Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Aist, siuntei tai:

Ta proga siunčiu tau dovanų katę su rožėmis:

tai noriu ir katės :D prisirašinėjai, skant :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 03 kovo 2017 - 11:09
Laba diena 4u.gif
Šponkuti, sveikinu ir aš tave su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Linkiu kad sėkmė visur lydėtų, kad ligos pasitrauktų, kad išsipildytų svajonės ir kuo greičiau apsigyventum savo svajonių name 4u.gif Ir kad įsigytum katiną garbanotą, ausingą ir dar ten visokį, atitinkantį tavo norus 4u.gif Svarbiausiai gydykis, jei jau pradėjai, tai eik iki pergalės, nes sveikata ne gerėja. Vienu žodžiu remontuokis smile.gif

Tikrai Aist, negražu pažadėt dovaną ir pasilikt ją sau mirksiukas.gif
Atsakyti

Brač, Ainu- tai tik kurjeris gėlėms įteikti. Kurjeriai nedovanojami.  :unsure:  :D 

Atsakyti

Brač, Ainu- tai tik kurjeris gėlėms įteikti. Kurjeriai nedovanojami.  :unsure:  :D

Tipo, nebūna kurjerių, kuriuos norėtum sau pasilaikyti? :hihihi:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 03 kovo 2017 - 13:45
QUOTE(Edule @ 2017 03 02, 20:35)
čia kur?! USA?! Kainos nerandu...  Kaip parsiust?  unsure.gif

Čia usa, aha. Paprasčiau užsisakyt pas meistrus būtų.

Ieškočiau Nikutei namų... angel_sadangel.gif Reikia tartis su MB ir galvot, ką daryt, užmuš jie vienas kitą.
Atsakyti

Šponkuti - su gimimo diena ir linkiu, kad visi norai, kuriuos šiandien sugalvojai, rytoj išsipildytų :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

nu aš ne taip sakinį matyt suintonavau, nesupratau, kad Ainu tik kurjerė, aš supratau, kad gaunu ir Ainu ir gėles :D

Dar kart ačiū visoms už sveikinimus ir linkėjimus. šiais metais turiu sąrašą, kas norėčiau kad išsipildytų :)

Erodė, reiks katinus dalintis kitaip nei galvojot? 

Atsakyti
cha, Šponkutis gi norėjo trečios katės, tai pagalvojo su Ainu prasisuks sėkmingai hihihi.gif
Ale Aist nepasirašo biggrin.gif

Nu bėda tikra pas Erode su Nika. O kokie tavo norai, Erode? Visi kartu ar dalintis kates? O Fogytė prie kurių labiau?

Tytė/Zaiza wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 03 03, 10:12)
Edule, nu ruošies katės sutikimui kaip turi būti, su visais naujais apartamentais bigsmile.gif

Tai žinoma! Kaip čia be apartamentų? Jokia save gerbianti katė nesutiks tokiuose namuose gyventi! biggrin.gif
Tik va tuos apartamentus dar suorganizuot reikia. Nors greičiausiai, čia mano užgaida, o ne katės problema.
Atsakyti
Šponkuti, su TAVO diena!!!! Sveikatos, namuko, pinigų, laimės, meilės ir daug daug geros nuotaikos bei glėbys apkabinimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ruste, kaip sekasi?
Tytė, Giliukaš, norvegai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

Aš jau po Kaziuko :) radau Ainu statulele :) 

Ir miegančią Kiara :)8e123ce30056c37c5a13ae726d5d687b474.jpg

b387463d35854a7c2b4b39ff8be3ad09639.jpg

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 03 03, 14:35)
cha, Šponkutis gi norėjo trečios katės, tai pagalvojo su Ainu prasisuks sėkmingai hihihi.gif
Ale  Aist nepasirašo  biggrin.gif

Nu bėda tikra pas Erode su Nika. O kokie tavo norai, Erode? Visi kartu ar dalintis kates? O Fogytė prie kurių labiau?

Tytė/Zaiza wub.gif

Fogytė yra Nikos žaidimų draugė... Bet aš jos labai noriu.
Ji mano draugė. Miego draugė, šukavimosi - aš ją šukuoju, myluoju.
Didieji katinai su ja nedraugauja. Aš visus pasiimčiau, bet Nika negali pakęsti Kingo ir Tašės.
Atsakyti