Vuojie Aist
Vuojie Aist
Tai va sėdžiu ant dviračio treniruoklio, pasistačiusiu degtinės stiklinę, rūkau gurkšnodama kavą ir nervuojuosi begalvodama, sutraukti tą kokso takelį ar ne..
</p><p>O ką reiškia žodis kiniuotis? Nesišaipau ir nesikabinėjo, tiesiog tai mano krašte negirdėtas žodis.
</p>
Šiaip tas žodis turėtų būti "šakuma" kirtis gale ir mot. g. Bet čia nuo tarmės priklauso.
O "kiniuotis" - susikuisti, pasidaryti "kinį". Na, kinis miegojimui. iš Žemaitijos aš, tai net nepajaučiu kaip kokį žodelį įkišu
Kalbuosi su veislyno savininke, panašu, kad pirksiu laipynę o ne bokštą.
Sterilizavo šiandien gražuolę, sakė labai nusiminusi vaikšto. Atkeliaus maždaug po 2 savaičių.
Tai dar ilgai jums dūsausiu...
Einu laipynių dairytis. Ot, jau maniau šįvakar nupirksiu...
neleidžiu Oziui į antrą aukštą ba ten visi miegamieji na ir vonia, kad nesusikrausto į lovas, jo valdos pirmasis aukštas.
Lovos tik katinams, ot neteišybė.
Pas mus lygiai tokios pačios taisyklės.
Šponkiuk, o tau čia kas dabar??? ![]()
Viską darai gerai, bet va dėl takelio nepatarčiau prieš naktį, nemiegosi paskui.
Oliukas keliauninkas, net nesitiki, kad buvo toks mažiukas ![]()
Grikis Grikelis tiesiog nugriuviminis
bet tai, Magnun, žiū, ką internete radau.
Ainu su Grikiu vaiko susilaukę, pirmagimį tėvo vardu pavadinę ir jau jį pardavę ( žiūr. nuotraukas Grikis Goldenlook)

Aha, geros. Aukšti stulpai draskymui išsitempus visu ilgiu ir atviri guoliai/lizdai. Labai atrodo praktiškos šios draskyklės.
čia kur?! USA?! Kainos nerandu... Kaip parsiust?
Šponkiuk, o tau čia kas dabar???
Viską darai gerai, bet va dėl takelio nepatarčiau prieš naktį, nemiegosi paskui.
Aš galvoju, kad nuo pasivažinėjimo su dviem berazumiais man visa tai prasidėjo.
O šiaip jei daryčiau tai, ko reiktų atsisakyti, manau kojas pakratyčiau ![]()
Aist - cha cha cha, ale tikrai kokis dailutis mažytis Grikis išėjo
nu bet kokie gražūs ten visi mažyčiai kuriliukai
Ateinu ir aš pagirti Busy vonią - labai graži gavosi o dar žinokitia labai labai gražios plytelės, aš ty žiūrėjau žiūrėjau, nu bais gražios
Mažutėlis Oliukas kokis fainutis su savo dydelėm aušim
iš pradžių žiūrau į nuotrauką ir niekaip nesuprantu kas čia yr
kol suvokiau, kad čia pas mane namuose kelionės išvakarėse
Edule - niekis tos dvi savaitės, nespėsi apsidairyti jau ir bus gražuolė pas tave namuose, suplepėsim greitai tas savaites
Šponkiuk - nu net susprunkščiau iš tavo sąrašo iš kurio neturi ko atsisakyti
o šiaip tai negerai toks pulsas o kaip visa tai suvaldyti tai net ir nežinau ką patarti
Sponkiau varyk ta koksa ką jau čia paliksi
Jei jau taip pilna komplektą imt, tai imt ![]()
Grikio ir Ainu vaikas nugriuviminis
Apalpimas o ne vaikas ir juodukas kurilas labai fainas
Nu ir kaip patikra Tutuk, viškaš tvarkoj?