikėdavo. jei vienas kuris prie manęs imdavo kitą pult, tai būdavo ir apšnypštas žiūrint į akis ir snukutin gaudavo pirštų galais. Na panašiai kaip katės viena kitai užvožia, tik aš švelniau. Bet padėdavo. Paskui kažkaip pasiskirstė teritorijom ir apeidavo vienas kitą lyg pro smirdinčią šiukšliadėžę.

Iš aprašymo matau, kad L dydis H 88 x Ø 39 cm, landos 27 x 17 cm; viduje landos: H 20 x Ø 35 cm.

Kokia Aist nuotaka!
Šaunuolė, kad nepasimetei!
Papildyta:
Skaičiau šiandien aprašymus tų kačių bokštų. Turbūt apsistosiu ties Lapės užrodytu
bokštas su ovaliom landom

arba bokštas su apvaliom landom
Tas apvaliom landom daugiau veiklos katei - tarp aukštų galės perlįsti, jei felinologai netyčia užspeistų, galėtų pabėgt. ir pigesnė 10 e. Gal nepastrigs katė L dydyje? apvalios landos skersmuo 17 cm, neatrodo labai didele ta skylė hmm.gif
Nors man gražesnis su didesnėm landom bokštelis... įdomu ar dar kuo jie skirias?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 02 kovo 2017 - 18:14

Edule - atnešu ryte žadėtą karstyklę, štai tokią pirkau

http://www.zooplus.c...t_180_cm/374068

ten yra tos karstykles trys variantai, kompaktiška, XL standart ir XL premium. Mano beveik 10 kg meškinui norėjau pakankamai tvirtos, paėmiau XL standart - puikiausiai tiko. Taip pat norėjau kad būtų su nameliu nes Kruopai nameliai labai patinkta ir kad būtų pakankamai didelė lentyna Grikiui išsitiesti. Tik kaip visada ir būna, viskas gavosi kiek kitaip - pirmiausia nuėmiau hamaką, Kruopa būtų visai gulėjusi tame hamake, bet blondinas Grikis bandė į jį įsiropšti, išsigando kad hamakas nestabilus ir vertėsi nuo karstyklės, gerai, kad šalia buvau ir pagavau o tai būtų plojęsis visu svoriu ant žemės, taigi hamaką nuėmiau, paskum pasirodė, kad namelyje nė vienas nenori gulėti o abu nori lizdelyje gulėti ir tame, kuris žemiau yra nes į viršutinį lizdelį nepatogu įlipti bo iš apačios jiems turbūt nesimatė kraštų to lizdo. Žodžiu finale išardžiau namelį, persukau kitaip darstyklę ir štai kas gavosi - abudu baisiausiai patenkinti, karstyklė ištisai naudojama :D  

20170302_170125.jpg

Dėl hierarchijos ir aukščio Erodė teisi, tik dar labai viskas priklauso nuo katino, pvz. Grikelis ir Kruopa visuosmet puikiai žino, kad mamka yra alfasuperduperkietamamka ir jokių abejonių jiems nekyla, o štai Maurui aukštos karstyklės nepirkčiau, Imperatorius labai jaučia tokius dalykus, ant spirntos gali gulėti ir nemanyti, kad čiau jau jis palypėjo hierarchijos laipteliu aukščiau, bet vat jeigu gautų aukštą karstyklę tai jau kaži kaip ten būtų, nerizikuočiau.

Ainu kokia pasidabinusi  :bigsmile:  kiba nusprendė santuokos įžadus atnaujinti  :D  einu Grikį prižadinti, kad eitų savo žmonelės žiūrėti  :D​ 

Atsakyti