Šiandien buvom prie Paneriskiu atodangos regykla vaizdai superiniai, privaziavimo prie pat nėra todėl apie 1.5km reikia paeiti. Tikrai verta apsilankyti ![]()

Aš tai net nežinau ką šiandien veikiau.
Porai valandų turiu "atmazą", o kita dalis dienos kažkur dingo. ![]()
Šįvakar prieš mūsų langus špokas maivėsi. Įmečiau į FB, demonstruoju ir čia ![]()
Baletas ant stulpo. Atlikėjas: Špokas.
image.jpeg 186,88KB
0 Parsiųsta kartų
Sveikos sulaukusios puikios dienos
Bent jau mano platumose, oras idealus.Saulė žeme ritinėjasi, dangus žydras žydras.Net širdis virpa.Atrodo lėktum lėktum laukais
Sagyte, nuostabūs vaizdai
Šponkiuk, jau kokie Vilniaus vaizdai.Tik nesikuklink, tavo foto visada superinės
Ainu
Įdomu,ką ji darytų buldogiukui?Šuo tai norėtų pažaisti, tik katė gali nesuprasti kvietimo.Pas mus jau tikras pavasaris, o špokas nepozavo.Piktai sučirškė ir nuskrido.Matyt jo privačią teritoriją pažeidžiau.

Labas, merginos!
Kaip tobulai šilta.
Važiuosim Sagytės regyklon. Ryte spintas persitvarkiau į vasaros sezoną, Ainu terasoje pavedžiojau, skalbinius sudžiausčiau, grindis prasisiurbiau. Žodž, šiluma mane aktyvuoja.
Ainu į šunis ramiai reaguoja, jei tie lipa ant galvos, kiek pasipiktinusi arba letena be nagų per kaktą kepšteli, arba ramiai pasitraukia aukštesnėn pozicijon.
Muses Ainu medžioja taip pat. Vakar lauke vieną surijo. O namie vorą pirma vis tik Čija pastebėjo. Irgi surijo be skrupulų. Ainu nustebusi aplink šmirinėjo:" taigi pirma pažaist reikia, o tik po to suėst."