Na mums buvo tik vienu momentas, kai nieko nebuvo bent į vieną pusę, tai su telefonu vistiek nusifotkinau, negalėjau susilaikyti

Sveikos merginos, uzturejau pora iseiginiu tai pasidariau ilga savaitgali, bet jau nupust baigiu kaip ner ka veikt, nenoriu niekuo uzsiimt, siandien su mama kalbejau, jai ten padidejes vel tas kiausidziu markeris, sako norma yra 40, o pas ja 81.52, gal daktarytes man papasakos placiau, nes susinervinau ir jinai nervuojasi, o sako dar tomografija arciausia tik po 2men, nes vietu Vilniuj arciau nera, Panevezy beje irgi, bet sako ,kad ir prasciau padaro Panevezy...
Taip taip tokios nėra, aš ir noriu sužinoti kas tokį apibūdinimą atitiktų
(tik ne iš spaustanosių)
Basetai, čiaučiai, šitcu, maltos bišonai, garbanotieji bišonai, pekinukai, karaliaus karolio spanieliai, prancūzų buldogai ir molosiniai mopsai, anglų buldogai. Daugiau nesugalvoju.
Labas rytas
Azu, laikykitės abi su mama
O negali mamos gydytoja paaiškinti, pakomentuoti? Tikrai Vilniuje tokios eilės? o jei mokamą?
Aist, o tu lazanją atskiromis porcijomis gamini? pasiteisina?
Aš savaitgalį niekur nevaikštinėjau - verčiau ir malkas kroviau
(verčiau tai ne malkas
)
Šponkiuk, ačiū už reportažą
Labas snarglinas nemiegotas rytas,
Susižvejojau ir aš sezono šviežieną.
Teka, kemšasi, skauda, peršti... Net nesinori nieko rašyt, esu piktas keksas.
O jūsų katinai irgi kai pervelkate lovos patalynę būtinai naujai paklotuose užvalkaluose...
Zaiza šiaip mėgsta patalus išvartyt, ar šviežius, ar ne
Kenis ir Luna, neklauskit kas čia per poza.
Luna Kenį jau peraugo?
Šponkiuk, Sagyte, kur jūs čia abi vaikščiojot tokiais takeliais?
Laba ryta,
panašiai tokia ji papuolė pas mane (foto darytos kažkur po 2-3 sav.)

Fersytė prieš dovanojant (pilvukas ataugęs ir baltas kaip ir letenėlės...

o čia vakar...

manau komentarų nereikia...gydžiau aš ją pusę metų (apie pinigus patylėsiu)...per 3 mėn...ji atrodo blogiau nei nuo konteinerio. Dar prieš mėn. bendravau sakė viskas gerai, tik blusų turi
iš kur jai kas mėnesį lašinau, atidaviau šviežiai užlašinta...ji dar 2 šunis turi..Šiaip priežiūros daug nereikėjo, kas 1-2 sav. išmaudyti (šampūnaą daviau...sakė maudė) ir kas 2 mėn užlašint nuo parazitų , maistas Z/D- daviau, kai baigė nupirko d./d. jis ir nuo alergijos...kai uklausiau neseniai kai sekas sako lyg pradėjo plikti, sakiau gal vistik maistas, ir paprašiau foto nuplikusios vietos, tada paprašė kad užsukčiau (tai buvo praeitą pirmadienį) penktadienį nuvažiavau...tikriausia suprantat, kad tiesiog buvau šoke....