Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Colomba, jei dar neužsakei zooplus, pasitikrint paštą: parašiau a.ž. :)

Atsakyti

Sorry, kažko SM grybauja, sudubliavo...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lapyna: 22 kovo 2017 - 17:17

Sorry, kažko SM grybauja, sudubliavo...

Viskas gerai, gavau tavo žinutę. Pridėjau prie sąrašo. :)

Atsakyti
Diinka, aišku mačiau biggrin.gif Tavo krapus iki šiol valgau 4u.gif Bet tavo sėjinukai po lempom paliko įspūdį biggrin.gif
Atsakyti
Savaitės topas: katės savininkė davė kačių kraiko nediduką maišelį ir liepė jį vos grįžus supilti į katės tualetą, išmaišyt. Tada statyt iš bokso išimtą katę į tą wc ir nuo to taško leisti jai namus apsižiurėti.
Aš pareiginga! Vos grįžus namo iškart taip ir padariau. Supyliau tą mažą maišelį ant naujo katės kraiko, išmaišiau ranka jį tarp pirštų pasmulkindama. Tada iš kvapo ir drėgmės supratau, kad tas kraikas jau karta naudotas... o dar stebėjaus kodėl tiek mažai to kraiko įdavė... biggrin.gif žodžiu kaip gerai, kad neparagavau!
Atsakyti
Aciu labai mergaites uz konsultacija ir patarimus wub.gif wub.gif wub.gif Viska uzsirasiau, pasikonspektavau bigsmile.gif
Atsakyti

Edule  :D  Aš kai dovanoju globotinius, tai pasakau, kad duodu naudotą :D 

Atsakyti

Edule - perskaičius savaitės topą net kvyktelėjau  :D  :D 

Erendira - šaunuolė Matilda  :4u: 

Diinkos daržas po lempomis įspūdingai atrodo  :4u: 

Tytės meilumo priepuolis smagiai susiskaitė  :)  :) 

Grikio meilės priepuolis trumpai - prabudau, atėjau pas mamką, atsiguliau šalia, prisitraukiau mamką arčiau savęs, miegam toliau. Ir taip beveik kas naktį  :) tik ir jaučiu kaip didelės letenos mane apkabina ir mano nosis įsiremia į pūkuotą pilvą  :)  Dar būna - atėjau, užklojau savimi mamką, mamka toliau miega šiltai  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2017 03 22, 16:20)

Rariuk, ar daug vaznios su balkoniniais pomidorais? Ar bent gaunasi pavalgyti jų?

Na aš tik pernai pirmą kartą sodinau,taikai pridygo,pilnas balkonas buvo. Pačių pomidorų buvo, tokių visai mažyčių, visai nieko derlius, tik va patys stiebai užaugo iki pat lubų biggrin.gif Šiemet pirkau kitokius. Beje mačiau Erodę per teliką,ryte per Labas rytas laidą
Atsakyti
Ar gerų manierų tavęs mama nemokė?!
Priedas  DSC_0757.JPG   118,89KB   1 Parsiųsta kartų
Atsakyti

Po darbų prisijungiu ir aš. Visų pirma sveikinu Edulę su šeimos pagausėjimu, apsipras katulė ir viskas bus puiku, reikia tik laiko.

Matilda tai graži, aš ją gal pirmą kartą matau. :wub:

Vėtra, o pas jus ką tik viena klinika yra? Man regis kraujo tyrimas rodo daug dalykų, ir gerų ir blogų.Ieškok kitos klinikos.

Azų, nuo musiukų rekomenduočiau Nemezal arba Vertimex, tik nežinia ar jų būna pas jus pirkti.Tikriausia būna kitu pavadinimu.Dėl plaukų tiesinimo nieko negaliu patarti,aš esu vyrų kirpėja.

Specialiai susiradau Labą rytą, mačiau Erodę. Jūs, mergaitės man į kregždutes panašios, tokios grakščios. :wub:

Jei gerai supratau, tai senąją versiją atjungė? :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 22 kovo 2017 - 20:42
Netiesa kad senąją versiją atjungė. Aš vis dar gyvenu senojoje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 22 kovo 2017 - 20:52