Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Ilsimės, bet kam tą uodegą taip pasidėti? Gal kad nesusiveltų?Ar pusiausvyrai išlaikyti?e34d32657a7a.jpg

Atsakyti

Sveikutės :4u:

Pirmiausia - dėkui visoms už puikių puikiausią penktadienio vakarą, kupiną teigiamos glostymo energijos  :4u: :4u: :4u: aš kaip per žiemą numetusi keletą kilogramų išvažiuodama nugriebiau po keletą gabalėlių visų pyragų ir antrą dieną jais mėgaujuosi bandydama grąžinti dingusius kilogramus  :D Mudvi su Aist buvom surengusios drabužių matavimosi šou ir namo išsivežiau mergaitiškų drapanėlių - Extriuk, ačiūūūūū :4u: :4u: :D Žodžiu vakarėlis, kaip ir visada, buvo tobulas :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Kelelis per tundrą :lol:

Labai norėčiau, kad tai būtų paskutinis šių metų sniegas. Pati nusikaliau, bet ir šunės nusilakstę guli,kaip negyvi.cf1affbed36c.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 12 kovo 2017 - 16:54

Aiste,  tu daug apie veisles šunų žinai, yra kokia veislė kuri būtų "couchpotato"?

Taip pavadintos veislės nežinau. Tiesiog kartais su lengva ironija taip vadinamos kai kurios "lovinės" neaktyvios veislės ( pvz. buldogai, mopsai ir pan.) 

Atsakyti

O jūsų katinai irgi kai pervelkate lovos patalynę būtinai naujai paklotuose užvalkaluose vartosi kaip cirko akrobatai, kasasi kaip kurmiai, šokinėja kaip kengūros, šliaužia kaip pasieniečiai, kol galų gale nurimę tupi kaip vištos perekšlės padėjusios kiaušinį? 

IMG_6125.jpg

IMG_6128.jpg

Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 03 11, 23:31)
<p><strong>Edule</strong>, Ainu turi 3 šukas:
</p><p></p><p>1) Baltai gelsvos- dažniausiai naudojamos, plauką šukuoja švelniai, bet giliau poplaukio nelabai "užgriebia". Greitam prabraukimui. </p><p>2) Grėblys su pilka rankena ( iš esmės tokią pačia funkciją atlieka ir Erodės parodytos šukos ar paprastos  vienos eilės metalinės šukos)- povilnės iššukavimui. Šį grėblį man rekomendavo persų veisėja. Pirkau Kikoje ( yra tankesnis ir retesnis variantai, geriau pirkti tankesniais dantukais). Man labai patogus.</p><p>3) "Dalgiai" su rožine rankena. Rekomendavo Erodė. Aštrūs ašmenys išpjausto nepešdami poplaukį ir dalinai patį plauką, retina kailį. Kadangi Ainu turi tikrai labai labai tankų meškos kailį, retkarčiais šiuo "dalgiu" praretinu jos kailinius. Tuomet kurį laiką katė kažkiek mažiau šeriasi. Bet jei Barbei reikia atsiauginti kasas bei išpuoselėti plauką, tuomet geriau šiuo įrankiu nepjaustyti kailio. </p><p>Čia trumpai pafilmavau ( tiksliau, sūnus tą darė), kaip veikia šios trejos šukos:</p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://youtu.be/j1EOuIl3Pww'>https://youtu.be/j1EOuIl3Pww</a></p><p></p>

Oi kaip ačiū už išsamią apžvalgą! Visas kirpyklos inventorius jau pas jus supirktas. Va kur Ainu grožio paslaptis! Namų grožio salonas! biggrin.gif
Reikės grėblio pasidairyti. Turiu šepečių visus 3, persui jie tikdavo. Jei labai šerdavos, šuns furminatorium prabraukdavau. Dažnai šukuojant kaltūnų neprisiveldavo. Tėvų katė šukuotis nepageidauja ir kažkaip jai nereikia.

Bet Ainu kasos kokios! Man atrodo Barbė kasom tokiom pasigirt negalės...
Atsakyti

Gražuolė Ainu :wub:
Taip, maniškiai visi taip daro.Tik pervilk pataliuką ir nusisuk, tuoj būna viskas sukapstyta, suknista.O Molis dar ir apvemia.Nežinau, kaip jam čia išeina, bet pagrinde kliūna švariai patalynei.Gal kvapas ir išvaizda nepatinka? :hmm:

O jei dar kokį drabužį pasidedi pasiruošus rengtis, tai būtinai reikia išsidrėbti, sulamdyti ir apipūkinti .Idealiausiu atveju, dar ir purvinomis lapomis pereiti.Todėl išmokau viską išsilyginus, pasiruošus kabinti ant pakabos.Aš dresuota :lol:

Atsakyti

O jūsų katinai irgi kai pervelkate lovos patalynę būtinai naujai paklotuose užvalkaluose vartosi kaip cirko akrobatai, kasasi kaip kurmiai, šokinėja kaip kengūros, šliaužia kaip pasieniečiai, kol galų gale nurimę tupi kaip vištos perekšlės padėjusios kiaušinį?

O taip. :D Naujai apvilktą patalynę būtina ištestuoti :D

Maniškiai irgi mielai vartosi ant naujos ir gaiviai kvepiančios patalynės.

Erode matyt praleidau, kur pirkai tas šukas poplaukiui?

Koks šaunus susitkimas, baltas pavydas apėmė žiūrint nuotraukas :bigsmile:

Kenis ir Luna, neklauskit kas čia per poza. :oh:

25df4cc3585a85e62a4db848cf551a91281.JPG

Atsakyti

Taip pavadintos veislės nežinau. Tiesiog kartais su lengva ironija taip vadinamos kai kurios "lovinės" neaktyvios veislės ( pvz. buldogai, mopsai ir pan.) 
Taip taip tokios nėra,  aš ir noriu sužinoti kas tokį apibūdinimą atitiktų :) (tik ne iš spaustanosių)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 12 kovo 2017 - 21:51
QUOTE(Colomba @ 2017 03 12, 19:45)

<p> </p>
<p><strong>Erode</strong> matyt praleidau, kur pirkai tas šukas poplaukiui?</p>
<p> </p>

Pas veterinarę, kur Tašę vežu šukuoti.
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2017 03 12, 18:47)
vartosi kaip cirko akrobatai, kasasi kaip kurmiai, šokinėja kaip kengūros, šliaužia kaip pasieniečiai, kol galų gale nurimę tupi kaip vištos perekšlės padėjusios kiaušinį? 

Nikita ne visus veiksmus atlieka, bet užtektinai prijuokina biggrin.gif Dar kiek užtrunki kol pervelki, nes trukdo visais įmanomais būdais biggrin.gif
Iš vis yra skudurinė- ką tik pasidėsi, o ji jau guli ar voliojasi, o nustumti vargas- kanda, rėkia, laikosi įsispyrusi, kartais net šnypščia biggrin.gif juk esu tokia nesupratinga ir nesuprantu, kad mergaitei taip linksma hihihi.gif
Atsakyti

Pas mane ne tik keturkojai bet ir mažieji dvikojai mėgsta naujuose pataluose vartytis visaip kaip :)  Šiandien visi prasiejom Varnikuose tai žmonių gana mažai buvo vos keli mus pralenkė :D 

ba44aedbcc1e11f1828d671e7513bf4a627.jpgŠponkiau na molosinio tipo dažnai sofiniais vadinami :)  Arba daug didelių veislių yra gana mažai aktyvios tokios kaip senbernarai , niufaulendai , vilkogaudziai :) 

Atsakyti