Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos,

tiek daug norėjau parašyti ir užmiršau.... (senatvė  :frusty:  )

Šponkiuk, su gimtadieniu  :birthday2:  aš tai radau "tame" sąraše ko turėtum atsisakyti - nervintis ir sportuoti....  :ax: 

Busy, vonia  :victory2:  ir padėjėjai.... 

Ainu-nuotaka,  :oro_buckis: 

ir visi kiti katukai  :oro_buckis:  :oro_buckis:  :oro_buckis: 

perduosiu MB, kad jo rankdarbis-drąskyklė patiko, o Nika iškart ją įvertino  :D 

Atsakyti

Nikuna, bet tai, kad aš nesportuoju visai. Plaukti su aitvaru į metus kaletą kartų tai ne sportas, o širdis makaluojasi kiekvieną dieną. Aš teniso atsisakiau dėl to, kad fizinio krūvio visai nepernešu. Šią žiemą neturiu jokios fizinės veiklos, o situacija nė kiek ne geresnė.

Atsakyti

Šponkiuk, nuoširdžiausi sveikinimai

6724dc5e756b24f490862fe05a906a61731.jpg

Atsakyti

Šponkiuk, liko tik nesinervinti  :4u: 

Atsakyti
Oi, pasirodo Šponkiuko gimtadienis bigsmile.gif Sveikinu tave labai labai, linkiu sveikatos, sveikatos ir dar kartą sveikatos 4u.gif 4u.gif

Kokios Busy maudynės ir skaitynės katiniškos bigsmile.gif Seniai bematėm visas tris grožybes biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas!
Šponkiuk, linkiu daug saulės ir ramių atostogų
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
QUOTE(Magnuna @ 2017 03 02, 20:42)
<p><strong>Edule </strong>- niekis tos dvi savaitės, nespėsi apsidairyti jau ir bus gražuolė pas tave namuose, suplepėsim greitai tas savaites  biggrin.gif </p>

kad baisiai ilgos tos savaitės... unsure.gif

QUOTE(Aist @ 2017 03 02, 22:25)
<p>Visai nieko man šis modelis zooplus'e. Žiūrėjau dar superkatėje "Viesulą" ar "Princesė", ar "Miau modelius, tik užsakant galima prašyt, kad tų namelių nedarytų, gal tuomet pigiau būtų. Su jais ten galima tartis, ko nori, tą padaro. Tik kaina nemaža. Bet kokybė tikrai puiki. </p>

greičiausiai taip ir darysiu - užsakinėsiu superkatėj.
Polėkis patiko, turbūt xl reiktų imt.

QUOTE(zundyte @ 2017 03 03, 06:16)
Edule, aš turiu superkatės drąskyklę, kurią man padarė pagal mano norą, tarėsi, rodė kokia išeitų, koregavo, padarė greitai ,atvežė ir net surinko, ten dirba labai geranoriški žmonės, aišku ,kainavo tikrai nemažai, bet jau trečius metus stovi kaip nauja, tik virves , manau ,teks po kokių dvejų metų persukti ,bet aš ėmiau ne sizalio virvę, o natūralią kažkokią, nuo jos nėra namie šiukšlių, neturiu šitam kompe nuotraukų, vakare paieškosiu kitam kompe, arba nufotkinsiu, ką pilnu tempu naudoja mano trijulė

Labai lauksiu iliustracijų! Šiukšlės su dviem mažais vaikais nekliūtis - jų visad iškažkur atsiranda blink.gif Gal medvilnine virve apsukta?
Labai operatyvūs žmonės! Vos parašiau, iškart atsakė. Matosi, savo darbą myli.

Žodžiu, taupysiu katės namukui. vyras juokias - patikusiam rankinukui pagailiu pinigų, bet katės inventoriui negaila. Sakiau, kad tai baldas, o baldams taupyt nevalia!
Atsakyti

Labas rytas,

Jergutėliau, kad pripliurpėt... :oh: 

Šponkiuk, su gimtadieniu! Kad katės nesirgtų, kad namukas laiku pasistatytų ir kad ant vandens niekad netrūktų saulės ir vėjo :4u: 

O aš vakar, pavasarinio įkvėpimo pagauta, vieną lysvigalį darže pribarsčiau ridikėlių sėklų. Ryte, žinoma, labai apsidžiaugiau, pamačius apsnigtą. :D

Mika pakraupusi  :bigsmile: o tu, Lapyna, įsivaizduok, miegi miegi sau atsipalaidavusi ir staiga tavo dvigulė lova Vivaldžio Pavasarį, kad užgros. 

Ne Vivaldis ten buvo. :) Kažkas lyriško iš Joe Hisaishi repertuaro - dukra japonų gerbėja. Bet Mika vis tiek liko nesupratusi. Geriausios snukučio išraiškos pagauti nespėjau - kai ji tik pakėlė galvą priplotom ausim ir kvadratinėm akim. :blink: 

Sveikatos Tašikei. :4u: 

Mano katės kažkaip hierarchijos aukščiu nematuoja. Zaiza tiesiog aukštai nelipa, o Mika kariasi į palubes tik tam, kad pasislėptų. Pvz., įlenda į kartoninę dėžę su vaikų karnavaliniais kostiumais skalbyklos paluby. Ir nors de facto Mika drybso aukščiau už Zaizą, bet būtent Zaiza nustumia Miką nuo dubenėlio, kad suėstų jos konservų likutį, o ne atvirkščiai. Bet šiaip jos labai taikiai sugyvena, kaip ir norėjau. :)

