Dėl versijų, tai tikri stebuklai.
Niekur nerandu senosios, o naujoje nerandu favoritų.
Na, bet beturi tai reikšmės, vis tiek teks taikytis prie naujosios.
Edule, juk baisu katytei.Viskas jai kardinaliai pasikeitė.Ten buvo būryje, čia liko viena, žmonės nauji, dar ir vaikiukai prisidėjo.
Oi, nepagyriau Diinkos daržų.Kaip tu ir spėji, nesuvokiu. ![]()
Prieš miegą kyštelėjau nosį. Šypseną sukėlė Edulės kraiko vaizdelis, Tytės ir Grikio meilės- seilės.
Pasipuošiau. Einam į klubą!

Aš ir dar kol kas gyvenu senoje versijoje
Edule sveikinam su nauja gyventoja
Ainu, kad pasipuošusi, į klubą susiruošusi
O mano chebra , šiandien sugalvojo, kad užteks miegot, nes jau beveik pusė penkių, kaip gi čia taip ilgai miegama , laikas keltis
Pas mane roletai ant balkono durų, tai yra įdėti į rėmelį, kad nesiplaikstytų, o ant lango, kuris nesidarinėja, laisvai kabo.Na tai pūkiai pamatė kaip Friskė palenda po juo ir ten varinėja, sugalvojo tą patį patys pakartot. Ir prasidėjo linksmybės
Labas rytas
Vaiskus, saulėtas, pilnas varnėnų giesmės
Pagaliau sulaukėm saulytės
Ainu, kaip sekėsi naktiniame klube
Geros visiems dienos
Labas rytas
Vilniuje irgi gražus rytas žada saulėtą dieną
Pasipuošusi Ainu
Saulėto Vilniaus ryto vaizdai:

Kokios gražios Šponkiuko nuotraukos, tikrai atspindi šį saulėtą rytą
Dar peržiūrėjau vakarykštį "Labą rytą" ir suradau šokančią Erodę. Šaunuolė tu ir atrodai ir šoki puikiai
Labryt su saulyte
Lisitėja, rodydavau kartais Matildą, tik retai - baikštukė ji, drovuolė... ir filmukas buvo kaip mokomės glostytis
https://www.youtube....h?v=e2aeGtX-QoY
dabar dar drąsiau glostomės, iki pat uodegytės ![]()
Ainu puošeiva kokia
įtariu, nieks į klubą neleido jos be pavalkėlių ![]()
Labas saulėtas ketvirtadienis ![]()
Jau pasidžiaugiau Šponkiuko Vilniumi. Dabar žiūriu pro langą, kaip balta žolė vėl spalvų įgavo. Gražu ta saulė, tik rytais mane bais anksti prikelia... ![]()
Ar mėgsti Lego Duplo?
IMG_5945sm.jpg 330,26KB
0 Parsiųsta kartų
IMG_5952sm.jpg 265,33KB
0 Parsiųsta kartų
Vėtra, jei nežinai kas yra, tai kažin ar vaistai padės. Mano Skypei senatvėje Kykutė buvo patarusi truputį mezym duoti. Ir maistą jautriam skrandukui. Bet tavo gi jaunas Stasiukas. Be to Skypė buvo tirta ir kraujas nerodė jokių pakitimų nei kepenų, nei inkstų.
Jei neduodi pastos plaukų šalinimui, tai pirmiausiai tai išbandyčiau. Nikitai dabar, kai pradėjo šertis duodu du kartus į savaitę, pirmadieniais ir antradieniais. Tai vakar turėjau padėti, nes didžiulį kukulį išvarė, ačiū Dievui kad neužstrigo kur žarnyne. Nesuprantu kaip ji sugeba tiek prisilaižyti. Šiandien ėda ir ėda apsisukdama
Parodyk savo vaikinukus, jau seniai mačiau
Pas mus irgi saulė šviečia, taip smagu