Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sagyt, vonia dar nebaigta, bet ačiū ačiū, metai rpaėjo nuo remonto pradžios biggrin.gif

Vuojie Aist wub.gif Toks mažutis atrodo 4u.gif Ainu kaip ir Kiara, atsargi vonia tikrina pasistiebusi, ne taip kaip Tutė drąsiai liuokt ant krašto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 02 kovo 2017 - 20:10

Tai va sėdžiu ant dviračio treniruoklio, pasistačiusiu degtinės stiklinę,  rūkau gurkšnodama kavą ir nervuojuosi begalvodama, sutraukti tą kokso takelį ar ne.. 

Atsakyti
O kiek kačių užderėjo! wub.gif

QUOTE(Lisitėja2 @ 2017 03 02, 19:55)
</p><p>Ko jūs stebitės iš žodžio šakumas? Juk daug gražiau skamba negu klynas. Mane maočiutė bardavo, kaip sušlapdavau ir išsipurvindavau- sakydavo, bet tai ir sugebi sušlapti iki dvišakumo lotuliukas.gif
</p><p>O ką reiškia žodis kiniuotis? Nesišaipau ir nesikabinėjo, tiesiog tai mano krašte negirdėtas žodis.
</p>

Šiaip tas žodis turėtų būti "šakuma" kirtis gale ir mot. g. Bet čia nuo tarmės priklauso. biggrin.gif

O "kiniuotis" - susikuisti, pasidaryti "kinį". Na, kinis miegojimui. iš Žemaitijos aš, tai net nepajaučiu kaip kokį žodelį įkišu ax.gif

Kalbuosi su veislyno savininke, panašu, kad pirksiu laipynę o ne bokštą.
Sterilizavo šiandien gražuolę, sakė labai nusiminusi vaikšto. Atkeliaus maždaug po 2 savaičių.
Tai dar ilgai jums dūsausiu... ax.gif

Einu laipynių dairytis. Ot, jau maniau šįvakar nupirksiu...
Atsakyti

neleidžiu Oziui į antrą aukštą ba ten visi miegamieji na ir vonia, kad nesusikrausto į lovas, jo valdos pirmasis aukštas. 4u.gifLovos tik katinams, ot neteišybė.

Pas mus lygiai tokios pačios taisyklės.  :D 

Atsakyti

Šponkiuk, o tau čia kas dabar??? :blink:

Viską darai gerai, bet va dėl takelio nepatarčiau prieš naktį, nemiegosi paskui.

Oliukas keliauninkas, net nesitiki, kad buvo toks mažiukas :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 02 kovo 2017 - 20:20

Grikis Grikelis tiesiog nugriuviminis  :wub: bet tai, Magnun, žiū, ką internete radau.  :blink: Ainu su Grikiu vaiko susilaukę, pirmagimį tėvo vardu pavadinę ir jau jį pardavę ( žiūr. nuotraukas Grikis Goldenlook)  :bigsmile: 

http://goldenlook.eu...r kurilian.html

Atsakyti
Čia ką radau gražiausio. Man.
vartotojo įkelta nuotrauka

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erode: 02 kovo 2017 - 20:28

Aha, geros. Aukšti stulpai draskymui išsitempus visu ilgiu ir atviri guoliai/lizdai. Labai atrodo praktiškos šios draskyklės.  :super: 

Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2017 03 02, 20:27)
Čia ką radau gražiausio. Man.

čia kur?! USA?! Kainos nerandu... Kaip parsiust? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edule: 02 kovo 2017 - 20:39

Šponkiuk, o tau čia kas dabar??? :blink:

Viską darai gerai, bet va dėl takelio nepatarčiau prieš naktį, nemiegosi paskui.

Aš galvoju,  kad nuo pasivažinėjimo su dviem berazumiais man visa tai prasidėjo.  

O šiaip jei daryčiau tai, ko reiktų atsisakyti,  manau kojas pakratyčiau :D

Atsakyti

Aist - cha cha cha, ale tikrai kokis dailutis mažytis Grikis išėjo  :D  :D  nu bet kokie gražūs ten visi mažyčiai kuriliukai  :wub: 

Ateinu ir aš pagirti Busy vonią - labai graži gavosi o dar žinokitia labai labai gražios plytelės, aš ty žiūrėjau žiūrėjau, nu bais gražios  :4u: 

Mažutėlis Oliukas kokis fainutis su savo dydelėm aušim  :wub:  iš pradžių žiūrau į nuotrauką ir niekaip nesuprantu kas čia yr  :D  kol suvokiau, kad čia pas mane namuose kelionės išvakarėse  :D  :D 

Edule - niekis tos dvi savaitės, nespėsi apsidairyti jau ir bus gražuolė pas tave namuose, suplepėsim greitai tas savaites  :D 

Šponkiuk - nu net susprunkščiau iš tavo sąrašo iš kurio neturi ko atsisakyti  :D  o šiaip tai negerai toks pulsas o kaip visa tai suvaldyti tai net ir nežinau ką patarti  :4u:  :4u:​ 

Atsakyti

Sponkiau varyk ta koksa ką jau čia paliksi :) Jei jau taip pilna komplektą imt, tai imt :)

Grikio ir Ainu vaikas nugriuviminis  :wub:  Apalpimas o ne vaikas ir juodukas kurilas labai fainas  :4u:  

Nu ir kaip patikra Tutuk, viškaš tvarkoj?

a4b3ca58c5d5eaac13429ffeaa0a411e647.jpg

Atsakyti