Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Šiandien nekoks rytas man. Pradedu jausti penktadienio peršalimo pasekmes. Kadangi ryte lynojo, nusprendžiau į darbą važiuoti troleibusu. Puikiai žinau kad man tinka 1, 3, 7. Įsitikinusi, kad sėdu į 7 troleibusą, sugebėjau įsėsti į 9. Tai nuo panoramos vistiek teko pėdinti į darbą. Susumavus viską, Laiko nesutaupiau, užtrukau tas pačias 40 min, išleidau pinigų biletėliui, atėjau per lietų į darbą šlapiais džinsais ir pėdom. Nuostabi dienos pradžia. Gerai, kad darbe bent jau turiu batus persiauti ir atsargines kojines, tai bent pėdos sausos. 

Atsakyti
Šponkiuk 4u.gif

Gal kam reikia pet.24 nuolaidos kodo? Gavau šiandien sms. Perkant už 39 ir daugiau 10 Eur nuolaida su kodu KOVO21
Atsakyti

Šponkiuk - ačiū už nuolaidą, kaip tik reikia maisto Maurui su Mika užpirkti :4u:  o tau linkiu kad peršalimas neįsisiautėtų :4u:

Tytė tikiuosi jau pilnai atsigavusi :4u:

Edule - tau šiandien sėkmės ir lauksime vakare naujienų :4u:

Atsakyti

Labas dienas,

Bent jau Vilniuj tai oras belgiškas... Purškia nonstop ir tamsu kaip sub.....

Nelabai suprantu, nes maniškis tai veda į virtuvę ir garsiai rėkia plačiai išžiota gerkle, galvojau visi katinai taip maisto prašo. O ir šiaip užtenka bet kur būnant paklaust: Maksimai, nori ėsti? ir visad atsako garsiu reikliu Miaaaau bigsmile.gif

Rytem, tikrai ne visos katės prie bliūdų miaukia. :) Pas mus Tytė gal porą kartų yra virtuvėj balsą parodžius. Šiaip ateina iškelta ir išpūsta uodega, trinasi į kojas, žiūri į akis, tupiasi ant kėdutės (turbūt kad geriau matytųsi), letenom skrebena stalčių rankenėles... :) Ji ir šiaip niekad nemiaukia, nebent kas labai skaudžiai nuskriaustų. O štai Mika skandalijasi prie bliūdų (ir ne tik prie jų...).

Tytė taisosi. :) Dar mažiau aktyvi, bet ateina, kompaniją palaiko: prie durų pasitinka, ant gretimos kėdutės atsisėda. Šiandien jau į lauką rovėsi, teko gaudyt po rūsį. Su lauku gaus palaukti savaitėlę.

Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif Orelis tai fui kaka...

Įdomu, kaip ten Edulės reikalai juda ax.gif

Gerai, kad Tytė taisosi 4u.gif

Šponkiuk, tu laikykis, nesirk 4u.gif

Lisitėja, na ką... su pirmu "miau" 4u.gif
Atsakyti

Labai prajuokino :D

70e87ffb3a36b087ff78f005a901ca96812.jpg

Atsakyti

Sagyte - prajuokinai :D

Apie miaukimą - Mauras irgi yra prie nemiaukiančių, jis kūno kalba ir žvilgsniu labai aiškiai duoda suprasti ko jis nori ir ką aplinkiniai turi daryti :)  Kruopcius tai daug plepa ir dar nutaiso tokį specifinį prikimusį balsą specialiai man kai mane pasitinka ar šiaip mane namie kalbina. Grikelis dažniau murksi nei kniaukia, kniaukia dažniausiai prie bliūdų ar šiaip kai nuotaika pabėgioti užeina.

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 03 20, 15:28)
Erode, už Tašės mažus žingsnelius į priekį 4u.gif
Kingui daug daug sveikatos 4u.gif Kas gi jam?
Bet šaldytuve ne Kingas, o Tašė, ane?

Tašė. Ji labai ieško pieno, o jai negalima. smile.gif
Atsakyti

Kopūstainis pagal Rustę.Tik sugalvojau, kad kopūstus galima pakepinti su svogūnais.Labai skanu :4u: Nesuprantu, kodėl pačiai niekados nedašuto tokį valgį pagaminti? :hmm: 4ea2b0614a17.jpg

Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 03 20, 16:26)
Visai pamiršau, kad šiandien Tytę operavo. Greito sveikimo mergaitei 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Erode, ar Kingui sugyjo burnytė ? Nes jei skauda mažiau valgo ir kūsta.

Jo, sugijo, labai gražiai atrodo, nesmirda ir ėda nemažai.
O kūsta. unsure.gif
Atsakyti

Labuka  :4u: 

Atsakyti

Kopūstainis pagal Rustę.

Atrodo skaniai... per skaniai. :unsure:  O dar mirtiniau užsimaniau pyragėlių su kopūstais :oh: 

Atsakyti