Colomba, jei dar neužsakei zooplus, pasitikrint paštą: parašiau a.ž. ![]()
Colomba, jei dar neužsakei zooplus, pasitikrint paštą: parašiau a.ž. ![]()
Sorry, kažko SM grybauja, sudubliavo...
Colomba, jei dar neužsakei zooplus, pasitikrint paštą: parašiau a.ž.
Sorry, kažko SM grybauja, sudubliavo...
Viskas gerai, gavau tavo žinutę. Pridėjau prie sąrašo.
Aš pareiginga! Vos grįžus namo iškart taip ir padariau. Supyliau tą mažą maišelį ant naujo katės kraiko, išmaišiau ranka jį tarp pirštų pasmulkindama. Tada iš kvapo ir drėgmės supratau, kad tas kraikas jau karta naudotas... o dar stebėjaus kodėl tiek mažai to kraiko įdavė...
Edule
Aš kai dovanoju globotinius, tai pasakau, kad duodu naudotą
Edule - perskaičius savaitės topą net kvyktelėjau
Erendira - šaunuolė Matilda
Diinkos daržas po lempomis įspūdingai atrodo
Tytės meilumo priepuolis smagiai susiskaitė
Grikio meilės priepuolis trumpai - prabudau, atėjau pas mamką, atsiguliau šalia, prisitraukiau mamką arčiau savęs, miegam toliau. Ir taip beveik kas naktį
tik ir jaučiu kaip didelės letenos mane apkabina ir mano nosis įsiremia į pūkuotą pilvą
Dar būna - atėjau, užklojau savimi mamką, mamka toliau miega šiltai
Na aš tik pernai pirmą kartą sodinau,taikai pridygo,pilnas balkonas buvo. Pačių pomidorų buvo, tokių visai mažyčių, visai nieko derlius, tik va patys stiebai užaugo iki pat lubų
Po darbų prisijungiu ir aš. Visų pirma sveikinu Edulę su šeimos pagausėjimu, apsipras katulė ir viskas bus puiku, reikia tik laiko.
Matilda tai graži, aš ją gal pirmą kartą matau. ![]()
Vėtra, o pas jus ką tik viena klinika yra? Man regis kraujo tyrimas rodo daug dalykų, ir gerų ir blogų.Ieškok kitos klinikos.
Azų, nuo musiukų rekomenduočiau Nemezal arba Vertimex, tik nežinia ar jų būna pas jus pirkti.Tikriausia būna kitu pavadinimu.Dėl plaukų tiesinimo nieko negaliu patarti,aš esu vyrų kirpėja.
Specialiai susiradau Labą rytą, mačiau Erodę. Jūs, mergaitės man į kregždutes panašios, tokios grakščios. ![]()
Jei gerai supratau, tai senąją versiją atjungė? ![]()