Kokios mes šiandien iškalbingos, ypač Nikuna
Kokios mes šiandien iškalbingos, ypač Nikuna
Rytem, Molis yra pamestinukas, išmesta labai mažiukas, per pačius žiemos šalčius.Valkatavo prie kavinės ir prie kažkokių garažų. Tai kas metė maisto kąsniuką, kas metė akmenį.Į namus paimtas segantis enteritu ir bronchitu,išgydytas ir dar kartą paliktas.Labai bijo vyrų ir paauglių.
Mano namai jam treti. Taksas medžiojo, papjauti norėjo. Molis tik dabar pradėjo kitaip elgtis, ir taksui snapan užduoda, nuo pagalvėlės nukrapšto, iš lauko pasiprašo, bėga pasitikti, kai pareinam su šunimis. Ginčijasi šukuojamas.
O prieš tai slankiodavo susigūžęs, sakytum visa savo povyza rodydavo, kad daug vietos čia neužima, ir nepatogumų nedaro.
Kas turi gyvenimo nuskriaustus katinukus, mane supras.
Kopūstainis, ne tik gražiai atrodo, bet ir labai skanus.
Edule, viena džiaugiesi ir kitiems nerodai?
Tikrai, juk Barbė šiandien pasirodys ![]()
Sveikos
Jau tikėjausi Edulės Barbę pamatyt su išsamiu perdavimo- priėmimo aprašu
Aš tai džiaugiuosi, kad Ainu nerėkauja dažnai. Erzina mane reikalavimai- kniaukaliojimai. Suprantu, kai kniaukia kur netyčia spintoje uždaryta. Arba kai apsiformina tualete- mol, išvalykit greičiau, čia kažkas priš...o. Na, dar kai skauda pilvą, prieš išvemiant plaukų gniužulą. Bet kniaukimas prašant maisto ar dėmesio mane dirgina. Gerai, kad Ainu retai taip daro. Ji panašiai kaip Zaiza tyliai tupi ir visa savo povyza laukia, kol įdėsiu šlapio maisto. Bet nekniaukia. Nebent dabar Royal skaniukų kartais kniauktelėdama paprašo. Bet būtent tada aš jų ir neduodu. Tyla- gera byla, skaniukai patiekiami be kniaukimo, t.y., kai noriu aš duoti, o ne katei garsiai reikalaujant.
Aš irgi žinių iš Edulės laukiu
Ai, tiesa, kažkas klausė, kur parduoda liemenę- petnešas. Mačiau Panoramos Kikoje pirkti.
Pasitrauk, ryžas nuo sosto, duok ir man pasėdėti

Aš mačiau petnešas - ne visai liemenę, bet irgi tokias paplatintas ir medžiagines - Pilaitės 8 Dramblių veterinarkėj. Yra įvairių dydžių šunims ir įvairių spalvų. Mažosios visai patiko. Bet kaina ne visai patiko (18€). Pagalvojau, kad dar pasidairysiu...
Kur Barbė?? Kiek galima žmones kankinti nežinia...
Molis labai išdidžiai ant kelmo sėdi. ![]()
Lapyna, Mikai niekad nagų karpymas nepatiko. Bet nesipriešindavo. Kartais tik po vonia pasislėpdavo, bet po kelių minučių išlysdavo, būdavo pagauta ir tuomet atliktas manikiūras. O Mika galvą sukišdavo kur nors į rankos sulenkimą. ![]()
Užsisakinėsiu iš zooplus.de Ar kam nors ko nors reikia? ![]()