Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikos, as gyvenu kazkaip nu nieko gal,viska skaitau tik neparasau vis, pasiilgau katuku, o cia niekaip isitaisyt neikalbinu, net skelbimu bunu paziurineju, buna parduoda kartais i pensija isejusius, toki grazu meina uzmaciau, bet jau parduotas buvo tik skelbimas neistrintas... beje irgi nemazai skelbimu, kad be dokumentu parduoda, taip, kad ne vien LT tas pats.

Tiesa priminkit, berods Lisiteja sakei priemoniu nuo musyciu purskiamu kaip anos vadinasi, nes visos kitos priemones beviltiskai nepadeda, visi tie liaudisiki misiniai ir interneto kur "paskes visos muse" taip ir stovi rugimui pasiruose, o tos skraido toliau padlos, Man tai pikciausia kai ziuriu filma per kompa, o tos ant ekrano sutupe man pauzes jungineja istisai.... Viena kart palikau youtube ijungta ir kitam kambary snekuosi, kai pradejo muzika grot,, sakom nu va vaiduokliu turim :D

Tiesa irgi Lisitejos norejau paklaust apie keratinini tiesinima, ar apsimoka ji daryt, nes pastoviai tiesinu plaukus su tiesintuvu. MB cia klausinejo pas lenka, kaina tai nelaba pralinksmino.....

Beje savaitgali sau laikrodi pirkausi, MB isprase nuoladu, nes pastoviai jis praso, tai nezinau kaip jis padare mum 114£ nuolaida, daugiau nei puse  :unsure: , tai kiek ant daiktu uzdeta antkainio jei gali leist sitiek nuleist ir dar vistiek uzdirbt ?

Petnesu ir as paziurejau pas save 

http://www.ebay.co.u...wAuh3QPxwGVoAMg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 21 kovo 2017 - 21:28

Labas vakaras, mes važiuojam namo! Guli ramiai bokse katulė. Kad jūs žinotumėt, kokį maišą dovanų įdėjo! Ir gultuką, gavom kurį ji mėgsta įsikandus pasinešioti kur jai reikia. Šeimininkė labai liūdėjo... bet liepiau pažadėt kai kaune bus kad užsuks aplankyti. Žodžiu laukite tęsinio! :)

Atsakyti

Edule, lauksiu tęsinio  :4u: 

Atsakyti

Edule - labai lauksime žinių  :4u:  šiandien leisime pasidžiaugti katuke, o ryt tai jau turėsi išsamų reportažą mums pateikti už kantrybę  :D  :P 

Atsakyti

Jei tik apsipras. Nenoriu list iskart su fotoaparatu.  Truputi dickis isgasdino euforija savo. Plojo rankom is dziaugsmo. Pabego uz staliuko. Vis nosi kysteli, bet nejauku. Tuoj vaikus nuginsiu miegot, apsidairys normaliai. 

Atsakyti

Edule - na taip, reikia truputį laiko duoti katytei apsiprasti, viskas bus gerai  :4u:  ramios nakties ir tau ir katulei  :4u:​ 

Atsakyti

Ramios nakties Edulės šeimynai ir smagaus ryrojaus!  :4u: 

Tipiškas katininkės maudymasis vonioje:

IMG_6186.jpg

Na, ir, visoms katininkėms žinoma vonios kilimėlio versija:

IMG_6187.jpg

Atsakyti

Labas rytas! 

Jaučiuos lyg naujagimį parsivežus - miegojau porą valandų. :) 

Klausiaus ką katulė veikė. Ataskaita: ėjo į žvalgybą, ištyrė perimetrą, rado strateginius objektus ir naudojo juos pagal paskirtį. Wc padarė rimtą reikalą, maistu pasivaišino. Vis eidavo į wc kvapo pauostyt, po to gailiai sukniaukdavo - matyt veislyne likusios dukrelės ieškojo. Pagulėjo ant mano rūbų (išmokys pasidėt į spintą). Rado kažkokį rutuliuką - gainiojo po lova. Dabar ilsisi ant palangės. 

Štai koks pirmas rytas :) 

Atsakyti

Dama pro šydą  :D Priedas  20170322_065538.jpg   30,83KB   1 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Sveikos mergaites. Gal galit patart kas nusimanot tame, noriu nupirkti Staseliui vaistuku gerinanciu virskinima. Nes kelinta diena pastebiu, kad nesuvirskina gerai maisto skrandukas. Gal del to jis pas mane kudutis ciuplutis. Daznai isvemia cielus gabalus, nesuvirskintus. Jei zinot vaistuku pavadinima brukstelkit, aciu.
I veterinarijos klinika nevesiu, nes ka tik mano drauges suni numarino. Akyse sunyko gyvunas. Šėvelio klinika istyre, visus imanomus tyrimus atliko. Konstatavo, kad viskas sveika. O buvo umus plauciu uzdegimas. Dvi savaites lasines state, vandenuka pompavo. O uzdegimo plauciu antibiotikais negyde. Ir mano Vasiuka...kai atsimenu kraujas uzverda. Pasitariu cia temoj, paklausiu tada veterinoriaus, jo sako, gerai, padarykim tokius tyrimus. Dar pasitariu, gerai sako, padarok kitus tyrimus. Irgi vos nenumire zveriukas. Kepenys visai prastam stovy buvo. O jei butu gyde iskart nuo to ko reikia...
Zodziu jei visai bus blogai, vesiu i Kauno veterinarijos klinikas. O dabar noreciau profilaktiskai pagirdyt vaistuku.
Papildyta:
4u.gif
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti

Labas rytas

Edule - šaunu kad pūkuotoji namus tyrinėja :) Tuoj apsipras ir viskas bus gerai. O miego trūkumą šią naktį kompensuosi :)

Aist - nu tiesiog tobulas vonios kilimėlis :D

Atsakyti

Labas rytas,

Daredi   :blush-anim-cl:  :lol: 

Edule  :clap:

Ainu puikus kilimėlis

Nikutė kartais (labai retai) kniauksi, bet ne dėl to, kad duočiau valgyti, o todėl, kad kviečia žaisti  :sokiai: 

Atsakyti