Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Visai atsipūtus gulėjo, net vaikam leidosi paglostoma. tik sugalvojau nufotografuot, užuolaidą praskleidžiau iškart užmušantis žvilgsnis smile.gif
Atsakyti

Dėl versijų, tai tikri stebuklai. :blink: Niekur nerandu senosios, o naujoje nerandu favoritų. :hmm:  Na, bet beturi tai reikšmės, vis tiek teks taikytis prie naujosios.

Edule, juk baisu katytei.Viskas jai kardinaliai pasikeitė.Ten buvo būryje, čia liko  viena, žmonės nauji, dar ir vaikiukai prisidėjo.

Oi, nepagyriau Diinkos daržų.Kaip tu ir spėji, nesuvokiu. :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 kovo 2017 - 21:46

Prieš miegą kyštelėjau nosį. Šypseną sukėlė Edulės kraiko vaizdelis, Tytės ir Grikio meilės- seilės.  :4u: 

Pasipuošiau. Einam į klubą!

IMG_6188.jpg

Atsakyti
Labas saulėtas rytas 4u.gif Graži dienelė nusimato.
Aš ir dar kol kas gyvenu senoje versijoje ax.gif Kažkaip man čia viskas atrodo paprasčiau smile.gif
Edule sveikinam su nauja gyventoja 4u.gif
Ainu, kad pasipuošusi, į klubą susiruošusi biggrin.gif

O mano chebra , šiandien sugalvojo, kad užteks miegot, nes jau beveik pusė penkių, kaip gi čia taip ilgai miegama , laikas keltis ax.gif smile.gif
Pas mane roletai ant balkono durų, tai yra įdėti į rėmelį, kad nesiplaikstytų, o ant lango, kuris nesidarinėja, laisvai kabo.Na tai pūkiai pamatė kaip Friskė palenda po juo ir ten varinėja, sugalvojo tą patį patys pakartot. Ir prasidėjo linksmybės yahoo.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: Vaiskus, saulėtas, pilnas varnėnų giesmės :bigsmile: Pagaliau sulaukėm saulytės :yahoo:

Ainu, kaip sekėsi naktiniame klube :mirksiukas:

Geros visiems dienos :4u:

Atsakyti

Labas rytas

Vilniuje irgi gražus rytas žada saulėtą dieną :D

Pasipuošusi Ainu :wub: 

Atsakyti

Saulėto Vilniaus ryto vaizdai:

DSC_2353_01.jpg

DSC_2358_01.jpg

DSC_2362_01.jpg

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kokios gražios Šponkiuko nuotraukos, tikrai atspindi šį saulėtą rytą smile.gif

Dar peržiūrėjau vakarykštį "Labą rytą" ir suradau šokančią Erodę. Šaunuolė tu ir atrodai ir šoki puikiai 4u.gif
Atsakyti

Labryt su saulyte  :4u: 

Lisitėja, rodydavau kartais Matildą, tik retai - baikštukė ji, drovuolė... ir filmukas buvo kaip mokomės glostytis  :rolleyes: 

https://www.youtube....h?v=e2aeGtX-QoY

dabar dar drąsiau glostomės, iki pat uodegytės :super:

Ainu puošeiva kokia  :wub:  įtariu, nieks į klubą neleido jos be pavalkėlių :hihihi:

Atsakyti

Labas saulėtas ketvirtadienis :B

Jau pasidžiaugiau Šponkiuko Vilniumi. Dabar žiūriu pro langą, kaip balta žolė vėl spalvų įgavo. Gražu ta saulė, tik rytais mane bais anksti prikelia... :hihihi:

Ar mėgsti Lego Duplo?

Priedas  IMG_5945sm.jpg   330,26KB   0 Parsiųsta kartų

Priedas  IMG_5952sm.jpg   265,33KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Ainu ir Tytė tokios ponios wub.gif
Kaip Tytė jaučiasi?
Atsakyti
QUOTE(Vėtra.l @ 2017 03 22, 07:11)
Sveikos mergaites. Gal galit patart kas nusimanot tame, noriu nupirkti Staseliui vaistuku gerinanciu virskinima. Nes kelinta diena pastebiu, kad nesuvirskina gerai maisto skrandukas.

Vėtra, jei nežinai kas yra, tai kažin ar vaistai padės. Mano Skypei senatvėje Kykutė buvo patarusi truputį mezym duoti. Ir maistą jautriam skrandukui. Bet tavo gi jaunas Stasiukas. Be to Skypė buvo tirta ir kraujas nerodė jokių pakitimų nei kepenų, nei inkstų.
Jei neduodi pastos plaukų šalinimui, tai pirmiausiai tai išbandyčiau. Nikitai dabar, kai pradėjo šertis duodu du kartus į savaitę, pirmadieniais ir antradieniais. Tai vakar turėjau padėti, nes didžiulį kukulį išvarė, ačiū Dievui kad neužstrigo kur žarnyne. Nesuprantu kaip ji sugeba tiek prisilaižyti. Šiandien ėda ir ėda apsisukdama biggrin.gif Maniškė pati nelaižo pastos, tai nuo piršto suvalgydinu kokius 2cm, kiek išstumia su liežuviu, tai išteplioju aplink burną, nusilaižo, juk nenori būti murzė biggrin.gif
Parodyk savo vaikinukus, jau seniai mačiau mirksiukas.gif

Pas mus irgi saulė šviečia, taip smagu wub.gif Kad daugiau tokių dienų 4u.gif
Atsakyti