Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Kokie katukai, jez...
Baudžiausi į Kaziuką neit... Bet dabar... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Edule @ 2017 03 03, 10:07)
Labas rytas!

kad baisiai ilgos tos savaitės...  unsure.gif
greičiausiai taip ir darysiu - užsakinėsiu superkatėj.
Polėkis patiko, turbūt xl reiktų imt.

Aš tą drąskyklę pirmąją iš USA užsakinėsiu pas meistrą iš Panevėžio, pigiau nei superkatėj. Jis specializuojasi draskyklių gamyboj, tik išmatavimus būt ok žinot - pagal butą darysiuos.
Atsakyti
QUOTE(Erode @ 2017 03 03, 15:19)
Fogytė yra Nikos žaidimų draugė... Bet aš jos labai noriu.
Ji mano draugė. Miego draugė, šukavimosi - aš ją šukuoju, myluoju.

Tai viskas gerai, juk tavo tie trys ir yra 4u.gif Kiek atsimenu tu Niką radai tuose namuose tai ir paliksi. Ji nenori nusileisti, įpratųsi lyderiauti ir jau nepasikeis, jei per tiek laiko nepasikeitė. O kam Nikai ieškoti naujų namų, jos nebenori laikyti nežinau kaip pavadinti ar TB, ar buvęs TB smile.gif
Atsakyti

Oi, žinokit, koks mane tik ką ištiko lengvas šokas - buvom sutarę, kad atvažiuos TNT vadybininkė dėl naujų sąlygų susitarti, pakeliu akis - o ten stovi Aist  :blink:  tik... juodaplaukė ir truputuką jaunesnė :hmm:  :D , bet labai panaši žavi šypsena, gyva kalbėjimo maniera, žodžiu, tokią vadybininkę į darbą nedraugavus priimčiau  :D

Vaje  :bigsmile: neturiu seserų, anei juodaplaukių giminaičių.  :D 

Atsakyti

Vaje  :bigsmile: neturiu seserų, anei juodaplaukių giminaičių.  :D

Suprantu, bet žavios asmenybės įspūdis, galimai, tiražuojamas ne per genus  :rolleyes: 

Atsakyti

Oi, dėkui, Erendira, už įspūdį.  :ax: 

Ką tik nupirko ir išsinešė Igno senąją lovą.  :yahoo: vietos vaiko kambary atsirado, dairosi sūnus, sako, gal kokią palmę reiktų pasistatyt.  :) prieš pirkėjams ateinant Ainu miegojo sau ant pakabinamos palangės visą pusdienį. Bet svetimiems žmonėms pradėjus ardyti ir neštis į priekabą lovos dalis, prisistatė kaip baldų išgabenimo kokybės auditas. Viską įdėmiai stebėjo/si, konspektavo ir sekiojo iš paskos. Nes turi gi kas nors šeimoje tvarką prižiūrėti. Klausė žmonės, ar katė į lovos kainą įeina. :) 

Atsakyti

Namuose apiplėšimas, o dvikojai ramiai reaguoja :) Kur dabar miegos vaikas be lovos ant palmės? Ainu drąsuole bandė matyt veidus įsižiūrėti  :D 

Atsakyti

Tai dvi palmes imsim ir hamake tarp jų galės sau miegot.  :D o jei rimtai, seniai jau nupirkta jo nauja 2.20 m ilgio lova, kur ir miega. Bet senos lovos niekas iki šiandien nepirko. Tai ir stovėjo jau keli mėnesiai dvi lovos pas vaikiną kambaryje su siauru praėjimu tarp jų. Bet Ainu nuomone lovų niekada nebūna per daug. Tai dabar katė jaučiasi apiplėšta vidury baltos dienos.  :rolleyes: 

Atsakyti

Aš tikiu nes ten buvo jos asmeninė lova Igno kambaryje  :D  Guliašo ar brandintos jautienos nuoskaudai Ainu nuplauti  :D  :rolleyes: 

Atsakyti
Nikitai nepatiko brandinta jautiena, gal kaip nors sumaitinsiu, bet daugiau nepirksiu. Labiausiai mėgsta šviežią, palaikytą šaldyklyje mėsytę smile.gif
Atsakyti
Labas,su savaitgaliu ,Mergaitės!

Žadėta nuotrauka - superkatės laipynė
vartotojo įkelta nuotrauka

tik nežinau ,kaip tiesiai padaryti, nes fotografuoti persukus fotiką buvo patogiau 4u.gif

iš arčiau
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Dėl skonio nesiginčijama. Nikita geriau žino, kas jai skaniau.  :D 

Puiki draskyklė ir jos vartotojai  :D 

Atsakyti

Čia tik du draskyklės vartotojai/O kur Kolumbas, jei neklystu? Jis su panomis neprasideda?

Man tokios statulėlės, šiaip sau :blush-anim-cl: , geriau gyvas padaras.

Ką dar matėt gražaus Kaziuke?

Atsakyti