Įkraunama...
Įkraunama...

*** Mūsų katytės ir katinėliai ***

Sveikinimai Daredi ir jos dukryte :)

Nišiniai kvepalai :hihihi: Mano viena kolegė rgi kurį laiką nišinosi, na, savotiški buvo, gal ne apie kačiuko sisiuką, bet apie apsirūkiusį pagiringą diedą gal panašiau  :lol:

Na, žinokit, BelPedro dirba :oh: . Pedras iįvertė raudoną vyną ant stalo sofos ir kilimo... žiūrėsim, ką pavyks išgelbėti  :rolleyes:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erendira: 31 kovo 2017 - 18:40

Nu nestumkit ant tu nisiniu.... tada pas mane visi ne i tema, bet kai as pati ne i tema, tai ir kvepalai neteminiai 😂☺😂

Atsakyti

Erendira, vyno labiausia gaila  :) Mažius namie, atsidžiaugt negali, labiausia Ziuzi ir Čiopis    džiaugiasi kad Murzius grįžo... 

Atsakyti

Diinka - puiku, kad viskas gerai  :4u: 

Erendira - vaje, kvepalų aprašymas  :lol:  :lol:  BelPedro tai aišku jėga, pasidarbavo kaip turi būti, sėkmės šalinant veiklos padarinius :4u:  

Atsakyti

Labas vakarėlis, 

Labai smagiai susipažinau su kvepalų tipais. :D Tik sakykit, o kur tie nišiniai kvepalai pardavinėjami? Ar pagal ką juos atpažįsta? :rolleyes: 

Pedriukas norėjo interjerą paįvairinti, o tie žmogai nesuprato jo meninių polėkių...

Beje, kilimams kažkokie specialūs purškiami valikliai būna.

Ruste, aš kepu duoną ir tik duoną. Kai kartais pabandau kokių įdomesnių kepinių, įsijungia MB: "Tu gal neeksperimentuok, kąąąą? Tau labai gerai gaunasi taip, kaip visada... :rolleyes: ". Žodžiu, visada ta pati receptūra, tas pats tešlos išlaikymas, ta pati forma. Kitaip netinka. :D Kartais dar vaikams baltos duonos iškepu (šiandien buvo vienas iš tų kartų), jie labai smagiai ją kapoja, kol šviežia.

Lapyna, kaip suprasti nykštį mėsinėjo?

Erodė teisi: ten buvo įaugęs nykščio nagas. Kai pirmą kartą atvažiavom, mus pasiuntė toli (t.y. namo) ir liepė mirkyti margancovkėj bei tepti betadinu. Ir stumdyti į vidų tai, kas kyšo ne vietoj (berods granuliacijomis tai vadina). Bet kai po 4 savaičių procedūrų tos granuliacijos tebekyšojo, o iš po panagės vis dar pūliai ėjo :blink: , tai nuvežiau ir pasakiau, kad nebenoriu pūdyti vaikui kojos, darykit ką nors. Vat ir apipjaustė truputį. :)

Atsakyti

Labas rytas :4u: Keliauju į darbą.Turėkite mintyje, jei kas norės į gamtą važiuoti. :D

O dabar pas mus lyja, lyg tai drėgmės  maža būtų. :blink:

Dėl kvepalų,tai kai mano sūnus buvo jau paauglys tai vis manęs klausdavo, o kodėl tualetinis vanduo? Ir pats atsakydavo, o gi todėl, kad semiamas iš tualeto :oh: :lol: :oh:

Lapynos berniukui :4u: ,kad greičiau pagytų pirštukas.Žinau kaip saldu, kai kojos pirštai skauda.

Gero savaitgalio :4u:

Atsakyti

Lapyna nišiniai kvepalai - kaip meno kurinys, ne masinis kvapas. Dazniausiai labiau koncentruotas, stiprus, iskirtinis kvapas.  

Atsakyti

Nu kaip suprasti.. Lisitėja į darbą,  o lietus lyja.. Kuri mašiniuką plovėt? 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

pasižiūrėjusi pro langą kažkaip suabejojau ar tikrai Lisitėja į darbą išėjo :hm:  

Atsakyti

Labas rytas, tas lietus per Lisitėjos darbadienį - tai tik balandžio 1-os pokštas. :mirksiukas: 

Atsakyti

Aš siurbt ruošiausi, plauna lietus :D

Atsakyti

Aš siurbt ruošiausi, plauna lietus :D

po 2 rasosi :) mes Gufa spejom nunest veterinarken kol nelijo, silta smagu  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apus: 01 balandžio 2017 - 08:51