Labas vakarėlis,
Labai smagiai susipažinau su kvepalų tipais.
Tik sakykit, o kur tie nišiniai kvepalai pardavinėjami? Ar pagal ką juos atpažįsta?
Pedriukas norėjo interjerą paįvairinti, o tie žmogai nesuprato jo meninių polėkių...
Beje, kilimams kažkokie specialūs purškiami valikliai būna.
Ruste, aš kepu duoną ir tik duoną. Kai kartais pabandau kokių įdomesnių kepinių, įsijungia MB: "Tu gal neeksperimentuok, kąąąą? Tau labai gerai gaunasi taip, kaip visada...
". Žodžiu, visada ta pati receptūra, tas pats tešlos išlaikymas, ta pati forma. Kitaip netinka.
Kartais dar vaikams baltos duonos iškepu (šiandien buvo vienas iš tų kartų), jie labai smagiai ją kapoja, kol šviežia.
Lapyna, kaip suprasti nykštį mėsinėjo?
Erodė teisi: ten buvo įaugęs nykščio nagas. Kai pirmą kartą atvažiavom, mus pasiuntė toli (t.y. namo) ir liepė mirkyti margancovkėj bei tepti betadinu. Ir stumdyti į vidų tai, kas kyšo ne vietoj (berods granuliacijomis tai vadina). Bet kai po 4 savaičių procedūrų tos granuliacijos tebekyšojo, o iš po panagės vis dar pūliai ėjo
, tai nuvežiau ir pasakiau, kad nebenoriu pūdyti vaikui kojos, darykit ką nors. Vat ir apipjaustė truputį. 