Dėl karstyklės-bokšto: tos skylės pakankamo dydžio, kad įlįstų bet kokia katė (kad ir Grikelis). Čia gal kaip tik atvirkščiai, tos skylės per didelės, kad katė viduj jaustųsi saugiai. Pas Zaizos veisėją prieš kelis mėnesius atkeliavęs katinas bailys (didelis veisimui skirtas katinas) dažnai slepiasi karstyklės namelyje, kuris yra su tokia maža landa, kad atrodo, vien to katino snukis ten turėtų netilpti. :D

Kitas klausimas, ar jai bus patogu ten susirangyti. Ir ar apskritai katė norės ten lįsti. Zaiza porąkart miegojo viduriniame skyrelyje. Bet šiaip ji atvirų erdvių katė, nemėgsta grūstis ten, iš kur mažai kas ją mato. Jau geriau išsidrėbs visu ilgiu ant grindų. :) Užtat jos mėgstamiausias yra tas viršutinis guoliukas. Ten įsibraškint reikia pastangų, bet vis tiek susisuka ir miega kokią leteną nukabinusi. O Mika kartais įlenda į kurį nors tarpinį skyrelį, bet tik tada, kai aplink mažieji dvikojai nebėgioja. Jai tas kelmas labiausiai patiktų prisuktas prie lubų. :)

Pirkėjų atsiliepimuose matau meinus tik ant viršaus gulinčius. Tai gal ir netelpa...

Dėl to, kad jie meinai. :) Meinas yra išdidi katė, jis nori visus matyti ir būti matomas. Bent jau maniškė mėgsta ateiti ten, kur žmonės, ir nusidrėbti kokioj akivaizdžioj vietoj, pvz., skersai tako. Kita mano katė taip niekad nedaro. Jai svarbiausia atsargumas. :unsure: 

Veisėja rekomenduoja tokią http://www.zooplus.c...ng_trees/127279 turėtų kur pažaisti katulė. Bet man ji labai šiaip sau tokia...

Man ji visai patiktų, Tik, deja, pas mus netilptų... Pas mus lubos per žemos :oh: 

Aist, nevykėliai lupikautojai.  :P

Atskiri pagyrimai Busy santechnikui ir skaitytojams. :super: Ir nuotakai Ainu :wub: 

Atsakyti
Edule, nu ruošies katės sutikimui kaip turi būti, su visais naujais apartamentais bigsmile.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:

Šponkiuk, su gimtadieniu  :4u:  Salės akyse, vėjų plaukuose  :D

Na, ir tradiciškai

cb0697225e7e2c4b5ea71029c393a25b338.jpg

Ainu nuotaka ir Griksius :wub:

O jau mažylis bobteilas Grikutis išvis nugriuviminis ir ištirpiminis  :wub:  :wub:  :wub:

Aš kažkaip nesureikšminu katino buvimo virš mano galvos ir net ant galvos, jei jis elgiasi taip, kaip man tinka. O čia jau nuo mano kantrybės ir valios priklauso. Turim draskyklę iki palubės, kur visi išskyrus Matildą, mėgsta gulėti ir iš viršaus stebėti, nepaisant to, man chaminti nedrįsta  :P  Tiesa, čia užvakar vėlai vakare Bižū paspruko pro grįžtančios Rut kojas ir įsiropštė iškart į medį. Tai mudvi su Rut (aš su chalatu ir guminiakais :D ) krapštėm ją iš medžio su kiemo šluota - tada keikėsi biškutį, bet suimta už čiupros spurdėt ir priešintis nedrįso  :rolleyes:

Oi, žinokit, koks mane tik ką ištiko lengvas šokas - buvom sutarę, kad atvažiuos TNT vadybininkė dėl naujų sąlygų susitarti, pakeliu akis - o ten stovi Aist  :blink:  tik... juodaplaukė ir truputuką jaunesnė :hmm:  :D , bet labai panaši žavi šypsena, gyva kalbėjimo maniera, žodžiu, tokią vadybininkę į darbą nedraugavus priimčiau  :D

OI, dar Busy vonios nepagyriau. Tai giriu - erdvi, šviesi, jauki - patinka  :rolleyes: Apie vonią nuomonė neturiu, retai kada mirkstu joje, sunku man su karštu vandeniu (kaip ir šlapia pirtimi) - širdis karžkur gerklėj atisiduria, o nekaršta neįdomu ir trumpam, tai aš geriau ilgai po dušu pasvajoju :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 kovo 2017 - 10:29

Ai, dar pamiršau pagirti Ainu ir Grikiuko vaikutį  :wub:  :wub:  :wub:​ 

Atsakyti

O kalbant apie draskykles, tai Zaiza pas mus kažkokia nestandrtinė. :rolleyes:  Jos mėgstamiausia draskyklė (ir guoliukas) yra šita kartoninė.

Atsisėdam, nusižiuovaujam...

b4235232ee4b9ab046dbc8ef8d98b87338.jpg

...pasikasom nagučius...

655981b1904b5185c350fa4a76353819684.jpg

...ir vėl susipatoginam.

2cfc637601aaf355e903c8249af90565881.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 03 kovo 2017 - 11:06

Aist, o ką darysi jei aš iš tikro norėčiau paiimti šią dovaną? :D

Tai negi man rožių gaila.  :P 

Atsakyti